NY VURDERING ETTER KONTAKT MED KUNDESERVICE: Fikk full refusjon for de varene jeg ikke mottok, så da er jeg fornøyd. Kommer til å prøve å handle igjen senere. Hyggelig service! Så da får de en st... Näytä lisää

Bestilte for første gang siden de har rimelige priser. Når jeg endelig fikk bestillingen (den var forsinket) så merket jeg at det var en del feil, for det første fikk jeg feil produkt og noe av det h... Näytä lisää

Jeg hadde en fantastisk opplevelse! Ansatte var utrolig hyggelige. Fikk rask hjelp og det var en god atmosfære i butikken. Butikken anbefales absolutt!! Gleder meg til å dra tilbake.

2,9

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,9

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Girl hello..

Girl hello..? bestilte 26 mai har stått waiting for details siden refunderte masse av tinga mine dette er norsk nettside det tar ikke så lang tid å sende en pakke fra Norge til noen som bor i Norge dårlig somfaen bestill her om du vil vente trehundreåfemti år på pakken din late folk Å svindel sier de sender ut pakken på 1-5 dager bare bullshittttt !!

3. kesäkuuta 2026

Styr unna!

*Utgåtte varer med mangelfull datomerking selges til fullpris (vi snakker om ÅR ikke måneder).

*Feilinformasjon vedr fraktpriser + treg levering + dårlig pakking + feilpakking.

*Tilnærmet ikke-eksisterende kundesupport.

*Feil rettes ikke på selv når bedriften informeres av kunde.

*Elendig nettside.

Jeg handler mye av denne type varesegment via internett og dette er den mest useriøse bedriften jeg har vært borti både i og utenfor Norge.

Gå for faktura/utsatt betaling via tredjepart om du velger å handle her, da har du en sjanse mtp refundering.

22. tammikuuta 2026

Hold dere unna

Bestilte varer for 2 uker siden og ordren er fortsatt ikke behandlet. Har purret på mail 2 ganger uten å få svar. Bare å holde seg laaaangt unna

5. elokuuta 2025

Styr unna!!

La inn en bestilling og mottok bestillingsbekreftelse. 15 dager senere har jeg ikke hørt noe fra dem eller mottatt noen varer. Har sendt dem flere mailer og en melding på TikTok (ser at de er daglig aktive der), men ikke mottatt noe svar. Styr unna denne nettbutikken! Ren scam!

9. kesäkuuta 2025

Var en vare som manglet i min levering

Var en vare som manglet i min levering. Kontaktet kundeservice raskt og de lovte å ettersende den manglende varen. Varen kom aldri og jeg har etterlyst den på mail flere ganger, uten svar. Jeg har forsøkt å kontakte dem både på whatsapp og mail, uten at de orker å svare meg. Jeg har nå bedt om refusjon for den manglende varen, men dette unnlater de også å svare på.

6. helmikuuta 2025

Dårlig kundeservice og manglende levering

Jeg bestilte en vare fra Sweetmint.no for en god stund siden, inkludert en pakke Red Bull-tyggis som jeg gledet meg til å motta. Dessverre ble tyggisen ikke levert sammen med resten av ordren. Jeg kontaktet kundeservice, og de tilbød å sende tyggisen eller gi refusjon. Jeg valgte å få den tilsendt, men det ble sendt feil. Etter det har jeg kontaktet dem over 50 ganger via e-post uten å få noe svar.

Selv om jeg har fått en delvis refusjon, har jeg fortsatt ikke mottatt varen jeg bestilte, og jeg opplever at de ignorerer mine henvendelser. Dette er svært frustrerende, og det viser dårlig kundebehandling. Jeg håper på en rask løsning på dette, men per nå kan jeg dessverre ikke anbefale Sweetmint.no på grunn av manglende oppfølging og kommunikasjon.

10. syyskuuta 2024

Flere varer mangler fra bestilling

NY VURDERING ETTER KONTAKT MED KUNDESERVICE:
Fikk full refusjon for de varene jeg ikke mottok, så da er jeg fornøyd. Kommer til å prøve å handle igjen senere. Hyggelig service! Så da får de en stjerne i bonus for god hjelp.

GAMMEL: Førstegangsopplevelsen er middelmådig da det mangler flere varer fra bestillingen.
Har tatt kontakt på epost så får se hvordan det løser seg.
Ellers fornøyd med de varene jeg mottok.

22. kesäkuuta 2024

Storfornøyd

Utrolig hyggelige, blide og behjelpelige ansatte. Fått gode anbefalinger og vært storfornøyd ved hvert besøk. Funnet masse spennende varer og go-to favorittsnacks.

5. maaliskuuta 2024

Jeg hadde en fantastisk opplevelse

1. huhtikuuta 2024

Da kom endelig giveaway premien min…

Da kom endelig giveaway premien min etter 2 mnd venting og masing! Men så Jævla smålig å sende varer som gikk ut i 2023!! Kun 1 ting som kan spises som går ut om 14 dager.
Tv2 hjelper deg blir nok tingen her!
Er ikke verdt noen stjerner i det hele tatt!!

13. helmikuuta 2024

Manglet vare-Svarte aldri på epost.

Bestilte noen varer 20.sept. Når det ble sendt sto det på nettsiden at det var to kolli, selv om det bare skulle være en. Fikk pakken, men manglet en vare. Tok kontakt på to epost-adresser på nettsiden om når de skulle sende den siste varen, fikk aldri svar. Kontaktet Klarna angående problemet. Når de purret på dem fikk jeg heldigvis refundert prisen på den manglende varen, 11.oktober.
Styr unna denne nettsiden. De er aktive på sosiale medier men svarer aldri på henvendelser på epost.

20. syyskuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili