Svarog Byg ApsArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Jätteidenkuljetuspalvelu
  2. Puuseppä
  3. Kattourakoitsija

''Din drøm, vores håndværk - vi finder vejen'' Svarog Byg er en pålidelig partner inden for byggeri og håndværk med fokus på tilbygninger, renoveringer og montage. Vi henvender os til private kunder og mindre erhvervskunder, som ønsker et gennemført og problemfrit byggeprojekt. Svarog Byg tilbyder også tagpapdækning i mindre omfang, med flere års erfaring indenfor branchen kan vi sikre en tæt løsning som bliver udført uden bekymringer for vores kunder. Med stærke kompetencer inden for stålarbejde og svejsning kan vi også løse specialiserede opgaver, der kræver præcision og faglig ekspertise. Vores mål er at levere kvalitetsarbejde, der holder, samtidig med at vi sikrer en tryg og gennemsigtig projektstyring."

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Renovering med høj kvalitet

Jeg kan varmt anbefale Svarog Byg efter vores omfattende husrenovering. Projektet omfattede bl.a. etablering af nyt køkken, nyt microcementgulv med gulvvarme, nye lofter med indbyggede spots, renovering af badeværelser, nyt el i hele huset samt koordinering og installation af ny varmekilde i form af varmepumpe.

Fra start til slut leverede de en ekstraordinær indsats. Det, der især skilte sig ud, var deres evne til hurtigt at finde gode løsninger, når der opstod udfordringer undervejs – altid med fokus på både funktion, æstetik og det samlede resultat.

Kvaliteten af arbejdet har været imponerende høj på tværs af alle fagområder. Koordineringen mellem de forskellige dele af projektet gjorde et komplekst projekt mere overskueligt og sikrede en flot helhed.

Vi står tilbage med et resultat, der overgår vores forventninger, og vi vil uden tøven anbefale Svarog Byg til andre, der ønsker en gennemført renovering med høj kvalitet, fleksibilitet og stærk projektledelse.

8. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svarog Byg Aps

Stort tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig stolte af resultatet og glade for, at vores fokus på kvalitet, koordinering og hurtige løsninger har levet op til jeres forventninger. Tak for det gode samarbejde – og rigtig god fornøjelse med huset.
Med venlig hilsen,
Svarog Byg 🙂

Outstanding Craftsmanship and Truly Exceptional Service!

We recently had a sliding door and a new window installed in our home, and I honestly couldn’t be happier with the result. From start to finish, the whole experience was smooth, professional, and stress-free. The workmanship was absolutely top quality — everything was fitted perfectly, looks amazing, and has completely transformed the space.
What made it even more special was seeing how much care, pride, and attention to detail went into every part of the job. It’s clear that this isn’t just work, but something genuinely done with passion and professionalism. More important, communication was great throughout, and the final result exceeded all expectations.
I’m incredibly grateful for the fantastic job and would recommend them to anyone looking for reliable, skilled, honest,and trustworthy work.
Thank you again for making our home look so beautiful!

30. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svarog Byg Aps

Thank you so much for your kind words and support! We truly appreciate you taking the time to share your experience. It was a pleasure working on your home, and we’re delighted that you’re happy with the results. Your trust means a lot to us, and we’re grateful for the recommendation. Enjoy your beautiful new space!

Vi har fået lagt nyt tagpap af Svarog Byg, og resultatet er helt i top. Arbejdet blev udført hurtigt, professionelt og til den aftalte pris. Håndværkerne var pålidelige, ryddelige og meget grundige. Vi kan varmt anbefale Svarog Byg til andre.

6. helmikuuta 2025

Kære Kasper,

Mange tak for den flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at I er tilfredse med både processen og det færdige resultat. Det har været en fornøjelse at arbejde for jer, og vi sætter stor pris på jeres anbefaling.

Skulle I få brug for hjælp igen, står vi altid klar.

Kompetent og masser gåpåmod

Vi har haft Svarog Byg ude, først til noget tagpap arbejde på vores altan/svalegang. Og resultatet blev over alle forventninger.
Derefter hjælp til montering af fermacell på væge og lofter. Yderst pålidelig firma! Der hjælper en med at holde modet oppe når det brister mest. Tak for samarbejdet i har min varmeste anbefaling

31. lokakuuta 2025

Kære Nanna,

Tusind tak for din varme anbefaling og de flotte ord. Det betyder rigtig meget for os! Vi er glade for, at du blev tilfreds med både tagpap-arbejdet og monteringen af fermacell, og at samarbejdet har været en god oplevelse.
Tak for tilliden – vi står altid klar, hvis du får brug for os igen.

Håndværkskvalitet helt i top

Håndværkskvalitet helt i top, utrolig lydhør for kundens ønsker og en meget fair prissætning, bedste anbefaling herfra👍🏻😊

4. marraskuuta 2025

Kære Jette,

Tusind tak for de flotte ord! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både resultatet og samarbejdet. Tak for tilliden og anbefalingen – det betyder meget for os 😊

Svarog Byg

Normalt skriver jeg ikke på denne…

Normalt skriver jeg ikke på denne platform, men idag behøver jeg at gøre opmærksom på at der findes et firma som er service egnet udover det normale.
Jeg fik udskiftet mit tag til tagpap over min garage for 11 år siden, fik derefter konstateret at der var gået råd og svamp i tagkonstruktionen, derefter kontaktede jeg mit forsikrings selskab som dækkede alle udgifter.
det blev Svarog Byg som skulle reparere taget, og derfor bliver jeg nødt til at skrive denne anmeldelse, for efter vi fik åbnet taget, konstaterede vi , at der var mere råd og svamp ind først antaget, så gode råd var dyre, men Simon som har stor erfaring indenfor tagkonstruktioner hurtig fandt nye løsninger, og kunne sige hvorfor der var råd og svamp i det gamle tag, så tak for det Simon.
Efter den oplevelse med Svar Byg med sloganet: Din drøm, vores håndværk-sammen finder vi vejen, som udførte dette arbejde til alles glæde, kan jeg kun efter det, kun anbefale at bruge Svarog Byg fremtidig
Endelig til slut med håb og bedste anbefalinger for sammen finder vi vejen

30. lokakuuta 2025

Kære Per,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det betyder meget for os, at du har følt dig i trygge hænder gennem hele processen. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at finde en god løsning, og at resultatet blev tilfredsstillende. Tak for tilliden – vi står altid klar, hvis du får brug for os igen.

Super flot udført arbejde

Vi har for nylig fået udskiftet vores tag fra eternitplader til tagpap med lister, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Arbejdet er udført af nogle yderst tålmodige og professionelle håndværkere, som virkelig har haft fokus på kvalitet og finish. Selvom tidsplanen blev lidt stram, blev der ikke gået på kompromis med kvaliteten og de har leveret et super flot stykke arbejde.
Svarog Byg er et meget behageligt team og der var hele tiden en god dialog som gjorde at vi igennem hele processen følte os trygge.
Jeg kan varmt anbefale Svarog Byg!

8. lokakuuta 2025

Kære Kim,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både resultatet og samarbejdet undervejs. Det betyder meget for os, at kvalitet og god dialog bliver bemærket. Tak fordi du valgte Svarog Byg!

Fremragende arbejde, kan varmt anbefales

De udskiftede vores Velux-vinduer og udførte nogle tagreparationer: Fremragende standard for arbejdet, udført hurtigt og effektivt. De var hjælpsomme og venlige, kommunikerede fremragende og efterlod området super rent og pænt. Vil varmt anbefale.

7. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Svarog Byg Aps

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du er tilfreds med både arbejdet og samarbejdet. Tak fordi du valgte Svarog Byg – og for din anbefaling!

Super firma meget seriøst og god…

Super firma meget seriøst og god kvalitetsarbejde. Overholder aftaler, er fleksibel og vil anbefale dem til enhver

19. kesäkuuta 2025

Kære Pia,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og sætter stor pris på din anbefaling.

Rigtig godt forløb på vores tag…

Rigtig godt forløb på vores tag projekt. Alt gik glidende både kommunikation og arbejdet selv da vi kom med små ændringer undervejs. Stor anbefaling herfra

1. helmikuuta 2025

Kære Nanna,
Tak for de pæne ord og anbefalingen – det glæder os meget!
Venlig hilsen, Svarog Byg ☺️

Veludført tømrerarbejde

Vi har været fuldt tilfredse med Simons arbejde udført både i vores sommerhus og helårsbolig. Opgaverne har været udført til perfektion. Vi kan klart anbefale Simon.

7. heinäkuuta 2025

Kære Børge,
Tusind tak for det fine ord og anbefalingen – vi er glade for, at I er tilfredse med vores arbejde!
Mvh Simon, Svarog Byg.

Meget grundigt arbejde

Meget grundigt arbejde. Alt spillede og vi var med i processen med vores ønsker. Den varmeste anbefaling herfra!

23. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Svarog Byg Aps

Tusind tak Morten, det var fornøjelse at arbejde for og med jer.