Tekst aangepast. Ook al dachten we eerst opgelicht te zijn bleek dat we geen reactie ontvangen hadden ivm vakanties. Excuses gemaakt, geld teruggestort dus 1 ster veranderd in 4 sterren.
Ik ben 110,20 euro kwijt, mail bestaat niet meer, bellen krijg je gebruiker in gesprek. Ik hoop dat iemand deze persoon van kant maakt, zo een mensen horen niet thuis in deze samenleving. Een zware BE... Näytä lisää
20 juni besteld. Nog niks ontvangen. Niet bereikbaar via mail of telefoon. Grote oplichting dus
Na 3 dagen had ik nog geen verzendbevestiging en ik las deze reviews, dat voorspelde weinig goeds. Ik heb via t contactformulier gemaild en kreeg dezelfde dag netjes reactie. De bestelling was blijv... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Tan Obsession verkoopt al ruim twaalf jaar zonnebankcrèmes. Deze producten kunnen onder de zonnebank worden gebruikt met als doel een optimaal bruiningsproces. De bruiningsproducten van Tan Obsession zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een mooie egale, gezonde en bruine huid. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor vragen en persoonlijk advies. Zo kun je bij ons terecht met vragen over de producten, maar ook voor advies over het type crème dat bij jouw huidtype past. Tan Obsession staat garant voor jouw perfecte bruiningsresultaat.
Groeskuilen 165, 5421ZW, Gemert, Hollanti
- 085 - 7820190
- helpdesk@tan-obsession.nl
- tan-obsession.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Snel verzonden en leuke extra’s in het…
Snel verzonden en leuke extra’s in het pakket. Dankjewel!
Nooit pakket ontvangen
Nooit pakket ontvangen, geen reacties op mailtjes en nu ook niet meer op telefoontjes.
Goede kwaliteit!
Heerlijke crème met fijne aroma’s. Ik kan er weer tegenaan!
Fijne crème
Fijne crème, plakt niet en werkt goed. Ik heb het nog een keer besteld
Super kwaliteit
Super kwaliteit! snelle levering! Goede klantenservice!
Behaalde al mijn verwachtingen en rijkt…
Behaalde al mijn verwachtingen en ruikt heerlijk!
Ik gebruik vaak de zonnebank en gebruik…
Ik gebruik vaak de zonnebank en gebruik daarbij normaal de zonnebank crème die ze daar aanbieden, maar dat werkte niet op mij. Toen ik deze gebruikte was het super
Fijne zonnebank crème’s die goed zijn…
Fijne zonnebank crème’s die goed zijn werking doet en heel erg effectief erg tevreden en een fijne leverancier
Goede kwaliteit!
Ik had een flesje besteld om lekker bruin te worden. Dit is erg goed gelukt!
Mooi product
Probleem opgelost!
LET OP; niet bestellen!
LET OP; hier NIET bestellen want je krijgt NIETS
Vreemd genoeg ontvang je wel een mail met DHL- track&trace maar er wordt nooit iets daadwerkelijk verstuurd.
Alle contactmogelijkheden op de site leiden nergens toe en op mail aan het info@ wordt niet gereageerd.
WEES GEWAARSCHUWD
OPLICHTING OPLICHTING OPLICHTING
OPLICHTING OPLICHTING OPLICHTING
doe geen zaken met dit bedrijf. Mooie website, goede prijzen. Alleen, als je iets bestelt, wordt het NIET geleverd.
- geen reactie op e-mails
- geen reactie op chat
- geen telefoonnummer.
zijn label van FT International.
Ook hier
- geen reactie op e-mails