Banner for tandlægen.dk - Ærø

tandlægen.dk - Ærø Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Vestergade 55, 5970 Ærøskøbing, DK

Saanut 5/5 tähteä

Det er som vanligt en behagelig oplevelse at gå til behandling hos min tandlæge/tandplejer. Man får en fin og grundig behandling og bliver godt informeret om forløb og behandling samt eventuelt videre... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Min tandlæge skræk er væk, for her er bliver man taget godt imod fra når du træder ind af døren til du går ud igen. Det eneste er prisen men sådan er det jo over hele Danmark.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk oplevelse! Fik tid fra dag til dag. Ganske vist et nødstilfælde da jeg knækkede et stykke af en kindtand på en kerne i et stykke rugbrød men alligevel. Søde og dejlige mennesker og rigtig... Näytä lisää

1. Hammaslääkäriklinikka

Kaikki arvostelut

3 137 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Har kun haft positive oplevelser hos…

Har kun haft positive oplevelser hos tandlægen alle de gange jeg har været der.

12. joulukuuta 2022

Kære Caroline,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter altid stor pris på, når hvor patienter har lyst til at dele deres oplevelser med os på Trustpilot. Det gør os glade at høre, at du kun har haft positive oplevelser i vores klinik, alle de gange du har været der.

Rigtig god dag.

Mange hilsner
tandlægen.dk Ærø

Saanut 4/5 tähteä

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Ærø

Hej Finn. Tak for de 4 stjerner til os på Ærø. Dejligt er det for os at vide, at du fik hurtig og god behandling og service, da du sidst var til behandling. Det glæder os Finn.
Mange hilsner tandlægen.dk Æro

Tandlaege

Super god service!

29. marraskuuta 2022

Kære Kim,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det er skønt at høre, at du fik en super god service, da du besøgte vores klinik. Vi ønsker altid at give vores patienter en tryg og omsorgsfuld behandling, så vi får passet godt på tænderne, som jo skal holde hele livet.

Rigtig god dag.

Mange hilsner
tandlægen.dk Ærø

God behandling

God behandling
God service

29. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä tandlægen.dk - Ærø

Hej Vivi. Tak for dine 5 flotte stjerner til os på Ærø. Dejligt er det for os at vide, at du oplever god behandling og god service, når du kommer her i klinikken. Vi er kun glade for, at vi må hjælpe dig med at passe godt på din tandsundhed og dine tænder. Ses snart igen Vivi.
Mange hilsner tandlægen.dk Ærø

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin