Rine er den tandlæge jeg har besøgt og hun er professionel og enormt tryg. Jeg har haft mange tandproblemer og tandlæger der reelt har ødelagt mine tænder. Så jeg går ingen steder efter jeg har fundet... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Selv om jeg har boet i udlandet i næsten 20 foretager jeg alle mine tandlægebesøg hos Tandlægen Islands Brygge hvor jeg føler mig kompetent behandlet uden risikoen for at der bliver foretaget unødvend... Näytä lisää
Meget venlig og imødekommende modtagelse.Både Tandplejeren og Tandlægen virkede meget kompetente.Fik et pris overslag på kommende behandling.Modtog desuden information på skrift om alt det Tandlægen f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg er utrolig tilfreds med den service, jeg har modtaget. Hele forløbet har været professionelt, venligt og trygt fra start til slut. Jeg blev mødt med stor hjælpsomhed, og kommunikationen var fant... Näytä lisää
Kigkurren 8G, 1., 2300, København S, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
God og professionel service.
Følte mig tryg og godt behandlet.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Islands Brygge
Altid en god service og søde medarbejder. Da jeg skiftede tandlæge var mine billeder ikke kommet med over og fik tilbud gratis billeder ved dem! Og da min fortand knækkede havde de tid samme dag.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Islands Brygge
Super sød og høflig personale. Man bliver guidet igennem fra A-Z. De har ihvertfald styr på tingene på klinikken. Vil til enhver tid anbefale dem. 5 stjerner herfra

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Islands Brygge
Virkelig søde mennesker - meget imødekommende. Jeg føler mig i den grad i sikre hænder
Jeg har haft dårlige oplevelser med tandlæger før, men jeg har kun haft positive oplevelser her.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Islands Brygge
Utroligt professionelle og god rådgivning. Man er i meget trygge hænder og får forklaret på en meget fin måde hvad der sker undervejs en behandling. Varme anbefalinger herfra!

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Islands Brygge
Det er en dejlig klinik med en god og venlig atmosfære, og altid bliver man mødt med smil og godt humør.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Islands Brygge
Meget dygtige tandlæger, og har altid følt mig helt tryg hos dem. De er dygtige til at informere og meget venlige og søde. Kan helt klart anbefales, også hvis man lider af tandlægeskræk.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Islands Brygge
Alt var perfekt og i topklasse. Jeg fik hamrende ondt i tænderne sent mandag aften, ringede til klinikken tirsdag morgen - Louise i receptionen fik listet mig en på en tid kl.16, blev budt velkommen med et smil og kom ind til Tandlægen Søren kl. 16 hvor alt kørte på skinner - Søren havde også en super backup i skikkelse af to søde og dygtige piger.
Jeg gik glad og tilfreds fra klinikken en times tid senere -lidt mønt og en tand fattigere.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Islands Brygge
Bedste tandlæge! Og særligt mange stjerner til receptionisterne, som altid er utroligt imødekommende, venlige og smilende :) Kan klart anbefale

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Islands Brygge
Altid en god service og altid behageligt at være der, på trods af det er en tandlæge

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Islands Brygge
Synes bare at alle er så flinke, helt fra man kommer ind i receptionen bliver man mødt med smil, Hej og overskud.
Det føles som, der er al den tid man har brug for i tandlægestolen. Tandplejer og tandlæger, virker kompetente og oprigtig interreseret i at give en den bedste behandling, både personligt og fagligt.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Islands Brygge
Venlig og rart personale. Føler mig altid godt behandlet.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Islands Brygge
Dejlige omgivelser og imødekommende personale god tandbehandling

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Islands Brygge
God behandling og de forklare ting før de lavet det

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Islands Brygge
Meget grundig, meget for pengene. Følte mig i trygge hænder. Kommer helt sikkert igen. Trods min tandlægeskræk😀

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.