Sydhavs Puds Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Personen der pudser/vasker vinduerne er jeg tilfreds med kontor personalet kan man aldrig få i tale det tager i alt fald meget lang tid De unge der tager tlf ved intet om noget pris stigninger uden... Näytä lisää

Fint arbejde - sendte altid besked når de kom og når arbejdet var udført.

Der kom en meget sød og smilende dame, der gjorde et pænt stykke arbejde. Normalt kommer der en meget sur mand, der efterlader vinduerne med meget vand på.

Har fået vasket vores vinduer udvendigt en gang om måneden, igennem flere år. 👍 Har indtil videre ikke haft noget at klage over.👍 En glad kunde på møn 😊

1. Ikkunanpesupalvelu

Hos Sydhavs Puds, vil vi levere den bedste vinduespolering til Sydsjællands samt hele Lolland og Falsters befolkning.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

62 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det fungere rigtig godt med at få sms…

Det fungere rigtig godt med at få sms om, hvornår I kommer, og I kommer altid som aftalt.
Men somme tider, er der mange pletter på vinduerne efter I har vasket dem!

29. tammikuuta 2023

Hej Helle.

Hvis du oplever vaske pletter efter besøg, er det vigtigt at du kontakter os umiddelbart efter, så vi kan aktivere din tilfredsheds garanti.

Mvh Team Sydhavs Puds

Min overbo fik pudset vinduer den…

Min overbo fik pudset vinduer den 27.1.2023. Mine vinduer var driv våde da vandet var løbet ned, da han brugte en lang børste. JEG RINGEDE TIL FIRMAET, DA JEG IKKE SYNTES DET ER OK. Fik besked at i ville ringe tilbage men har intet hørt. Meget dårligt af jeres firma og den måde i pudser på når der er andre beboer nedenunder

26. tammikuuta 2023

Dårlig forretningsførelse

Den 4/7 opsagde jeg aftalen om vinduespuds.
Pga. forretningsbetingelser kunne aftalen 5/7 ikke annulleres, denne ydelse har jeg betalt for.
Den 3/9 får jeg SMS om at der kommer vinduespuds den 6/9. Den 3/9 skriver jeg mail at jeg har opsagt aftalen og der ikke skal komme vinduespuds. Jeg ringer 5/9 for at få bekræftet min mail, den kan de ikke lige finde og ser først mails i løbet af ugen.
Det hjælper åbenbart at jeg truer med at gå til Forbrugerrådet. Jeg får en mail fra Morten at vi ikke har en aftale og det er en fejl i SMS-systemet.
Firmaet prøver at fastholde deres kunder. Man kan ikke få lov til at ringe/tale med Morten.
Samtidig vil jeg tilslutte med tidligere anmeldelser om at vindueskanterne ikke er rene, vinduerne bliver vasket men kanter bliver ikke tørt af. Det er ikke kvalitetsarbejde.

5. syyskuuta 2022

Hej Mona.

Det er korrekt at man ikke kan aflyse en aftale dagen før, vi har 3 dages opsigelse - senest på dagen hvor du modtager adviserings SMS.

Du modtager 3/9 (lørdag) så en adviserings sms , som du ikke skulle have haft pga. en fejl i vores SMS system
(du var allerede slettet som kunde og stod ikke på køre-listen). Du sender en mail lørdag,
som vi svare på mandag, hvor vi beklager fejlen.. (Vi er ikke på kontoret i weekenden)

Hvis der har været problemer med resultatet, så kunne du have givet os besked og gjort brug af vores tilfredshedsgaranti.
Dette har du valgt IKKE at gøre.

Har du haft nogle ønsker ift. din vinduespuds/vask,
så kunne du have talt med os. Meget kan lade sig gøre, men det er svært hvis vi ikke ved hvilke specielle ønsker du har.

Med venlig hilsen
Team Sydhavs Puds

er rigtig glad for jeres service

er rigtig glad for jeres service. er bare meget ked af ikke kan tilmelde vores regning på pbs, for kan ikke finde ud af det med at betale. god dag

23. maaliskuuta 2021

Hej Mai-britt

Du kan godt tilmelde din faktura til betalingsservice.

Bare tryk på "betal faktura" i den fremsendte faktura e-mail.

Følg guiden for PBS betalingsservice.

Hvis du ellers oplever problemer med betalingen eller tilmelding til betalingsservice er du velkommen til at kontakte os telefonisk på 42905080.

Team Sydhavs Puds