Banner for tandlægen.dk - Taastrup

tandlægen.dk - Taastrup Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Taastrup Hovedgade 73, 2630 Taastrup, DK

Jeg var første gangen var hos “Tandlægen.dk Taastrup”. Tandlægen Krista og klinikassistent Rikke var meget søde så jeg fyldte mig tryg og godt behandlet👍 Jeg kan varmt anbefale “Tandlægen Taastrup... Näytä lisää

Det er et nyt sted for mig. Først og fremmest følte jeg mig velkommen der. Behandlingerne jeg har fået ind til videre har været rigtig gode. Og Personalet er fantastisk søde. Tusind tak

Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert anbefale klinikken til andre! Jeg fik hurtig og venlig betjening over telefonen, en hurtig tid og en professionel behandling. Medarbejderen var sød, og tand... Näytä lisää

Jeg skiftede tandlæge og er nu patient hos tandlæge Kerim Türkyilmaz. Kerim og hans dygtige assistent skabte en varm og tryg atmosfære. De var så dygtige og professionelle, og snakkede med mig igenne... Näytä lisää

1. Hammaslääkäriklinikka

Kaikki arvostelut

3 306 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Skøn ny lokation

De nye lokaler i Taastrup er lækre. Lyse og store. Friske drikkevarer som dejlig service.

Tandlægestolen er så behagelig at sidde/ligge i at jeg næsten ikke ville forlade den, og jeg har både tandlægeskræk og fibromyalgi.
Begge dele håndterer min fantastiske tandplejer Adela virkelig godt. Hun giver mig de pauser jeg har brug for.

Max stjerner til både Adela og de nye lækre lokaler👏👏👏

24. kesäkuuta 2024

Kære Gitte,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det varmer at læse dine rosende ord til både vores klinik og dygtige personale. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Taastrup

Kunne ikke være værre sknækket noget af…

Kunne ikke være værre sknækket noget af en tand, den blev lavet efter en time i stolen med en meget ny uerfaren tandlæge, tabte plastikken efter 5 dage(pris 1700 kr) sætter aldrig mine ben i den klinik mere.
Har tidligere tabt en krone fra samme klinik, manglet moderne udstyr, og skifter ofte tandlæger

3. kesäkuuta 2024

Kære Ruth,

Vi er kede af at læse om din oplevelse i klinikken, og vil naturligvis gerne følge op på denne. Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 93 99 11 07.

Vi håber at høre fra dig.

Altid venligt personale

Altid venligt personale
Super kompetent tandplejer
Altid fået en fantastisk behandling og service
Kan kun anbefale 😁

28. kesäkuuta 2024

Kære Kenneth,

Tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid bliver modtaget af et venligt personale, der giver en fantastisk behandling og service.

tandlægen.dk Taastrup

Det var en rar oplevelse med venlig og…

Det var en rar oplevelse med venlig og informerende personale.

2. heinäkuuta 2024

Kære Genet,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en rar oplevelse i vores klinik og blev taget hånd om af et venligt og informerende personale.

tandlægen.dk Taastrup

Altid topprofessional behandling for rimelige pris

Har været patienten i 20 år. Stærk faglige hold, altid god stemning ogrimelige priser

17. kesäkuuta 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Det er altid dejligt at modtage rosende ord fra en patient gennem flere år.

tandlægen.dk Taastrup

Super skøn behandling fra start til…

Super skøn behandling fra start til slut og informativ behandling, kan stærkt anbefales.

7. kesäkuuta 2024

Kære Hjersted,

Tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot samt ønsker at anbefale os til andre. Tak!

tandlægen.dk Taastrup

Man får altid en fantastisk og god…

Man får altid en fantastisk og god service, man bliver altid mødt med et smil, af alle de søde og venlige medarbejdere, og netop derfor er jeg kommet der i ca 10 år efterhånden.

I dag den 6/6, fik jeg lavet en tandrens og undersøgelse af Adela, hun er virkelig dygtig og meget meget grundig til sit arbejde, man går altid tilfreds derfra (og især når man har været hos Adela)

6. kesäkuuta 2024

Hej,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Først og fremmest sætter vi stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot. Derudover er vi glade for, at du er tilfreds med vores dygtige tandplejer. Vi vil naturligvis lade dine flotte ord få videre til hende.

tandlægen.dk Taastrup

Man får en god og tryg undersøgelse

Man får en god og tryg undersøgelse, og de virker professionelle og hyggelige. Er gode til at få en til at slappe af også når man ikke er tryg ved at gå til tandlægen 😊

4. kesäkuuta 2024

Kære Svend Aage,

Mange tak for din anmeldelse. Det gør os både glade og stolte at læse dine rosende ord til vores klinik, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele dem med os.

Super god behandling

24. toukokuuta 2024

Kære Gert,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service, behageligt, trygt og ingen dikkedarer. Har været patient i mange år hos Mikkel, og ville aldrig vælge andre.

6. toukokuuta 2024

Kære Jette,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid får en fantastisk service i klinikken, samt er tilfreds med din tandlæge.

tandlægen.dk Taastrup

Giver god forklaring hvis du skal have…

Giver god forklaring hvis du skal have en behandling.

2. toukokuuta 2024

Kære Kim,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Virkelig en positiv oplevelse

Virkelig en positiv oplevelse. Alletiders personale søde,rare,venlige. Tandlæge Mikkel forklare så man kan forstå hvad der foregår.

1. toukokuuta 2024

Kære Alex,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en positiv oplevelse i vores klinik.

God behandling

God behandling, hele vejen igennem

1. toukokuuta 2024

Kære Finn,

Tak for din fine anmeldelse og de fem flotte stjerner til klinikken.

tandlægen.dk Taastrup

God og professionel tandbehandling.

God og professionel tandbehandling.
Føler mig helt tryg ved behandlingen

29. huhtikuuta 2024

Kære Tine,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du modtog en god og professionel behandling, hvor du følte dig tryg undervejs.

tandlægen.dk Taastrup

Sandra flørning super dygtig…

Sandra flørning super dygtig tandplejer, kan kun anbefales. Hun kan bare noget som andre ikke kan

23. huhtikuuta 2024

Kære Hakan,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores tandplejer, og vil naturligvis lade dine flotte ord gå videre til hende.

Rolig og god behandling

18. huhtikuuta 2024

Kære Marianne,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du modtog en god og femstjernet behandling i vores klinik.

tandlægen.dk Taastrup

Altid kvalitetsarbejde og god og rar…

Altid kvalitetsarbejde og god og rar betjening.

17. huhtikuuta 2024

Kære Steen,

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse og god service

12. huhtikuuta 2024

Kære Ole,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid har en god oplevelse i klinikken.

tandlægen.dk Taastrup

God information om behandling og…

God information om behandling og venligt personale. Man føler sig velkommen.

10. huhtikuuta 2024

Kære Susanne,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du føler dig velkommen i vores klinik.