Banner for tandlægen.dk - Vejen

tandlægen.dk - Vejen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Torvegade 16, 6600 Vejen, DK

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Fik en rigtig god behandling af Rune, fik fortalt og vist billeder hvordan mine tænder har det, tak for en rigtig god og professionel behandling.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kom ind til Rune Nyvang for første gang. Han var meget behagelig og kunne mærke han var meget grundig omkring problemet inden han besluttede hvad der skulle gøres, og det gav mig en tryghed. Jeg f... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Min tandplejer er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Jeg føler mig altid tryg og i virkelig gode hænder hver gang. Jane tager sig tid, forklarer alt og udfører sit arbejde med st... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Rune var dygtig til at hurtigt diagnostisere mit problem og har forklaret videre behandlingsforløb på en forståelig måde. Han havde fokus på at bevare min tand og så vidt muligt undgå den dyreste og m... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

3 364 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

God information i stolen

God information i stolen. Og ved disken.

26. marraskuuta 2024

Kære Annie,

Tak for din fine anmeldelse og rosende ord til vores klinik.

Saanut 5/5 tähteä

Første gang i dag jeg har besøgt jer

Første gang i dag jeg har besøgt jer, med en kæmpe tandlæge skræk i lyttede

25. marraskuuta 2024

Kære Helle,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dit første besøg i klinikken var en positiv oplevelse, hvor du følte dig lyttet til.

En tryg oplevelse

En tryg oplevelse. Jeg havde det rigtig godt hos tandlægen, og havde opfattelsen af en både professionel, rolig og venlig behandling.

21. marraskuuta 2024

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken var en tryg oplevelse.

Saanut 4/5 tähteä

Havde ikke noget og sige

Det har meget med den tandlæge jeg har ( god humor ) Rune 👍

13. marraskuuta 2024

Kære Michael,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit besøg i vores klinik.

God hver gang

11. marraskuuta 2024

Kære Lene,

Tak for din anmeldelse og positive feedback.

Saanut 5/5 tähteä

God behandling og dejligt sted at vælge…

God behandling og dejligt sted at vælge til sine tænder 👍🏼

7. marraskuuta 2024

Kære Rikke,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores klinik, og at du har taget dig tid til at dele dem med os.

God oplevelse

30. lokakuuta 2024

Kære Ellen,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner.

Super sød tandplejer

Super sød tandplejer, der er rigtig god til at fortælle om hvad og hvordan. 🦷🦷

29. lokakuuta 2024

Kære Inge,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos vores dygtige tandplejer.

Fantastisk vejledning

Fantastisk behandling

24. lokakuuta 2024

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Super professionel service

Super professionel service, helt i top!

23. lokakuuta 2024

Kære Marinus,

Tak for din fine anmeldelse og positive feedback.

Saanut 5/5 tähteä

God behandling og information omkring hvad der skulle foregå.

Rigtig god information omkring hvad der skulle ske og hvilke instrumenter hun brugte, viste det også via et spejl.
Lyttede til hvad jeg havde for spørgsmål.
Rigtig god og behagelig behandling.

21. lokakuuta 2024

Kære Mette,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du modtog grundige forklaringer om, hvad der skulle ske og følte dig lyttet til undervejs.

Super god behandling 👍😊

Super tandlæge og assistent, rigtig god service 👍😊

14. lokakuuta 2024

Kære Kirsten,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige personale.

God og tryg oplevelse

Jeg blev udelukkende mødt med imødekommende og venlig personale. Følte mig tryg og i gode hænder.

19. syyskuuta 2024

Kære Connie,

Tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du følte dig godt modtaget og havde en tryg oplevelse i vores klinik.

Ny kunde.

Som ny kunde fik jeg en grundig gennemgang af klinikkens værdier og arbejdsmetoder, samt hvordan jeg bedst kunne holde mine tænder gode.

19. syyskuuta 2024

Kære Poul,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at dit første besøg i klinikken var en god og informativ oplevelse.

Altid smilende og søde

Altid smilende og søde, ingen falske huller og altid god behandling

17. syyskuuta 2024

Kære Lis,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord, samt at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Saanut 5/5 tähteä

Behageligt tandeftersyn og tryg vejledning

Efter et skuffende sidste besøg til tandeftersyn hos en tandplejer blev jeg kontaktet af tandlægen/Vejen igen, med tilbuddet om et nyt eftersyn, hos min egen tandlæge, Malene. I dag har jeg været til et gennemført eftersyn, hvor jeg går derfra med god indsigt samt behagelig og tryg vejledning til videre forløb.

6. syyskuuta 2024

Kære Pernille,

Tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid på at yde en grundig og professionel service, hvorfor vi naturligvis er kede af at læse om din oplevelse i vores klinik.

Vi er glade for, at du havde lyst til at indgå i en positiv dialog, så vi kunne finde en ny tid til dig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken igen.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin