Min tandlæge, Merete er enorm dygtig, sød, altid smilende. Jeg er japaner og har haft mange tænder, der blev ordnet for mange år siden i Japan. Merete har gjort et professionelt arbejde. Hun har fiks... Näytä lisää

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi har gennem ca 30-35 år kommet til Hedensted tandlægehus. Vi har altid følt os godt behandlet. Når man kommer til receptionen, bliver man mødt med et smil og hej. Vi har haft Merete Kolding i mange... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det hele foregik i en afslappet atmosfære. Den knække fortand, hvor den tidligere porcelænsskal var flækket og faldet af, blev på 30 min bygget op med et kunststof. Jeg kan ikke se forskel fra tidlig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Utrolig sød og kompetent tandlæge Mia som gør min behandling tålelig - har haft en meget kraftig tandlæge skræk i mere end 30 år og for første gang havde jeg ikke ondt i maven inden besøg og nervøsit... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Horsensvej 29E, 8722, Hedensted, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Er glad for de super dygtige tandlæger…
Er glad for de super dygtige tandlæger der nede det gik ret hurtigt og uden smerter det er jeg kun glad for

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hedensted
Professionel modtagelse og behagelig…
Professionel modtagelse og behagelig atmosfære. Behandlngen var yderst kompetent, nænsom og behagelig.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hedensted
Meget sød og havde stor tålmodighed med…
Meget sød og havde stor tålmodighed med mig ☺️ jeg er glad at være kunde hos dem

Altid en god behandling
Altid en god behandling
Jeg har været patient her i alle mine 39 år, og har intet dårligt at sige. Jeg er altid fået en god, professionel og personlig behandling i klinikken af alle medarbejdere jeg har haft kontakt med.
Jeg er dybt taknemmelig over, hvor god Julie var i dag med min dreng, der havde flækket sin tand. Hun gjorde en meget svær situation for ham til en kæmpe succes. Af hjertet tak

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hedensted
Utrolige profesionelle og meget venlige…
Utrolige profesionelle og meget venlige og omsorgsfulde personer

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hedensted
De spørger ind til om jeg har haft…
De spørger ind til om jeg har haft problemer med tænderne, de renser mine tænder uden at for meget stikken i tandkødet, de prøver ikke at pådutte mig noget, og kommer med gode råd angående tandhygiejne

Søde og kompetente tandlæger
Søde og kompetente tandlæger. Rar atmosfære. Tager hensyn til både voksne og børns individuelle behov.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hedensted
Altid super service og rigtig søde…
Altid super service og rigtig søde medarbejdere

Et godt valg
Søde og altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Meget grundige

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hedensted
Super god oplevelse og super god…
Super god oplevelse og super god betjening. Helt klart en anbefaling.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hedensted
Fik mine tandproblemer løst.
Fik mine tandproblemer løst.
Altid venligt og smilende personale

Tandlæge
Altid en fornøjelse at gå til tandlæge hos Camilla, selvom det med “tandlæge” ikke er en af de ting der står højest på min ønskeliste:-)

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hedensted
Den gode atmosfære som personalet skaber
Venlige, rolige og dygtigt personale. God atmosfære.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Hedensted
Utrolig venlig og rolig behandling.
Utrolig venlig og rolig behandling.
Jeg er nervøs for tandlægebesøg, men både Merete og hendes assistent fik mig til at slappe helt af 😍

Rigtig god tandlæge
Rigtig god tandlæge. Faglighed, service, venlighed, renlighed og alt spiller.
Jeg er fuldt ud tilfreds med Tandlægen Hedensted.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.