Vi har netop købt en VW ID.3 hos TA Biler i Ribe. Vi fandt TA Biler ved en tilfældighed på Bilbasen, men salgforløbet hos Kenneth Jürgensen har simpelthen været outstanding! Hurtig respons, god pris p... Näytä lisää

Vi har lige købt vores første EL-bil (ID4)hos TA- biler ....Vi kan kun give de bedste anbefalinger. Da vi hentede bilen i fredags stod den super flot, opladt så vi kunne hele vejen hjem til sjæl... Näytä lisää

Kort efter jeg havde sat min bil til salg blev jeg kontaktet af TA Biler vedr. et muligt køb. Fra første opkald fremstod henvendelsen seriøs og der kunne laves en tilfredsstillende aftale med hurtig o... Näytä lisää

Købte for ca. 1 måned siden i en byttehandel en brugt VW Id3. Da jeg kom hjem, opdagede jeg en skade på og under venstre side af kofangeren. Jeg kontaktede dem, og de kunne i princippet have sagt, at... Näytä lisää

1. Moottoriajoneuvot

TA Biler – din pålidelige bilpartner i Ribe. Hos TA Biler har vi gjort det til vores mission at tilbyde tryg og gennemsigtig bilhandel. Vi har altid et bredt udvalg af nyere brugte biler, som alle er nøje udvalgt for kvalitet og stand. Vi lægger stor vægt på personlig rådgivning og ærlighed i hele processen. Vores kunder skal føle sig godt informeret og trygge – uanset om de køber, sælger eller ønsker finansiering af deres næste bil. Som lokal forhandler i Ribe er vi stolte af at have opbygget et solidt ry for service i øjenhøjde, fair priser og biler, vi selv kan stå inde for. Vores gode anmeldelser på Trustpilot er et resultat af den tillid, vi arbejder for hver eneste dag. Kig forbi vores forretning – hos TA Biler handler det ikke kun om biler, men om gode oplevelser på fire hjul.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Fantastisk oplevelse hos TA Biler

Fantastisk oplevelse hos TA Biler. Utroligt kompetente mennesker, som har styr på alt fra A-Z, og som leverer en fantastisk service. Kan fuldt ud anbefales, hvis du står og skal have ny bil.

21. maaliskuuta 2021

Sælger de samme biler til flere…

TA sælger de samme biler til flere kunder på en gang, beder om slutseddel og udbetaling påtrods af at de har solgt bilen til anden side uden at give besked herom. ekstremt uproffesionelt. Alle løfter og aftaler vedr. mit bilkøb er blevet brudt hos dem! Dybt skuffende efter at have brugt masser af tid på det samt 2 kundebesøg i deres butik 200km fra min egen adresse.

28. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä TA Biler ApS

Hej Ryan. Nu hvor vi tager den i det offentlige rum ønsker jeg også at give vores side af historien. Du er i butikken over to gange på vegne af din virksomhed. Vi bliver enige om en bil du ønsker at købe. Til bilen har du nogle ønsker til eftermonteret ekstraudstyr som skal laves ved bilen inden handel. Jeg får fat i priser, tider og delene dertil så det er klar til bestilling. Vi får finanseringen på plads, og jeg sender en ikke-signeret slutseddel afsted som du skal underskrive fysisk. Jeg venter over én uge med at oprette bilen på FB osv idet jeg også har den opfattelse at du skulle have bilen. Jeg får sendt alle de nødvendige dokumenter afsted til dig, og her stopper kontakten så. Jeg høre ikke noget til dig, og jeg prøver derfra at ringe d. 8 Februar samt skrive en sms om hvorvidt i har fået kigget på Slutsedlen. Intet svar herom. Du vælger så d. 27 februar kl 22.30 at sende en Sms at du er klar til at handle og jeg får tilsendt slutsedlen fra dig. Jeg gør dig herfra opmærksom på at bilen er solgt til anden side, da jeg intet har hørt fra dig. Vi kører uden reservation af bilerne medmindre slutseddelen er underskrevet eller depositum er lagt. Dette skyldes at vi ikke synes at det er fair overfor potentielle købere at bilerne er reserveret uden at vide om der er tale om en reel handel. Her taler vi desværre af erfaring. Jeg vil gerne slutte af her, ligesom jeg gjorde på sms til dig, at vi gerne vil tilbyde at hente en bil hjem til magen til den du har haft kigget på. God dag herfra. Mvh. TA Biler.

Seat Ibiza

Min kæreste har netop købt en Seat Ibiza hos Tabiler.dk, super god service af Tobias, med online fremvisning og servicen er helt i top!
Indtil videre holder bilen 100 % hvad Tobias og tabiler.dk har lovet, dvs. at den bare kører som den skal, uden nogen former for problemer.
Kan klart anbefale andre at handle hos jer og vi vil bestemt overveje at handle hos jer igen! :)

20. tammikuuta 2021

Hej Lars.
Tak for en super fin handel og ikke mindst den fine bedømning.

Bruger normalt ikke tid på sådan noget…

Bruger normalt ikke tid på sådan noget her, men syntes klart TA biler fortjener min tid alligevel.

Jeg tog chancen og købte en bil uden at havde set den først, som en del af handlen, skulle de have min gl. bil i bytte.
Jeg havde egentlig ikke forventet at jeg skulle kunne blive tryk ved at handle på den måde, men! med den service jeg har fået fra TA biler, er der slet ingen tvivl om at det bliver gennem dem, og på samme måde, jeg handler igen næste gang jeg skal have ny bil. De er fantastisk service mindede. De har super godt styr på tingende, var der det mindste tog de ansvar, og hjalp med det samme. De nogle super flinke drenge at snakke med. Kan kun give dem mine bedste anbefalinger!

22. joulukuuta 2020

Hej Glen
Tak for en super fin handel og ikke mindst den fine bedømning.
Og tak for endnu en handel

Kan det overhovedet være nemmere?

Kæmpe stort tak skal det lyde til Tobias fra Ta Biler.
Hurtig og god service hele vejen igennem. I og med at vi er placeret på Sjælland, så foregik det meste af handlen over mail samt telefonen. Begejstringen vil ingen ende tage. Vores varmeste anbefalinger skal helt sikkert gå til dem. Tak for en god handel :-)

8. joulukuuta 2020

Hej Michelle.
Tak for handlen. Vi er glade for at kunne hjælpe dig så hurtigt og med den helt rigtige bil.
Mvh
Ta biler ApS

Virkelig god service

Virkelig god service! Imødekomne og venlige ejere.
Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale et besøg her.

Det er vores andet besøg og køb, og vi gør det gerne igen!

10. elokuuta 2020

Fremragende service og behandling!

Jeg kan på det varmeste anbefale TAbiler.dk

Aldrig har jeg oplevet så stor imødekommenhed, tålmodighed med min manglende bil viden og ikke mindst service.

De har været der hele vejen igennem med svar på alle mine dumme spørgsmål, omkring finansiering og ikke mindst alle de andre detaljer der ligger i et bilkøb.

Næste gang jeg handler bil, ved jeg godt hvem jeg ringer til da!

Tak for al hjælpen.

13. toukokuuta 2020