Enastående kundtjänst! Fått svar och hjälp med frågor blixtsnabbt och på ett personligt sätt! 5/5 stjärnor Köpte kylhanddukarna och testade i helgens värmebölja. Helt otroligt hur bra de fungerade.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sprungit många mil i proformens socks och kan inte vara nöjdare! Bästa strumporna jag någonsin haft o efter drygt ett år av tortyr är de lika bra som dagen jag öppnade paketet! 😍 11/10 fins inga andr... Näytä lisää
Beställde Stora Padelpaketet med padelbollar, strumpor och overgrip-linda och är riktigt nöjd. Snabb leverans, bra kvalitet på alla produkter och smidig beställning rakt igenom. Märks att det finns et... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag köpte deras Ultimate Grip-sockor till min son och han är verkligen imponerad. De ger ett otroligt bra grepp och sitter perfekt på foten, vilket är precis vad han önskade för träning. Jag kan varmt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Med dig i fokus - alltid nära kunden. Sportartiklar med fokus på Padeltennis där kvalitet, känsla och hållbarhet står i centrum. Vi har produkterna för ditt spel såsom padelbollar, grepplindor, strumpor mm.
Låkebergsgatan 126, 42334, Torslanda, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Smidig hemsida, snabb leverans och trevligt bemötande i chatten på mina frågor innan jag la min order

Vastaus yritykseltä Swestarsports
Snabb leveras, grym kvalitet och alltid trevligt bemötande och service!
Kan rekommenderas!

Vastaus yritykseltä Swestarsports
Testa lindor, bollar, kläder, svettband ja der mest här. Och är så otroligt nöjd med allt.
Väldigt bra och trevlig service och grymt snabb leverans.
Mina tre favorit linda extrem, bollar,mössa/kepsar.
Rekommenderar varmast.

Vastaus yritykseltä Swestarsports
Extremt bra kvalitet på samtliga produkter samt väldigt snabb leverans. Finns inget att anmärka på!
Rekommenderar alla att handla på swestarsports om man vill ha bra produkter!

Vastaus yritykseltä Swestarsports
Beställt både strumpor och lindor och är sjukt nöjd med dessa.
En liten miss i första leveransen men fick svar via mail på 10min och saknad vara + bonus kom i brevlådan snabbare än kvickt. Rekommenderas varmt!

Vastaus yritykseltä Swestarsports
Bemötande i världsklass, snabba leveranser och produkter av högsta kvalitet!
Vad mer kan man begära?
Tack grabbar!

Vastaus yritykseltä Swestarsports
suverän service efter att paketet varit på villovägar(ej swestarsports fel)löste problemet på ett smidigt och proffsigt sätt,ser verkligen fram emot att handla igen.

Vastaus yritykseltä Swestarsports
Bästa grepplindan på marknaden som har ett riktigt bra grepp, håller länge och längre än andra som jag testat. Man känner verkligen att det är kvalité som håller. Kan starkt rekommendera produkten. Är väldigt nöjd och har alltid ett 3-pack Swegrip Extreme i väskan.

Vastaus yritykseltä Swestarsports
Snabb leverans, snygg passform på mössorna! Bra kvalitet på strumporna, hållbara och mycket bekväma!

Vastaus yritykseltä Swestarsports
Bra kommunikation och service och strumporna är riktigt bra.

Vastaus yritykseltä Swestarsports
Produkterna, leveransen samt att den personliga servicen var helt outstanding!!