Tabata - Foodpoint  Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

2,1

Det er ved at være noget tid siden, at vi har bestilt burgere fra Tabata og vi glædede os derfor til velsmagende burgere med rigtig gode og saftige bøffer af kvalitets oksekød. Vi glædede os også til... Näytä lisää

De er “flittige” på de sociale medier, så selvfølgelig skulle vi også prøve. Tog og bestilte fødselsdagsburger med pommes. Selve mængden var markant større end hvad man ellers får andre steder - d... Näytä lisää

Har prøvet stedet 2 gange med skuffelse. Sidste køb var pasta cabonara. Pastaskruer med meget salt bacon og flødesovs bør ikke koste 89 kr. Har i øvrigt ikke før fået denne ret med pastaskruer og ude... Näytä lisää

Vi bestilte Oksen burger menu fra Tabata Det er længe siden vi sidst har fået derfra, desværre levede det overhovedet ikke op til den kvalitet vi tidligere har fået. Bøffen er ikke hjemmelavet men... Näytä lisää

Klassisk cafékøkken krydret med vores egne livretter. Åbent alle ugens dage fra 10.00-22.00

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk mad

Fantastisk mad, fantastisk service :) Kommer helt sikkert igen!!

29. syyskuuta 2021

Hej Sanne
Tusinde tak, Hvor er vi glade for din positive anmeldelse.
Hele holdet fra Tabata-Foodpoint.

De er “flittige” på de sociale medier

De er “flittige” på de sociale medier, så selvfølgelig skulle vi også prøve.
Tog og bestilte fødselsdagsburger med pommes.
Selve mængden var markant større end hvad man ellers får andre steder - der var nok dobbelt så stor portion fritter som f.eks. hos Mac D.
Bøffen var meget stor og ok - til gengæld var salat og dressing ret vådt/snasket så det samlede resultat ender på 2 stjerner.
Alt i alt var det samlede indtryk “alt for meget fedt”.

22. syyskuuta 2021

Hej John
Vi er kede af, at burgeren ikke lige var dig. og at måltidet kun var to stjerner værd!

God og smagfuldt mad

Blev noget overrasket over, hvad jeg troede var sportscafé-mad, virkelig var en på alle måder overraskende god madoplevelse, både ugens ret og oksen burgeren, var meget smagfuld.
Personalet var meget smilende og gav hele oplevelsen et nyk opad! 👍👍👍👍👍

4. syyskuuta 2021

Hej Poul
Tusinde tak, Hvor er vi glade for din positive anmeldelse.

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse. Vi havde forventet hjemmelavet mad, men blev slemt skuffede, da det havde karakter af frituremad. Vi fik okse burger og kyllingeburger og pommes frites. Alt smagte præ-fabrikeret og ligegyldigt. Vi kommer ikke igen. Alt for dyrt ift kvaliteten, da det kunne være købt hos en tilfældig burgerbar. Ærgerligt at man i den dejlige badmintonhal ikke længere kan få kvalitetsmad.

21. toukokuuta 2021

Hej Anette
Det er meget beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.
Vi bestræber os hver dag på, at yde vores bedste samt give alle en god madoplevelse.
Vi er meget kede af, at du er gået skuffet herfra - og vi håber at du en anden gang vil tage kontakt til personalet.
Mvh Mette - Tabata Foodpoint.

Fantastisk lækkert mad

Fantastisk lækkert mad med top service. Vi har nu prøvet stedet tre gange og har alle tre gange siddet tilbage med en dejlig oplevelse. Virkelig lækkert. Kan klart anbefales.

7. huhtikuuta 2021

Kan på det VARMESTE anbefales

Kan på det VARMESTE anbefales. Vores lokale yndlingsrestaurant, der har byens bedste betjening, de lækreste salater og smoothies - og de sprødeste fritter :-)

6. huhtikuuta 2021

Manglende sammenhæng mellem pris og kvaliteten

Har prøvet stedet 2 gange med skuffelse. Sidste køb var pasta cabonara. Pastaskruer med meget salt bacon og flødesovs bør ikke koste 89 kr. Har i øvrigt ikke før fået denne ret med pastaskruer og uden æg.
Ærgerlig oplevelse hvor pris og kvalitet ikke hænger sammen.

25. marraskuuta 2020

Vi havde nok lidt større forventninger.

Vi havde nok lidt større forventninger.
Pasta carbonara med skruer og oversaltet bacon til 89,00 så er det betalt.
Har aldrig fået carbonara med skruer før 😏
En sandwich med kylling som lignede frost skåret færdig kylling. Sandwich var slet ikke nem at blive mæt af så hvis du køber den så vær obs på du skal bestille mere mad.
Det kan vist gøres bedre

15. marraskuuta 2020