Jag har varit kund i många år nu. Aldrig haft några dåliga upplevelser från erat snus eller leverenser. Tills nu, 3-4 dagar för leverans inom Sverige? Förut kunde det ta 1 max 2 dagar. Tror ni bör... Näytä lisää
Snabba leveranser och en lättnavigerad hemsida. Tycker att deras snus är över förväntan bra med tanke på det låga priset. Köper alltid fem eller sjupack då bäst föredatum är väldigt lång på oöppnade p... Näytä lisää
Jag var skeptisk till detta konceptet innan jag provade, men är fruktansvärt imponerad. Har gått från att betala tusen kronor i månaden för mitt snusande till ca 300. Välfyllda prillor, snus tillv... Näytä lisää
Köpte en rebell white portion ala 400 portioner, snuset smakar schampoo eller våtservetter men man får vad man betalar för. Det är billigt för nikotinet men själva upplevelsen är riktigt kass faktisk... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Färdigt portionssnus från 10,40 kr/dosa. Lössnus från 15,95 kr/dosa. Kvalitetssnus från egen fabrikstillverkning på nätet, billigt & enkelt i storpack!
Beställde senast och kanske min sista…
Beställde senast och kanske min sista order den 20 januari, idag den 5 februari har jag fortfarande inte fått någon leverans. Tidigare två beställningar jag har gjort levererades helt normalt inom 2-4 dagar och tänkte att detta kan vara bra att fortsätta med men är ytterst tveksam nu.
Frekventa prishöjningar..
Förutom konstanta prishöjningar har jag bara haft positiva upplevelser av Swedsnus, jag har handlat här många år. Nu har vid dock nått en gräns där man inte sparar så jättemycket längre på att köpa snus här. På den gamla goda tiden kunde man få en "dosa" här för 5 spänn! Nu är typ 14 kronor/dosan de billigaste man kommer undan med, med allting inräknat och då måste man va van vid små prillor.
Har ökat priset på ett 500st prillor…
Har ökat priset på ett 500st prillor från 125kr till 180kr/st vid köp av ett fempack, alltså 45% ökning på 10 månader. Inflationen ligger inte ens i närheten. Utan att snusskatten berörts.
Dyrare snus än väntat
Jag hör köpt och vant mig vid lössnuset även om det inte går upp mot General lös som jag snusat dom sista åren.
På hemsidan står att man får ca 40 dosor till ett pris av 18,50 kr. Hade det stämt hade det varit super.
Följer man Swedsnus blandninggrecept att tillsätta 8 dl vatten får man ut 1260 gram färdigt snus.
Eftersom dagens dosor innehåller 42 gram får man 1260/42=30 dosor till ett pris på 28,30 kr per dosa och inte 18,50 som dom skriver på hemsidan.
För att nå upp till 40 doser måste man pytsa i mycket vatten så det blir osnusbart.
Denna kalkyl är utan diverse aromer.
Lite lurad blir man med det är billigare än köpesnus men inte lika bra enligt mig.
Superbra
Fick min första beställning idag, gillar smaken men håller med om att prillorna är mindre än ld salmiak jag snusat tidigare. Hade annars behövt sluta snusa pga ökade priser och snart ökad punktskatt. Lite mer nikotin i dessa; 11,1 mg/g mot 10 i ld salmiak. Jättenöjd 👍
Kommer beställa fler gånger
Har beställt därifrån 3 gånger nu. Snabb leverans varje gång och snuset håller bra kvalité. Bra information om hur man ställer iordning snuset. Rekommenderar ett startpaket så att man får med dosor och påse att knåda med.
Alldeles för små portionsnus
Alldeles för små portionsnus, 2 st liknar mer en vanlig.
Sammantaget så blir detta snus jättedyrt, synd för smaken gillade jag.
NOTCH Portion
Beställde två portionssatser NOTCH.
(+) Enkelt. Mkt snabb leverans. Ok kvalité. Bra smak.
(-) Små portioner. Fraktkostnad. Kvalitén kunde vara bättre.
2 av det motsvarar knappt 1 vanlig portion.
Otroligt bra snussatser
Otroligt bra snussatser. Snabba leveranser och trevlig kundtjänst.
Gott snus men dyrare än de försöker få det att se ut.
Gott snus, men 1000 prillor väger 660g hos dem. Det betyder att det inte är så billigt som de säger. De säger att 1000 prillor är lika mycket som 50 dosor men då väger varje dosa 13.2g. Det är alldeles för lite. Därav det låga betyget. Räknat på det och priset per stock blir minst 200kr om dosan innehåller ~19g. Och ännu mer om man räknar på 21g per dosa som tex Rapé har.
Bra och prisvärt snus som tyvärr blivit sämre med tiden
Måste revidera betyget då jag vid flera tillfällen fått snus som smakar riktigt illa; bergamotten saknas och snuset påminner mest om riktigt dålig grappa i smaken. Det dröjer alldeles för länge innan man får kontakt med dem när man vill reklamera.
Och leveransen är riktigt långsam - det tar i regel fyra fem dagar från beställning innan man får leverans. De är inte snabba med att skicka beställning och Posten verkar funka osedvanligt dålig där de skickar ifrån.
Tidigare tyckte jag det var bra och prisvärt snus. Synd att de avskaffade poängsystemet.
Måste beställa de små 300-påsarna för att få leverans någorlunda i tid.
Man missar Intjänade lojalitetspoäng …
Man missar Intjänade lojalitetspoäng på grund av Rea. lojalitetspoäng gäller 12 mån från första inköp. Jag förlorar poäng på grund av extra erbjudandet som inte gagnar fasta kunder.. Poäng är pengar som försvinner..
Billigt snus men dyrt om man ska få det…
Billigt snus men dyrt om man ska få det att smaka de smakerna som står på etiketten. Då alla snuser smakar enbart lite salt och en grutta tobak. De borde tillföra mer rökarom och smaker som smakar.
Lite lång leveranstid
Lite lång leveranstid, som troligen beror på speditören och inte på Swedsnus. Annars bara bra.