Saanut 5/5 tähteä

Beställde 5 par strumpor, och fick en gratis tygpåse (dessa kommer skickas till en kompis i Frankrike som älskar svenskt fika) :D snabb leverans ! AS ROLIGA grejer! älskar! min sambo älskar kanelb... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Det var smidigt att beställa, betala och ta emot produkten (tofflorna) så inget fel på denna fronten. Jag är dock inte nöjd med produkten, tofflorna var väldigt väldigt fina men inte alls sköna att ha... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Roliga och trevliga strumpor, som jag ibland gett bort i present. Men varför så hiskeligt grälla färger, som ibland inte alls är snygga ihop? Som strumpan med "dammsugare"/punchrullar. Varför knall... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Alusvaatekauppa
  2. Uimapuvut ja -asut

Yrityksen kirjoittama

Svensk Husman är ett företag som vill ”göra skillnad i den stora världen”, vi vill visa vad Sverige har i traditioner avseende fika & mat och vi vill sprida glädje igenom färgglada strumpor, och till och med i händelse av pinsam tystnad kan ju en perfekt ice-breaker vara var man skaffat sina strumpor!

3,4

1 tähti

On vastannut 16 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Toppenkvalitet

Snabb leverans, toppenbra strumpor. Känns lyxiga i kvalitet och passform trots att de inte var så dyra.

26. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Levererat efter 1 månad??

Beställde en internationell leverans från dom innan jul och dom skickade produkterna först efter 2 veckor och sen 2 veckors leveranstid på det. Tog alltså en månad från lagd order tills att paketet var levererat. Hörde av mig i 3 omgångar, frågade om kompensation eller makulera ordern eftersom det var en julklapp och finns ingen nytta av den 1 månad efter, men fick ingen hjälp i den frågan. Då var jag ändå noga med att i god tid säga att det är en julklapp och måste skickas iväg omgående. De lovar att packa och skicka ordern inom 1-3 arbetsdagar, men det gjordes alltså inte (trots mitt mail). Shit happens, men en kompensation/rabatt för detta är det minsta som kan göras. Kommer inte köpa där igen.

14. tammikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Ändrade mitt förvalda…

Ändrade mitt förvalda fraktalternativet, jag beställde early bird, men de skickade med dhl, har man ett alternativ och väljer det så finns det en anledning till det

3. maaliskuuta 2026

VARNING!!

Var i kontakt med företaget innan de hade skickat mitt paket, bad dom avbryta ordern. Fick till svar att den redan packats men att jag kunde returnera den när jag hämtat ut det. Sagt och gjort så hämtade jag ut paketet när det väl kom.
Men nu kan jag inte returnera hälften av plaggen pga "hygienskäl".
Plaggen är inte ens uppackade..
Riktigt fult av företaget att säga till mig att hämta ut paketet och returnera men sen när det väl kommer till kritan får jag inte göra det. Då hade jag låtit bli att ens hämta ut paketet från början.
Känner mig väldigt lurad och besviken.
Allt finns på mejl men företaget bryr sig inte ändå.
Rekommenderar inte någon att handla från svensk husman.

10. joulukuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Köpte en tröja innan black friday

Köpte en tröja innan black friday.
Pga retur av produkter är 59kr. Vilket gör att priset som sänktes på Black Friday blev inte värt de.
Så avvakta alltid att beställa härifrån tills ett bra erbjudande kommer.

28. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Toppen bemötande och leverans!!!

Vid beställningen strulade min bank vilket gjorde att jag gjorde beställningen för sent för att få frakt avgång samma dag. MEEEN jag mejlade kundservice om mina svårigheter och bad dem om hjälp om snabb leverans vilket de fixade och varorna dök upp precis i rättan tid, trotts att jag va ute i sista minuten.

Pettson tygkassen va suuperfin så även Pettson och Findus strumporna! Jag blev så nöjd med beställningen. Deras tidigare problem i samband med byte av lager är helt klart uppklarat! De löste allt supersmidigt och hörde även av sig och meddelade att de gjort allt i sin makt att för att få en så snabb leverans som möjligt.

Rekommenderar verkligen dem!

26. syyskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Kass kvalite

Kass kvalite, dåliga sömmar som gått upp innan de packats upp och fel sydda från fabrik.
Wish grejer med en roliga mönster.

18. elokuuta 2025

Svenkhusman ett kundfientligt företag

Topparna jag köpte i present hade väldigt konstig passform och var på tok för små och gick inte att använda. Meddelade kundtjänst som godkände returen. Strax därpå fick jag ett galet ryggskott och var helt immobil i 2 veckor. Väl tillbaka i ”livet” hade tiden för retur gått ut och det blev omöjligt att returnera produkterna. Ett sånt oskönt företag att ha att göra med. Direkt kundfientligt!

11. elokuuta 2025

Bra!

Roliga strumpor, hade dick önskat fler strl, typ 23-25 🙂

25. kesäkuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin