Tablesandmore Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Onaardige communicatie Tafel besteld als Deens ovaal. Tafel zit in een verkeerde doos en verkeerde naam . Plaatje klopt met tafelblad wat er in zit maar niet met wat wij besteld hebben. Na foto s g... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De prijs is heel scherp, ze worden netjes en op de afgesproken tijd geleverd. Niet onbelangrijk, ik heb 2x contact met ze gehad (1x telefonisch en 1x de chauffeur bij aflevering) en ze waren zeer be... Näytä lisää

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Onaardige communicatie

Onaardige communicatie
Tafel besteld als Deens ovaal. Tafel zit in een verkeerde doos en verkeerde naam . Plaatje klopt met tafelblad wat er in zit maar niet met wat wij besteld hebben. Na foto s gestuurd te hebben blijven ze erbij dat het deens ovaal is. He tis echt ovaal. 35 euro bezorgkosten en 50 om hem retour te sturen. Grote afzetters dus..

22. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Tablesandmore

Met verbazing lezen wij deze review. U heeft exact de tafel geleverd gekregen die op onze website staat afgebeeld, inclusief een duidelijke foto van de vorm van het tafelblad.

Naar aanleiding van uw bericht hebben wij u zelfs nogmaals een foto gestuurd van hetzelfde model zoals dit in onze showroom staat. Vervolgens stuurt u ons een afbeelding van een tafel van een andere aanbieder en geeft u aan dat dát de vorm is die u had verwacht.

Binnen de benaming “Deens ovaal” bestaan verschillende uitvoeringen en vormen. Dat onze tafel niet de vorm blijkt te zijn die u persoonlijk voor ogen had, betekent niet dat wij een verkeerd product hebben geleverd.

Uiteraard mag een product tegenvallen en kunt u gebruikmaken van het retourrecht. Maar ons vervolgens “grote afzetters” noemen terwijl exact het product is geleverd dat op onze website staat afgebeeld, vinden wij ongepast en daar zijn wij absoluut niet van gediend.

Geduld word beloond

eind juli heb ik mijn tafel en stoelen besteld bij Tables & More. Moet zeggen voor dat geld ben ik zeer tevreden. Zowel de tafel als stoelen zijn prima. Waarom geef ik dan toch maar 4 sterren, omdat het contact over de levering wat stroef ging en de set later werd bezorgd dan aangegeven. Maar als je even geduld kunt hebben, krijg je een zeer mooie set geleverd.

23. elokuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Mooie tafel voor een budget prijs.

Mooie tafel voor een budget prijs.

Helaas wel zelf achter levertijden aan moeten gaan want de container was kennelijk vertraagd, want dit delen ze niet actief zelf.

Op dag van afspraak levertijd niet gehaald.

Tafelpoot had een beschadiging. Dit netjes gemeld waarop ik direct te horen kreeg dat ze een nieuwe gingen plannen.
2 maanden later nog niks gehoord. Op een review reageren ze om even te mailen. Doe je dit, reageren ze nog niet op je mail.

Slordig.

21. helmikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Respectloze bezorging.

Op de foto zien de stoelen er goed uit. Bestellen gaat eenvoudig. Een bevestiging is snel binnen. Dan stopt de communicatie en moet ik gaan vragen wanneer de bestelling wordt geleverd. Hun antwoord is erg kort. Vervolgens komt de bezorger aanzienlijk later dan afgesproken.
De jongen dumpt 2 dozen voor de deur, groet nauwelijks en geeft mij vervolgens de opdracht om de 2 dozen vlug binnen te zetten. Hij heeft haast en er komt nog meer.
Ik heb hem aangesproken op zijn houding, vind ik respectloos. Hij bijt terug dat hij toch "hoi" heeft gezegd en haast heeft.

Ik heb de bestelling niet aangenomen. Jammer, maar zo wens ik toch echt niet aangesproken te worden. Zeker niet door zo'n jong iemand.

5. elokuuta 2026

Beste Hendrik,

Bedankt voor uw review.

Wij kunnen ons echter niet vinden in het beeld dat u schetst.

Wat betreft onze bezorger herkennen wij ons absoluut niet in uw omschrijving. Wij ontvangen juist zeer regelmatig complimenten van klanten over zijn vriendelijkheid, behulpzaamheid en nette manier van werken. Daarom vinden wij het jammer dat u deze ervaring anders heeft beleefd.

Ook de opmerking over de levering willen wij graag nuanceren. De bezorger arriveerde ongeveer 20 minuten later dan het vooraf gecommuniceerde tijdsvak. Gezien de afstand van Etten-Leur naar Veendam en de afhankelijkheid van de verkeerssituatie vinden wij dat geen onredelijke vertraging.

Daarnaast kunnen wij ons niet vinden in uw opmerking over de communicatie. Uw bestelling is binnen één week geleverd. U heeft van ons een afleverdatum ontvangen, waarna wij u een tijdsvak hebben gestuurd waarmee u akkoord bent gegaan. Tijdens het gehele proces hebben wij u hierover geïnformeerd.

Wij vinden het dan ook jammer dat u ervoor heeft gekozen de bestelling niet in ontvangst te nemen. Wij hebben daarom direct de terugbetaling van uw bestelling in werking gezet, zodat deze zo spoedig mogelijk wordt verwerkt.

Uiteraard respecteren wij uw keuze, maar wij herkennen ons niet in de wijze waarop onze dienstverlening in deze review wordt omschreven.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg blij met mijn mooie…

Ik ben erg blij met mijn mooie salontafels! De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de levering was snel. Alles was netjes verpakt en de tafels voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Door deze fijne ervaring ben ik binnenkort ook van plan om hier een eettafel uit te zoeken. Zeker een aanrader!

27. heinäkuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Verkeerde vorm, verkeerde bladdikte GEEN oplossing geboden!

Tot het afhalen, ging het goed.
Mijn man en zoon hebben de tafel gemonteerd, ik heb de tafel pas vanochtend gezien ivm migraine aanval maar tot mijn verbazing wijkt de tafel qua uiterlijk, de vorm, geheel af van wat op de foto te zien is. De eettafel Björn besteld, DEENS ovaal 210 x 100 cm. Bladdikte 5 cm.
Wat we nu hebben staan, oogt als ovaal met een bladdikte van 4 cm. Had contact opgenomen maar de verkoper blijft helaas zeggen dat DAT de bestelde tafel is en na mijn laatste bericht wordt ik gewoon genegeerd. Dat is de reden voor mijn review, geen oplossing geboden dus.
Dat is toch toegeven dat ik gelijk heb, anders los je het op!
Juist... ander uiterlijk , ander bladdikte.

Nee niet over te spreken want, ik moet heel hard werken voor mijn geld. Als ik dan iets bestel, verwacht ik ook te krijgen wat ik bestel en dus geen ander model, geen andere bladdikte.

Het enige wat naar mijn wens is, is de kleur, maar wat heb ik daar aan?
Begrijp niet waarom er geen nette oplossing geboden wordt....

13. heinäkuuta 2026

Beste mevrouw,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Jammer om te lezen dat u teleurgesteld bent over de tafel.

Wij begrijpen dat de vorm en uitstraling van een Deens ovale tafel anders kunnen overkomen dan u had verwacht. Naar aanleiding van uw melding hebben wij uw foto's zorgvuldig beoordeeld en vergeleken met de specificaties van het door u bestelde model. Op basis daarvan hebben wij vastgesteld dat de geleverde tafel overeenkomt met de door u bestelde Björn Deens ovale tafel van 210 × 100 cm.

Wat betreft de bladdikte: de tafel heeft een opgebouwd blad waarbij de optische dikte 5 cm bedraagt, conform de productspecificaties. Door de afwerking en kijkhoek kan dit op foto's soms anders ogen.

Dat wij geen andere conclusie konden trekken, betekent niet dat wij uw klacht hebben genegeerd. Wij hebben uw melding beoordeeld en uitgelegd waarom wij van mening zijn dat het geleverde product overeenkomt met de bestelling. Wij vinden het jammer dat wij hierin niet tot overeenstemming zijn gekomen.

Ondanks dat wij geen productiefout hebben kunnen vaststellen, hebben wij wel aangegeven dat u gebruik kunt maken van het herroepingsrecht en de tafel kunt retourneren wanneer deze niet aan uw verwachtingen voldoet. Dat is de passende oplossing wanneer een product qua uitstraling niet bevalt, ook als het technisch aan de bestelling voldoet.

Super goed!

Meubels binnen 2 weken allemaal geleverd. Vriendelijke bezorger en de meubels zagen er prachtig uit. Blij mee!

Mooie stevige stoelen

Stoelen werden snel geleverd. Bezorger was erg vriendelijk en heeft geholpen de grote doos binnen te zetten. De stoelen zitten heerlijk! Er zat geen beschrijving bij de stoelen die je zelf in elkaar moet schroeven. Anders waren het 5 sterren.

De verdienste

De verdienste, aangepaste levering was goed,

2 krasjes op het blad, jammer!
Krasjes moeten gezien zijn bij jullie want er is overheen gepoetst.

Top!

Tafel was niet op voorraad (wat goed aangegeven was). Kreeg een mail dat hij toch eerder beschikbaar was en is dezelfde week nog geleverd.
Echt super!

19. toukokuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin