2,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

2x stuurservo besteld

Onder andere 2x stuurservo besteld. Een half uur na ontvangst gemeld dat 1 stuurservo defect was. Vooraf foto genomen van verpakking aangezien stuurservo optisch afwijking vertoonde. Daarna getest en bleek deze geen leven te bevatten. Paar dagen na melding per email gebeld. Mail was nog niet gezien, men was bezig met bestellingen verwerken, in de middag zou men de email bekijken. Reactie bleef uit. ~3 weken later herinnering per email gestuurd. Geen reactie. ~3 weken later opnieuw herinnering gestuurd. Toen wel een reactie ontvangen "...stuur degene die nog in het plastic verpakt zit maar op, dan zullen wij deze hier testen en vervangen...". Opgestuurd. ~3 weken later herinnering gestuurd. Geen reactie. ~2 weken later opnieuw herinnering gestuurd. Tot op heden geen reactie. Conclusie voor nu: eenvoudig iets te bestellen met snelle levering, maar zodra er problemen zijn geeft men niet thuis. Daarnaast houdt men zich niet aan de gestelde reactie termijn van 2 weken volgens eigen website. Overigens is het ook zo dat je als consument zeer zwak staat aangezien klacht altijd afhankelijk is beoordeling ondernemer. Maw gezien opgedane ervaring en afhankelijkheid ondernemer beoordeling klacht: wees gewaarschuwd!

12. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Product beschadigd geleverd, geen oplossing.

We hadden een extra batterij besteld. Tijdens transport is het omhulsel beschadigd en gevraagd om een oplossing. Reactie van de klantendienst: 'het blauwe plastic is beschadigd en de accu zelf niet, dan heeft de blauwe bescherming z'n werk gedaan.' De blauwe plastiek maakt deel uit van het product (gebruiksbescherming + handvat). Daarom nog eens opgevolgd bij de klantendienst maar jammer genoeg geen reactie meer mogen ontvangen. We begrijpen dat dit een drukke periode is en hebben daarom ook de tijd gegeven. Het kon worden opgelost door een blauw omhulsel na te sturen, maar is niet gebeurd.

23. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Niet ontvangen pakket. geen vergoeding

Ik heb helaas mijn pakket niet ontvangen. Ben al 3 week bezig. Zij geven aan dat dhl het bezorgd heeft. Maar dit is echter niet gebeurd.
Het feit dat zij verantwoordelijk zijn en de consument het geld moeten vergoeden doen ze niet.
Zij houden zich niet aan de wetgeving dat je als consument beschermd bent.
Ik heb meerdere juridische artikelen opgestuurd wat de verplichting is van een webshop.
Zij negeren totaal mijn verzoek en dus ook de wet om mij het geld terug te storten. Steeds weet de desbetreffende persoon niet waar het over gaat.aar als ikhet uitleg aan de telefoon doen ze alsof ze mij niet begrijpen en willen ze geen beloftes doen over een vergoefing. (het staat in de wet) Bestel hier nooit!!!!

23. marraskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Bijna 3 weken verder en nog niets ontvangen..

Een slechte review die schrijf ik eigenlijk nooit, maar eens moet de eerst keer zijn.

Woensdagavond 3 februari hebben wij een bestelling geplaatst. Deze zou dan de volgende dag verstuur worden. Dit is netjes gebeurd. Echter werd het pakket niet bezorgd door DHL. Kan gebeuren en door de sneeuwval begrijp ik wat vertraging en had ik dus geduld. Echter toen wij op 10 februari nog niets hadden ontvangen en er vreemde meldingen stonden in de track&trace contact opgenomen met T-toys.
Er werd mij gemeld dat ze af wilden wachten. Dus een mail gestuurd of ze toch wilde uitzoeken wat er met het pakket aan de hand was.
Ze melden mij op 11 februari dat ze toch een onderzoek zouden starten bij DHL en zodra ze meer wisten ze iets lieten weten.
In de track & trace van DHL stond vermeld dat het pakket maandag 15 februari bij T-toys is afgeleverd.
Vervolgens heb ik op 15 februari, 17 februari en 19 februari een e-mail gestuurd. Helaas tot op heden blijft reactie uit.
Ik heb er begrip voor dat er iets mis gaat bij DHL, maar als klantenservice hoor je dit netjes met de klant op te lossen. Blijkbaar denkt T-toys hier anders over....

22. helmikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin