HUNDIGE STRANDVEJ Fik fjernet 2 visdoms tænder. Som en med ekstrem tandlæge skræk må jeg bare tage hatten af for klinikken som helhed. Der bliver simpelthen bare taget så godt hensyn, og selve tandlæ... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Jeg fik udført en reparation på en kindtand hvor emailen var revnet. Lasse Zurbrugg lagde en bedøvelse af tanden næsten uden smerter. Efterfølgende behandling blev forklaret hele tiden af Lasse.... Näytä lisää
God og professionel vejledning
Hundige Strandvej 182, 2670, Greve, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

HUNDIGE STRANDVEJ
Fik fjernet 2 visdoms tænder. Som en med ekstrem tandlæge skræk må jeg bare tage hatten af for klinikken som helhed. Der bliver simpelthen bare taget så godt hensyn, og selve tandlæge arbejdet er også i top! 5 stjerner uden tvivl!

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Jeg fik udført en reparation på en kindtand hvor emailen var revnet.
Nu efterfølgende dage mærkes intet ved tanden.
Sjældent behagelig oplevelse.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Fantastisk oplevelse, dejlige mennesker, der på trods af at de borede i min tand/tænder (og jeg havde fravalgt bedøvelse), guidede mig igennem og med mesterligt håndværk fiksede mine tænder.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Utrolig professionelt behandling og oplevelse- af mig som efterhånden med alderen får mere tandlæge skræk

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hundige Strandvej
En fornøjelse at gå til tandlægen hos Louise & Naja samt Lasse.
Tak for jeres venlighed og gode humør

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Får altid en god og venlig behandling. Og altid med respekt for at det bliver i mit tempo. Der tages de hensyn jeg har brug for, i form af små pauser hvis behovet er der.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Kære alle. Det er altid en god oplevelse at komme hos jer lige fra den yderst servicemindede modtagelse af personalet i receptionen til en yderst behagelig og kompetent behandling af Louise. Tusind tak for det. God sommer. Kh. Ebbe

Som sædvanlig god behandling

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Kom fra “tandlægen i Langgade” Valby Langgade nr. 135 som havde formået ikke at behandle mig, blot udskrive penecillin i årevis, til Tandlægen.dk - Hundige Strandvejen og sikke en forandring! Virkelig dygtige, meget kompetente, top professionelle, hjælpsomme og rigtig, rigtig søde og rare, alle sammen.
Kæmpe tak, særligt til Lasse 🙏🏼- og Louise.
Kæmpe anbefaling her fra!

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Som sædvanlig en rigtig god oplevelse. Professionel behandling, venlig service og altid en tryg atmosfære!

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Blev behandlet af Naja. Hun er så sød, dygtig og nærværende.? Jeg følte mig i trygge og sikre hænder hele tiden. Kom fra en anden tandlæge, men er rigtig glad for, at jeg skiftede over til tandlægen på Hundige Strandvej, for her fik jeg en grundig og effektiv behandling, kvaliteten var meget højere her. Tak for at det blev en god oplevelse

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Altså jeg vil bare sige det er Greve Kommune bedste tandlæge ingen problemer bedste service bedste tandbehandling ingen problemer … 👑

Rigtig god oplevelse
3 huller ingen bedøvelse 👍👍👍

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Super professionelle, jeg har tandlæge skræk, og følte mig tryg, under hele forløbet.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Super service og behandling. Man bliver altid mødt med et dejligt smil.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Altid søde mennesker når man kommer og altid god behandling

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Rigtig behagelig klinik med dygtig personale

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.