Swiss Original Cannabis Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Gode produkter der lindrer min mands slidgigt smerter i knæene. Før brug af dråber og capsules var der behov for smertestillende piller dagligt. Nu er der langt imellem behovet for smertestillende.... Näytä lisää

Jeg har i lidt over 2 år anvendt CBN Night 300 mg, og har fået forbedret min nattesøvn væsentligt. Jeg har også god erfaring med CBD olien. Så jeg kan kun anbefale virksomheden og deres produkter... Näytä lisää

Jeg har over de seneste år købt CBD olie 10 %. Senest primo december 2025. Jeg bruger olien når jeg er stresset, ca 2 dråber, når jeg ikke kan sove 4-5 dråber. Det er fantastisk. Ingen bivirkninger... Näytä lisää

Jeg havde i nogle dage haft en slem forkølelse og næsten konstant hoste dag og nat. Jeg prøvede så at tage 3-5 dråber 10 procent CBD olie morgen og aften .( Dråber under tungen og lidt efter drikke... Näytä lisää

1. Kannabiskauppa

High quality cannabis products - Get Well, Not HIGH

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bedste CBD shop med super service

Jeg har efterhånden handlet mange gange og hver gang bliver jeg overrasket over den korte leveringstid.
Danske Jan som ejer virksomheden, er super serviceminded og der har flere gange fulgt en lille overraskelse med i pakken.
Det er alt i alt et godt produkt fra en god virksomhed.

29. syyskuuta 2023

Ejeren af firmaet svarer på spørgsmål …

Ejeren af firmaet svarer på spørgsmål i weekend og sender lynhurtigt.
Jeg har købt CBN olien og synes den virker rimeligt.

Jeg plejer at sove 1 1/2 time pr nat grundet alvorlig sygdom og nu sover jeg cirka 4 timer!
Jeg kan klart anbefale at handle med dette firma

27. elokuuta 2023

CBD olie hjalp på min hoste og CBD Capsules god for slidgigt problemer

Jeg prøvede så at tage 3-5 dråber 10 procent CBD olie morgen og aften .( Dråber under tungen og lidt efter drikke noget varmt!) Efter 2 døgn er min hoste næsten væk og forkølelsen mindre.Tager dråber et par dage mere.Vil altid have en flaske CBD olie stående ved behov.
Jeg tager fast hver morgen en CBD Capsules for mine problemer med slidgigt/ stive led og produktet hjælper /lindrer meget.Jeg pauser engang imellem 1 uge og kan mærke problemer /smerter kommer igen. Så kan varmt anbefale disse produkter .

4. elokuuta 2023

Fantastic Products …

Always great products and quick shipments.
I use the CBD Night, and it is fantastic, compared to many other products I have tried; it simply works really well!!

12. huhtikuuta 2023

Super kundeservice og gode produkter

Oplevede desuden en super god kundeservice da min første bestilling aldrig kom frem. Hurtig respons og hjælp via Messenger. Vi bestiller helt klart igen.

24. lokakuuta 2022

Ringe kundeservice

Skulle bestille til min gamle mor med levering til hende i en anden by end den jeg bor i. Varen kommer til mig i stedet for, skriver til dem at det er jeg træt af. Får bare en besked tilbage at det er fordi adressen ikke findes. De kunne bare have brugt Google maps og set at adressen findes. Får så en giga skriv om hvad jeg så kan gøre nu.....
Det er sgu ikke speciel god kundeservice. De 2 stjerner har intet med produktet at gøre. Udelukkende behandlingen af fejlleveringen og jeg så skal til at køre 20 km for at aflevere det...

4. tammikuuta 2023

Aften having years of disturbed nights, now I sleep :)

Aften having years of disturbed nights, my sleep finally got totally wrecked after chemotherapy! I tried sleeping pills, and melatonin, but that didn't make any difference. Then I tried CBD Night, and that helped! I started using CBD Night a year ago, and still do.

8. marraskuuta 2022

Positiv overrasket

Har længe bøvlet med min søvn (både problemer med at falde i søvn samt hyppige opvågninger i løbet af natten). Efter at have fulgt alle "søvn-råd", prøvet diverse kapsler og te-breve af fra helse butikker uden effekt, var det med stor skepsis jeg bestilte CBNnight hjem.
Jeg har nu prøvet CBNnight af, og må bare erkende, at der er noget, der virker. Om det er placebo eller ej, det skal jeg ikke kunne udtale mig om - men det er mange år siden, jeg har haft en så sammenhængende søvn.
Jeg oplever ikke, at det hjælper på mig til at falde nemmere og hurtigere i søvn og har også stadig nætter, hvor jeg vågner en del - disse nætter er bare reduceret markant.

Skal der nævnes en negativ ting, så var der en del bøvl med leveringen, men Swiss Original Cannabis support-team var søde og behjælpelige og sendte et nyt produkt afsted på deres regning!

26. syyskuuta 2022

Pålidelig shop

Vi har prøvet CBNnight, med blandet oplevelser, vi har prøvet maks.5 dråber.
Vi mærkede en mindre forskel i vores søvn, i den positive retning, dog oplevede vi også at være dvaske og ugidelige dagen efter.
Så vi har stillet flasken på hylden igen og vil kun afprøve den de dage det virkeligt er nødvendigt og ikke hverdag dagen efter.

13. heinäkuuta 2022

Hi David from Ireland

Hi
I am using cbn night for about 4 months
I suffer from cronic fatigue for years
I rarely got a good nights sleep
I take 4 drops evernight
From the first night taking the drops i fall into a deep sleep
The best sleep i have had for years
I love the product

David
Ireland

5. heinäkuuta 2022

CBN Night

Har taget CBN Night i ca. 1/2 år og det har klart forbedret min søvn. Falder hurtigere i søvn og har en længere sammenhængende søvn. Fin service.

Mvh Lene

1. huhtikuuta 2022