Banner for tandlægen.dk - Herlev

tandlægen.dk - Herlev Arvostelua 395

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Stationsalléen 42, st., 2730 Herlev, DK

Jeg kan varmt anbefale denne klinik og min søde, omsorgsfulde og meget kompetente tandplejer Tine. Hun er god til at berolige og giver sig tid, så jeg altid føler mig helt tryg.

Nice experience with kind personel who take their time to explain what is happening and give food advice on dental care.

God information og behandling - hver gang. Jeg er altid i trygge og professionelle hænder. Hos Pernille ved mine kontrolbesøg med eftersyn og tandrensning - og hos Jacob, hvis der skal foretages yde... Näytä lisää

1. Hammaslääkäriklinikka

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Nice experience with kind personel who…

8. kesäkuuta 2026

Dear Alice,

Thank you very much for your review.

Your high praise for our staff means a lot to us.

We are glad that you were able to get good advice along the way.

Have a nice day.

Best regards

Jeg synes

Jeg synes, at min tandplejer er meget sød og behagelig.

12. toukokuuta 2026

Kære Birgitte,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du finder vores tandplejer meget sød og behagelig - det betyder meget.

tandlægen.dk Herlev

Professionelt og ligefrem behageligt…

Professionelt og ligefrem behageligt besøg.

3. kesäkuuta 2026

Kære Rene,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt dit besøg hos os både professionelt og behageligt - det betyder meget.

tandlægen.dk Herlev

Jeg kan varmt anbefale denne klinik og…

Hun er god til at berolige og giver sig tid, så jeg altid føler mig helt tryg.

28. toukokuuta 2026

Kære Birthe,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om vores tandplejers væremåde og arbejde -det betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på at høre, at du vil give din varmeste anbefaling til både klinikken og vores tandplejer.

Det er dejligt at høre, at du altid føler dig tryg.

tandlægen.dk Herlev

Selvom det at tage til tandlægen altid…

Selvom det at tage til tandlægen altid har været svært for mig, gør Pernille det til en tryg oplevelse. Jeg har endnu ikke oplevet smerter ifm. behandling, samt oplever at hun møder mig i min tandlægeskræk på bedste måde. Hun forklarer altid hvad der sker hvornår, og tager sig tid til en. Jeg har været gennem mange tandlæger, også dygtige af slagsen, men Pernille er den mest nærværende og omsorgsfulde tandlæge.

19. toukokuuta 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at vores tandlæge gør det til en tryg oplevelse, samt at hun imødekommer din tandlægeskræk på bedste vis.

Dine rosende ord om vores tandlæge sætter vi stor pris på.

tandlægen.dk Herlev

Jeg fik en tid hurtigt og tandlægen var…

Jeg fik en tid hurtigt og tandlægen var meget professionel

18. toukokuuta 2026

Kære Berit,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fik en tid hurtigt, samt fandt vores tandlæge meget professionel - det betyder meget.

Venlig og informativ

Venlig og informativ

18. toukokuuta 2026

Kære Torben,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om os.

Meget fin behandling …

Altid imødekommende og rigtig fin behandling - er meget tilfreds og får min bedste anbefaling

11. toukokuuta 2026

Kære Evy,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid bliver imødekommet, samt får en rigtig fin behandling.

Vi sætter stor pris på at høre, at du er meget tilfreds, samt havde lyst til at anbefale os.

tandlægen.dk Herlev

Der er altid en positiv stemning både i…

Der er altid en positiv stemning både i receptionen og hos tandlægen - min tandlæge Jacob er super god (jeg har tandlægeskræk),
Klinikassistenten ligeså. Jacob er meget lyttende og forstår hvordan jeg har det - jeg føler mig altid hørt 😜

4. toukokuuta 2026

Kære Linda,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du finder vores tandlæge super god, samt altid mærker en positiv stemning på klinikken.

Dine rosende ord om vores tandlæge og klinikassistent betyder meget for os.

Søde og meget professionelle

Søde og meget professionelle

28. huhtikuuta 2026

Kære Janne,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores personale.

Dygtige

Empati omhyggelig

23. huhtikuuta 2026

Kære Lone,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine fine ord om vores personale betyder meget for os.

tandlægen.dk Herlev

Meget venligt personale og en flink og…

Meget venligt personale og en flink og meget kompetent og grundig tandlæge.
Kan anbefales.

23. huhtikuuta 2026

Kære Arne,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine flotte ord om vores personale og tandlæge varmer.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Anbefaler

Hej
Jeg har altid haft en rigtig god oplevelse med at gå til tandlægen hos jakob.

20. huhtikuuta 2026

Kære Marlene,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en rigtig god oplevelse hos vores tandlæge - det betyder meget for os at høre.

God information og behandling

Hos Pernille ved mine kontrolbesøg med eftersyn og tandrensning - og hos Jacob, hvis der skal foretages yderligere behandling. Jeg var skeptisk til at begynde med, da jeg blev spurgt om jeg ville prøve den “fordeling”. Men nu har det fungeret upåklageligt i over 3 år, så jeg er meget tilfreds.

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid får en god behandling og information, som gør at du altid føler dig i trygge og professionelle hænder.

Dine rosende ord om vores tandlæger sætter vi stor pris på.

Great experience.

Great experience.. everyone is really sweet and my denist pernille is very skilled. ❤️

Dear Pallavi,

Thank you for your review.

We are happy to hear that you had a great experience.

It means a lot that you found everyone really sweet and our dentist very skilled.

Have a nice day.

Best regards
tandlægen.dk Herlev

Så længe jeg kan bestemme over mine…

Så længe jeg kan bestemme over mine tænder er jeg godt tilfreds ( de er flinke )

Kære Erik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fandt os flinke, samt følte dig inkluderet i din behandling.

Ny kunde

Ny kunde. God og professionelt og godt arbejde af Jakob

15. huhtikuuta 2026

Kære Mikael,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du som ny kunde fik en god og professionel behandling.

Vi sætter stor pris på din ros til vores tandlæge.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er meget tilfreds med den tandlægebehandling, jeg har modtaget. Dette sted udmærker sig ved professionalisme og en venlig atmosfære, hvilket gør, at patienten føler sig komfortabel og godt taget hånd om.

15. huhtikuuta 2026

Kære Joanna,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du var meget tilfreds med din behandling, samt at du både mærker en professionel og venlig atmosfære - det betyder meget.

Vi finder det dejligt, at du følte dig komfortabel og taget godt hånd om - det er netop det, vi tilstræber.

tandlægen.dk Herlev

Altid den bedste behandling og den…

Altid den bedste behandling og den bedste oplevelse hos jer alle, der er yderst professionelle samtidig med at de er rare og venlige. Det er ikke altid sjovt at skulle til tandlægen, men hos jer føler jeg mig tryg.Tak❣️

7. huhtikuuta 2026

Kære Atiq,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du altid får den bedste behandling og oplevelse hos os - det betyder meget.

Dine rosende ord om vores personale varmer, og vi er glade for at høre, at du føler dig tryg hos os.

Tak!

Jeg har intet negativt at sige:) har altid fået en god oplevelse når jeg har været der.. Og ofte altid muligt at få den samme tandlæge som altid:) tak for en god behandling:)

9. huhtikuuta 2026

Kære Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du intet negativt har at sige, men at du altid får en god oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på dine fine ord.