Jeg er kommet hos Carsten Urbild Håndværkerbyen 57 c i mange år og han er en fantastisk dygtig og meget professionel person, og altid god for en kvik bemærkning. Jeg kan kun anbefale dem. Mvh. Kim... Näytä lisää

Altid en god oplevelse. Har beholdt min tandlæge selv efter at været flyttet fra byen for 30 år siden.
Dygtige tandplejere og tandlæger. Jeg har i adskillige år været ‘kunde’ hos tandlægen.dk i Greve og er fuldt tilfreds.
Jeg blev videre sendt af tidl. tandlæge, grundet operation i fuld narkose. Har valgt efterfølgende at blive hos Tandlægen.dk - Greve, da jeg syntes behandlingen og servicen er i top. Jeg har intet... Näytä lisää
Håndværkerbyen 57C, 2670, Greve, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Jeg er kommet i tandlægehuset i Greve i ca 30 år hos Carsten Urbild, hvor jeg møder stor forståelse for min tandlægeskræk 🥰
Jeg har boet på Fyn i de 20 af årene men er GERNE kørt til Sjælland (Greve) pga Carsten, han er SUPER dygtig 👍👍👍
Man mærker tydeligt den gode stemning
i hele klinikken !!!!!!🤗

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Greve
Denne tandlæge praksis har set en række forbedringer henover det seneste års tid, hvor både kundeservice, patient pleje, og omkostningsniveau er markant forbedret. Borte er de tandplejere og den tandlæge, der havde tvivlsomt faglige forudsætninger og hvor prisen var ekstrem høj. Jeg kan, i skrivende stund juli 2025, varmt anbefale denne tandlæge praksis.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Greve
Tandlægen og tandplejen gør altid meget for at forklare, hvad de laver. Jeg føler mig tryg i behandlingen

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Greve
Super kompetent ingen pådutning af behandling kun gode råd om forebyggende tiltag jeg selv kan gøre

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Greve
Mig og min datter har fået rettet tænder hos Glenn. vi er begge tilfredse med resultatet og den service som vi har fået under hele forløbet.
jeg valgte at beholde dem som min fast tandlæge, da jeg oplever at jeg bliver lyttet til, der er altid en god service fra jeg kommer ind til receptionen til jeg går ud af døren igen. jeg ser ikke konstant udskiftning af personale, dette tyder også på at det er en god arbejdsplads og De har et godt samarbejde i klinikken og at jeg får den samme behandler hver gang.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Greve
Har haft min gang på klinikken i mange år og får altid en god service hos min faste tandlæge.

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Greve
Virkelig god oplevelse da jeg fik en akuttid pga tandpine. Stort tak til Anders

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Greve
Grundige og fortæller undervejs hvad der laves og godt med råd til egen behandling

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Greve
God service til en der er "bange" for tandlægestolen, og rimelige priser