TakHero Arvostelua

3. Siivouspalvelu
  4. Suihkupuhdistus
  5. Vedeneristysyhtiö

Yrityksen kirjoittama

TakHero hjälper villaägare att ta hand om husets utsida – enkelt, tryggt och utan krångel.

Hyvä

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Smart reklam med perfekt resultat

Bedömningen gäller ett "promotionerbjudande" med gratis rengöring av våra soptunnor. Snyggt, rent och samma dag som soptömningen

29. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä TakHero

Stort tack! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömen både på Trustpilot och Google 😊

Saanut 3/5 tähteä

Rena och fina inuti

Rena och fina inuti. Den gröna tunnan hade repskador som nu är hjälpligt bortskurna. Den är också repad och smutsig på motstående sida om handtaget. Vår adressetikett saknas och det är tveksamt om det vår tunna. Adressetiketten på den bruna tunnan håller på att lossna. Jag hade rengjort tunnorna på utsidan för några veckor sedan så det får jag göra om. Tunnorna stod felvända med handtaget inåt. Om det går att få tillbaks tunnorna i oskadat skick så är det väl värt att få dem spolade invändigt ett par gånger per år för vad det kostar.

29. syyskuuta 2026

Tack för återkopplingen!

Vad bra att kärlen blev rena och fina invändigt.

När det gäller den gröna tunnan får du gärna kontakta oss och visa var adressetiketten satt och var du menar att skadan har uppstått, så tittar vi gärna på det. Jag är helt säker på att det är era kärl som står där, eftersom det var jag personligen som utförde tvätten.

matt.phelps@takhero.se

Angående hur kärlen ställdes tillbaka: vi brukar ofta ställa dem med handtaget inåt eftersom den vanligaste användningen är att öppna locket och slänga en påse, och då blir det enklare att komma åt kärlet. Många av våra kunder föredrar faktiskt att ha dem så. Självklart kan man föredra motsatsen, så det tar vi gärna med oss.

Hör gärna av dig med en bild på området där etiketten saknas, så kan vi reda ut vad som har hänt och självklart göra vårt bästa för att rätta till det.

Rekommenderar starkt

Rekommenderar starkt! Tog jätte snabbt, under en timme. Den har blivit jätte ren och luktar fräscht första gången på länge!

22. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä TakHero

Stort tack för den fina recensionen! 🙌 Så kul att höra att du är nöjd med resultatet och att kärlet känns både rent och fräscht igen. Tack för att vi fick hjälpa till! 😊

Nöjd

Nöjd med resultatet! Kärlet blev verkligen rent och fräscht, både in- och utvändigt. Smidigt och bra utfört. Rekommenderas!

8. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä TakHero

Stort tack för det fina omdömet! 😄 Kul att du är nöjd med resultatet!

Saanut 5/5 tähteä

Kreativ idé att göra rent kärlen

Kreativ idé att göra rent kärlen, mina har aldrig gjorts rent förut, känns mycket bra. Bra service!

8. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä TakHero

Stort tack! 😄 Kul att vi fick ge kärlen sin första ordentliga tvätt!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin