SwishfundArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over de service. Er werd snel gereageerd op mijn aanvraag en het contact verliep prettig en vriendelijk. Al jaren een fijne samenwerking. We hebben een vaste accountmanager... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

heb al een paar jaar positieve ervaring, einde contract krijg je nette mail of je nieuwe wilt afsluiten, kies je daarvoor dan krijg je een snelle nieuwe beoordeling en lening. contact loopt snel & ef... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zelf als taxi chauffeur, die vast rijd voor een grote taxi centrale, ondanks 2,5 jaar actief. En goede omzetactiviteiten, kon ik bij mijn eigen bank abn amro, geen geld lenen. Bij swissfund, wa... Näytä lisää

1. Rahoituslaitos

Yrityksen kirjoittama

Swishfund is een innovatieve financiële dienstverlener, opgericht door ondernemers, voor ondernemers. Swishfund staat voor simpele en snelle kredietverstrekking. Wij verstrekken kortlopende (3, 6, 12 maanden) leningen aan ondernemingen die kansen willen verzilveren.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

Erg tevreden
Dank jullie

16. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste klant, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Team swishfund was helder en…

Team swishfund was helder en transparant richting mij.Ook qua mogelijkheden werd er meegedacht.

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Aniel, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

perfecte dienstverlening

Op alle vlakken een korte en goede lijn, met name meneer Maurice, komt afspraken na, en handelt op de juiste manier. Als meerdere bedrijven personeel zoals meneer Maurice in dienst hadden zou het als ondernemer veel makkelijker en leuker zijn. mijn complimenten. Groet van een zeer tevreden klant, Sandra

5. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Sandra, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 4/5 tähteä

Goed geluisterd en meegedacht!

29. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Willem, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Bedankt voor alles

Bedankt voor alles. Jullie waren als bedrijf erg behulpzaam. Heel erg bedankt. Jullie zijn beste swishfund

29. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Abdulkadir, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Een hele positieve ervaring in moeilijke tijden.

Enkele jaren geleden ontdekte ik Swishfund toen de banken en hun sociale funders het lieten afweten, want het was corona. Swishfund heeft mij sindsdien iedere keer uitstekend ondersteund en geholpen als ik een aanvraag voor funding wilde doen. De snelheid is hoog, de accountmanager belt je als er vragen zijn, dus geen lange papierstromen. Met de nieuwe regels en koppelingen gaat de aanvraag nog eenvoudiger.

21. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Paul, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijk….heb al meerder bij hun…

Heerlijk….heb al meerder bij hun afgesloten…mega snelle service en alles top overzichtelijk

26. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Vincent, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

snel en professioneel

12. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Cristian, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

zeer snelle afwikkeling

zeer snelle afwikkeling, correcte adviseurs

2. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Knaap, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Thank you Joshua *****

10. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Istanbulhair, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

goede ervaringen netjes te woord gestaan

goede ervaringen netjes te woord gestaan

26. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Kevin, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Everything was perfect

Everything was perfect

8. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Mariusz, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Werd goed geholpen door de medewerker. Er waren wat technische problemen aan de kant van Swishfund. Hierover werden we netjes geïnformeerd zowel via mail als per telefoon.

6. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Kim, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

eerlijk en snel

snel en duidelijkheid

overzichtelijke site en na alles ingevuld te hebben binnen 24 uur antwoord en afhandeling
maak al een aantal jaren gebruik van swishfund en ben zeer tevreden

23. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Martijn, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Zakelijke rekening verplicht

Snelle en duidelijke behandeling. Later in het proces werd duidelijk dat ik wel een zakelijke rekening moest openen wat enige vertraging tot gevolg had.

2. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Szymon, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Saanut 4/5 tähteä

Snelle afhandeling van de aanvraag

1. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Jos, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld, alleen termijnen te kort voor de rest heeft mij geholpen. Daardoor ben ik dankbaar

27. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Mehmet, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Snel en duidelijk geregeld

11. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Swishfund

Beste Koorn, bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, onze service en onze behulpzame medewerkers. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Swishfund

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin