Twee iphones besteld op 3 januari. We moesten wel veel geduld hebben: drie en een halve maand. Bovendien beslisten we tot de aankoop van twee iPhones omdat daar een korting op was van 250€. Bij de uit... Näytä lisää
Rootenstraat 8b59, 3600 Genk, BE
Yritys on vastannut
Zeer snelle en correcte oplossing van mijn probleem. Wanneer ik zo geholpen wordt, wil ik steeds iets terug doen. In dit geval de aankoop van iPhone 13.
Yritys on vastannut
Zeer lang moeten wachten , en moeilijke communicatie over de levering Bediening in de winkel was wel heel goed
Yritys on vastannut
Afzetters … koop de volgende keer wel elders … dan hoef ik me geen dure contacten laten aan te smeren… de uitleg van Test Aankoop kwam als geroepen 😡🤢
Yritys on vastannut
Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.
Rootenstraat 8b59, 3600, Genk, Belgia
Levering is veel later geweest (8 weken) dan aangegeven in de winkel. Bij tussentijdse navraag kon niemand antwoord geven op de te verwachten leverdatum. Deze partij is te commercieel en intern gericht. Ik zou in het vervolg terug gaan richting mediamarkt die de klankopvolging duidelijk meer doet vanuit klantperspectief dan Switch.

Vastaus yritykseltä Switch | Apple Premium Reseller - Genk
14.12.2021 heb ik een 13pro max bestellt zij heben tegen mij gezegt binnen 3 weeken ben na 3weeken langs gewest op eens is het datum verlengt na 6weeken na 7weeken wachten vanaf de besteldatum heb ik gebeld nar het winkel in genk niemand neemt op ben niet tevreden van het Service zij heben mij toen ook cashback van 250 euro op het toestel belooft ben benieuw of ik deze zal krijgen bij ontvangst van mijn toeste. en tweede toestel zal ik niet meer bij switch bestellen

Vastaus yritykseltä Switch | Apple Premium Reseller - Genk
vriendelijk en duidelijke uitleg over de producten

Vastaus yritykseltä Switch | Apple Premium Reseller - Genk
Bij Swich Genk werd ik geholpen door een vriendelijke mijnheer die me
goed geholpen heeft bij de aankoop van een nieuwe iPhone.
Hij heeft er wel wat tijd voor nodig gehad maar werd niet ongeduldig.
Gerard

Vastaus yritykseltä Switch | Apple Premium Reseller - Genk
Onduidelijke (neven) voorwaarden om je korting bij aankoop te ontvangen
De korting waarvan sprake is gelinkt aan een abonnement van een andere dienst die je naargelang de formule € 9,99 of € 49,99 per maand kost !!! Let op de kleine lettertjes !!!

Vastaus yritykseltä Switch | Apple Premium Reseller - Genk
1 woord. Afzetters! Ik geef nooit Negatieve feedback als dat niet nodig is. Het feit dat er nergens stond dat de iPhones duurder zijn wnnr je ze in de winkel koopt omdat je zogezegd uitleg krijgt?? In andere winkels is dat niet zo maar switch moet ervan profiteren want de iPhones zijn nog niet duur genoeg.. er stonden nergens prijzen en als ze je de prijzen liezen zien op de toestellen waren dat online prijzen.. het feit dat ik ook geen cadeaubon kon inruilen terwijl switch wel op de lijst staat en ik dan een antwoord krijg dat ze alleen switch cadeaubonnen aannemen. De laatste keer dat ik daar iets koop!

Ben tevreden over mij
Aankoop en zal er nog kopen
Doe zo verder

Vastaus yritykseltä Switch | Apple Premium Reseller - Genk
Wij waren super tevreden over de uitleg en hulp van de medewerkers switch genk bij de aankoop van twee iPhones 13. Bij 1 toestel kregen we problemen met itsme en de CovidSafe app… na allerlei stappenplannen te volgen, alles opnieuw te installeren, familie te raadplegen werkte het nog steeds niet, dus maar naar de winkel voor hulp. Hier kreeg ik enkel te horen dat ze niet konden helpen voor de wet op privacy…. Dit is echt jammer! Want wie kon er nu nog helpen… wij zijn geen computernerds

Vastaus yritykseltä Switch | Apple Premium Reseller - Genk
Vriendelijk en behulpzaam personeel in Genk. Begripvol en luisteren naar je wensen.

Vastaus yritykseltä Switch | Apple Premium Reseller - Genk
Er werd meer tijd gestoken in het verkopen van abonnementen, verzekeringen dan het product zelf. En je werd echt gepusht om iets te kopen wat niks met een Apple product te maken. De volgende keer koop ik het rechtstreeks op de site van Apple. De service van het S&S tijdperk is al lang weg. Zeer jammer

Vastaus yritykseltä Switch | Apple Premium Reseller - Genk
Alles werkt precies zoals aangegeven en de bestellingen zijn ook op tijd binnen.

Vastaus yritykseltä Switch | Apple Premium Reseller - Genk
vriendelijke service en snel respons op vragen via mail.

Verstaanbare uitleg gekregen.
Niet kunnen helpen met herinstalleren van Telenet mails.

Vastaus yritykseltä Switch | Apple Premium Reseller - Genk
Ze hebben ons wijs gemaakt dat wij 250 euro cash back gaan krijgen ze hebben ons een contract laten tekenen bij cyrana zonder fatsoenlijk uitleg in heb nr cyrana gebeld om contract te stoppen ik krijg nogaltijd mails van cyrana dat is oplichterij wij zijn niet tevreden

Vastaus yritykseltä Switch | Apple Premium Reseller - Genk
Personeel is niet bekwaam om uitleg te geven,alleen verkopen is belangrijk.
Wimpelen alle vragen af.
Vraag dat maar aan APPLE service

Vastaus yritykseltä Switch | Apple Premium Reseller - Genk
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.