Jeg har gået hos deres tandlæger i Roskilde i mere end 18 år. Først hos Kasper i de gamle tandlægehus og siden hos Maziar/Christine i Algade. Der har altid været ekstrem høj profesionel behandling m... Näytä lisää

Bedste tandlæge jeg nogensinde har haft 😀 Og den tandplejer jeg har nu, er SÅ sød og blid. Desværre stopper hun 🥲 Altid trist, når en man føler sig tryg ved har søgt nye udfordringer. Men jeg ønsk... Näytä lisää
God og professionel behandling i rare omgivelser. Ikke så slemt at gå til tandlægen hos jer - faktisk føles det helt rart. Tak for jer.
Den mest professionelle behandling man kan få - har fået to implantater lavet og altid blevet mødt med smil ligefra reception til tandlægene som har behandlet mig . En stor tak til tandlægen.dk Roskil... Näytä lisää
Algade 52, 4000, Roskilde, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Venlig og proffesionel behandling

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Roskilde
Service, personale, behandling, lokalitet og lokaler får topstjerner⭐️

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Roskilde
En meget kompetent og sød tandlæge lavede en rodbehandling i en kindtand. Jeg havde tungen og munden fri til at lave synkebevægelser og fik ikke sprøjtet vand i munden under behandlingen.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Roskilde
Jeg sender mine bedste anbefalinger til tandlægen dk i Roskilde. De er så søde og imødekommende. Hvis man er bange eller utryk er de mega gode til at berolige en, så man føler sig godt tilpas.
Jeg vil til hver en tid vælge tandlægen dk.
Tak for jer!

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Roskilde
Fantastisk tandlægerne, tager tid til at lytte er ikke alt for dyr.
Jeg måtte altid gerne komme med min lille datter hvis ikke jeg kunne finde en der passer hende på dagen.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Roskilde
Er så tryk ved denne tandlæge og har verdens sødeste tandplejer som kalder mig stjerne fordi jeg kun er 12 år og lige fået bøjle så denne tandlæge kan klart anbefales 🤓🤓🤓🦷🦷🦷🪥🪥🪥🪥

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Roskilde
Tak for behandling og information - den var omfattende og akut… men jeg var i super trygge hænder - som altid hos jer - endda en behagelig beroligende hånd på skulder når det var hårdest

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Roskilde
Jeg føler jeg er i sikre og trygge hænder, personalet imødekomne og lokalerne er rene og pæne

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Roskilde
De er så søde og professionelle. En almindelig tandrensning gør ikke ondt mere. Jeg har altid synes det var forfærdeligt men efter jeg har været tilknyttet her og har Simone så gør det ikke ondt mere.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Roskilde
Ringede med en lille reklamation på en plastik fortand, fik tid et par dage efter. Super service og søde personaler🥰

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Roskilde
Altid en god modtagelse i receptionen.
Simone en skøn ung tandplejer, som altid er glad og dygtig til sit arbejde.
Tandlæge Maziar er en dygtig, blid og tillidsvækkende person. De bedste anbefalinger gives til dette sted

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Roskilde
En god og tillidsvækkende oplevelse. Fagligt dygtig og virkelig behagelig behandling fra start til slut. Kan klart anbefale.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Roskilde
Dygtige og kompetente tandlæger/tandplejere.
Behagelig velkomst af personale ved skranken.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Roskilde
Super dygtig , og grundig tandlæge.
Jeg kunne ikke være mere tilfreds 🙏