Zeer tevreden! Snelle levering en het doorschijnend tafelzeil is perfect op maat en ziet er mooi uit. Gebruiken het met of zonder extra tafelkleedje. Ook akoestisch veel aangenamer.

Veel keus en het tafelzeil wordt keurig op maat gesneden. De verzendkeuze in buis verzenden, zorgt ervoor dat het tafelzeil mooi glad en zonder vouwen aankomt. Al meerdere keren tafelzeil besteld en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelle levering. De afmeting van het tafelzeil had wel iets kleiner kunnen zijn in de lengte. In totaal een kleine centimeter te lang. Een marge is begrijpelijk maar het uitsteken is niet fijn w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik had een bestelling geplaatst, maar kwam er bij binnenkomst achter dat ik abusievelijk de verkeerde vorm had aangeklikt en daardoor ook niet de juiste afmetingen had doorgegeven. Contact gezocht m... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Op TafelzeilOnline.com kan jij terecht voor al jouw tafelzeil, tafelbeschermers, placemats en nog veel meer tafelbekleding. In 2010 zijn wij als bedrijf begonnen op de markt, tegenwoordig verkopen we onze producten hoofdzakelijk online. TafelzeilOnline.com is gespecialiseerd in het digitaal op maat snijden van alle soorten afwasbare tafelkleden en folies. Doormiddel van een digitale snijplotter zijn we in staat om maatwerk te leveren tot op de millimeter nauwkeurig. Ook leveren we je bestelling razendsnel en staat ons klantenservice team voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Assortiment van TafelzeilOnline In ons assortiment vind je tafelzeil in maar liefst 400 verschillende designs. Of je nu op zoek bent naar een effen kleur, een kleurencombinatie of een thematisch tafel, bij ons vind je altijd wel een tafelzeil dat aan jouw wensen voldoet. Vrijwel al onze tafelzeilen zijn gemaakt van PVC, waardoor ze lang mee gaan en gemakkelijk schoon te maken zijn. Naast tafelzeilen, verkopen wij ook tafelkleden. Ons tafellinnen is gecoat. Zo verkrijg je een tafelkleed dat eruit ziet als linnen met de voordelen van een plastic tafelkleed. Onze tafelkleden zijn daarom gemakkelijk schoon te houden en ze kunnen gemakkelijk op 30 graden gewassen worden in de wasmachine. Wil je zolang mogelijk genieten van je tafel? Kijk dan eens naar ons assortiment tafelbeschermers. Wij hebben verschillende soorten in uiteenlopende diktes. Ook voor placemats ben je bij ons aan het juiste adres. Naast al deze producten vind je in ons assortiment ook verschillende soorten plakfolie en raamfolie. Met onze raamfolie zorg je voor meer privacy en voorkom je inkijk in je woning, maar ook als je veel last hebt van de zon, kun je overlast beperken met onze zonwerende raamfolie. Plakfolie daarentegen heeft uiteenlopende functies. Je kunt plakfolie ook gebruiken op ramen en deuren, maar je kan de uiteenlopende designs ook gebruiken om je oude meubels een nieuwe look te geven of bijvoorbeeld je wanden te decoreren.
Ambachtsweg 13, 5627BZ, Eindhoven, Hollanti
- klantenservice@tafelzeilonline.com
- tafelzeilonline.com
Gratis proefstaaltje bestellen?
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 91 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Min tafelzeil in aangekomen maar er zit…
Min tafelzeil in aangekomen maar er zit een default/lasnaad in.
twee mails doorgestuurd,
foto's doorgestuurd met de fout naar de klantenservice maar tot op heden nog geen antwoord ontvangen.

Vastaus yritykseltä Tafelzeilonline.com
Helaas ben ik niet tevreden
Helaas ben ik niet tevreden. Het tafelzeil is niet volgens de door mij doorgegeven maten afgesneden en daardoor veel te kort in de hoeken (ovale tafel). Er is geen mogelijkheid te kiezen voor een Deense ovale tafel. Dat blijken dus andere maten te zijn. Hoe moet ik dit als consument weten? Dit staat nergens aangegeven. Ik heb inmiddels drie keer contact opgenomen, maar krijg helaas geen enkele reactie.
Ik vind het erg jammer dat er op mijn klacht niet wordt gereageerd. Ik wil dan ook graag mijn geld terug en hoop dat er nu eindelijk contact met mij wordt opgenomen.
Uiteindelijk is er contact opgenomen per mail dat ik 15% korting krijg op een nieuwe bestelling. Belachelijk, ik heb net veel geld neergelegd voor een zeil wat zij niet goed hebben afgesneden! Heel misleidend en de zogenaamde ‘probleemoplossing’ van 15 procent korting op een nieuwe bestelling?! is natuurlijk zeer teleurstellend en niet klantvriendelijk. Ik heb veel vrienden die nu voor een ovale tafel gaan, maar raad ze deze zeker niet aan. Zou hier niet bestellen!

Vastaus yritykseltä Tafelzeilonline.com
Snelle levering, goede kwaliteit van het tafelzeil.
Mijn eetkamer ziet er weer schitterend uit met het nieuwe tafelzeil!

Goed met een minpuntje
Snelle levering.
De afmeting van het tafelzeil had wel iets kleiner kunnen zijn in de lengte.
In totaal een kleine centimeter te lang.
Een marge is begrijpelijk maar het uitsteken is niet fijn want het kan best scherp aanvoelen aan de randen.
Zeker met kinderen die dan voorzichtig moeten zijn.

heel snel met leveren
mooi tafelzeil, kwaliteit, goede hulp om afmeting in te stellen, makkelijke te begrijpen website, heel snel met leveren

Vastaus yritykseltä Tafelzeilonline.com
Zeer goed verpakt,snel geleverd en echt…
Zeer goed verpakt,snel geleverd en echt mooi tafelzeil,bedankt!!

Vastaus yritykseltä Tafelzeilonline.com
We hebben 2 katoenen tafelkleden…
We hebben 2 katoenen tafelkleden besteld die al de volgende dag werd bezorgd.
Prima kwaliteit! Eerder ook tafelzeilen op maat besteld, altijd correcte levering.

Vastaus yritykseltä Tafelzeilonline.com
Onjuiste eclipsvorm en geen reactie klantenservice
Ik heb de eclips vorm besteld en na opmeten de juiste maat doorgegeven. De breedte- en lengte maat zijn ook juist, maar de vorm van her tafelzeil is smaller dan die van de tafel. Ik heb foto's gemaakt en twee mails gestuurd met de vraag om een oplossing, maar een reactie blijft uit.

verkeerde levering
Heb verkeerde raamfolie geleverd gekregen omdat de tekst bij de foto op de website niet klopt.
Heb dit aangegeven maar hoor tot op heden niets.

Vastaus yritykseltä Tafelzeilonline.com
Super product en correcte levering
Het doorzichtig tafelzeil van 4 mm is perfect voor onze tafel in de living. Het oogt chique. Het lag ook heel snel plat. Heel tevreden over het product en de leveringstijd.