SwishfundArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over de service. Er werd snel gereageerd op mijn aanvraag en het contact verliep prettig en vriendelijk. Al jaren een fijne samenwerking. We hebben een vaste accountmanager... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

heb al een paar jaar positieve ervaring, einde contract krijg je nette mail of je nieuwe wilt afsluiten, kies je daarvoor dan krijg je een snelle nieuwe beoordeling en lening. contact loopt snel & ef... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op alle vlakken een korte en goede lijn, met name meneer Maurice, komt afspraken na, en handelt op de juiste manier. Als meerdere bedrijven personeel zoals meneer Maurice in dienst hadden zou het als... Näytä lisää

1. Rahoituslaitos

Yrityksen kirjoittama

Swishfund is een innovatieve financiële dienstverlener, opgericht door ondernemers, voor ondernemers. Swishfund staat voor simpele en snelle kredietverstrekking. Wij verstrekken kortlopende (3, 6, 12 maanden) leningen aan ondernemingen die kansen willen verzilveren.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

80 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb onlangs een Lening afgesloten…

Ik heb onlangs een Lening afgesloten bij Swishfund om enkele betalingsschulden af te betalen. Over het algemeen ben ik erg tevreden met de dienstverlening en de voorwaarden van de lening. Ook vind ik de service super snel geregeld en raad ik dit bedrijf ongetwijfeld aan ondernemers.

15. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Ysn, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Snel en makkelijk.

Snel en makkelijk.

8. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Nikolay, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Lening wel direct mogelijk als zzpr

Ik ben zelf als taxi chauffeur, die vast rijd voor een grote taxi centrale, ondanks 2,5 jaar actief. En goede omzetactiviteiten, kon ik bij mijn eigen bank abn amro, geen geld lenen. Bij swissfund, was dat in 5 minuten geregeld. En heb werkelijk, mijn broodnodige investering gehad. Respect. Zal jullie nooit vergeten. Echt een aanrader!! Een trotse klant.

12. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Rawi, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 4/5 tähteä

Zeer Accuraat

Zeer Accuraat, professioneel, hulpvaardig, betrouwbaar.

12. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Emanuël, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

De lening was snel geregeld en de…

De lening was snel geregeld en de communicatie verliep uitstekend

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Dhr. Verbeek, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Jaren en jaren alleen maar positieve…

Jaren en jaren alleen maar positieve ervaring, zonder meer aan te bevelen bij het echte kleine mkb! De banken kunnen hier nog wat van leren!

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste GHML Manderveld, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Professioneel en meedenkend

Duidelijke uitleg, professioneel contact, meedenkend

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Barend-Jan, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Prima geholpen

Korte lijnen en snel duidelijkheid dat is wat een onderneming nodig heeft

29. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste HM, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Best halpe

Nr 1 .thanks

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Zsolt, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Alles is perfect

Alles is perfect

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Pawel, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Aberman, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Vertrouwen

19. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste l.Elmezayn, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Snel

Snel, doeltreffend

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Theo, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk en snel gehandeld!

Top! Snel geregeld!

11. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Piet, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Snel

Snel, geen moeilijke procedures en direct contact met een accountmanager. Geen eindeloze keuzemenu.

25. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Ronald, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

vriendelijk en snel

22. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Walid, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld

12. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Peter, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 4/5 tähteä

Volgens afspraak, vlot verlopen.

12. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Thom, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Snelle vakkundige service

19. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Brenda, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Het snel en eenvoudig geweest.

18. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Terziev, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin