Meget dygtig tandlæge og et super godt samarbejde med klinik assistenten. Hurtig og professionel behandling. Kommer ind til tiden. Stort vente område og nem parkering.

En kæmpe anbefaling herfra! Jeg blev taget utroligt godt imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. Hele personalet var venligt, nærværende og fik mig til at føle mig helt tryg. Jeg blev... Näytä lisää
Det gik fint. Tandplejeren var nænsom og hensynsfuld fint gennemsigtig ved at fortælle, hvad hun gjorde, hvornår. Jeg følte mig i rigtigt gode og kyndige hænder👍😊
Har været der nogle gange efterhånden og de er syper flinke. Personalet er dygtigt og gode til at guide en i hvad der skal ske. Fik fjernet visdomstænder og kirugen og tandplejerne var så gode til a... Näytä lisää
- Hammaslääkäriklinikka
- Hammashoitola
Tankedraget 7, 9000, Aalborg, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Tryghed
Fra første øjeblik følte jeg mig i trygge hænder
God forklaring på hvad der skulle ske i hele forløbet

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Er foreløbig god oplevelse mit skift giver jeg titlen er Tandlæge skift .
Jeg skiftede tandlæge da min tidligere tandlæge er stoppet .har været der og er godt tilfreds .
Håber det bliver en god oplevelse

Specialiseret rodbehandling.
Henvist fra egen tandlæge til rodbehandling. INGEN smerter fin bedøvelse grundig information både før under og efter. Meget tilfreds

Helt igennem god oplevelse
Helt igennem god oplevelse! Allerede ved modtagelsen af sekretærerne føler man sig godt tilpas. Og både kommunikation og behandling hos tandlæge og tandplejer er så professionel, venlig og beroligende. Allerbedste anbefaling!

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Fik akut hjælp da alle andre tandlæger…
Fik akut hjælp da alle andre tandlæger sagde nej. Sødt personale

Alt bare så perfekt
Alt bare så perfekt. Meget sød og venlig behandling og Trine er meget dygtig. 😷😍

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Fulgte med Tandlageæge og tandplejer da…
Fulgte med Tandlageæge og tandplejer da de fusionerede 💎. Har haft samme dygtige tandplejer siden 2008 tandlægen gået på pension Kan anbefale Der er en god energi 💎💜👍💎

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
De er super søde og rare
De er super søde og rare.
Jeg har vildt meget tandlægeskræk. Det er helt uden grund, de er så dygtige.

Verdensklasse service 😊😊
Altid brugt Kofood & Hjortslund før det blev til Tandlægerne DK
Altid super service 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Alle er flinke lige fra receptionen til klinikpersonalet og tandplejerne for ikke at glemme selve tandlægen.
Brugt Claus Mogensen i 35 år men nu er han desværre gået på fortjent pension - så fanen overtages af Rasmus Hviid. De bedste anbefalinger herfra

Søde og kompetente medarbejdere
Søde og kompetente medarbejdere. Lytter til dig og er opmærksomme på at gøre din behandling så "smertefri" som mulig.

God rådgivning
Første gang jeg var der og jeg fik svar på alle mine spørgsmål, samt viden jeg måske godt kunne have ønsket var givet ved mine tidligere tandlæger.

Mit første besøg hos Rasmus
Mit første besøg hos Rasmus. Jeg følte mig meget velkommen og fik en rigtig god forklaring på hvordan min behandling skal foregå

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
Professionel og hensynsfuld behandling…
Professionel og hensynsfuld behandling hos Rasmus.🌞

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Aalborg
God og hurtig service på klinikken kom…
God og hurtig service på klinikken kom jeg ind til tiden og tandlægen var rigtig flink og var rigtig god til og bedøve god oplevelse og kommer helt sikkert igen 👌