Hvis man handler med denne virksomhed, skal man holde øje med sit kontoudtog, efter man har opsagt deres server. Man kan ikke selv opsige sin server men derimod anmode medarbejderne om at gøre, og det... Näytä lisää
SV Hosting
for efterhånden flere måneder siden kontaktede jeg dem vedr. den årlige betaling af en Minecraft server - det var nemlig ikke meningen den skulle have været fornyet. Har ikke haft adgang til se... Näytä lisää
Virker upåklageligt. Stabile servere, hurtig kontakt til support (også på budget hosting). Det eneste minus er, at det ikke er helt nemt selv at opsætte en modded server, uden at kontakte support... Näytä lisää
KÆMPE god service, de har svaret super hurtigt hvis jeg har haft problemer, der er stort set ingen nedetid på serveren. De er også flinke og behjælpelige, hvis man fx skal have resat sin minecraft v... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Sv-Hosting startede i starten af 2018 op af Mathias med et specifikt mål, at levere servere med fantastisk support, god pris og stabilitet. Sv-Hosting har siden 2018 leveret servere til diverse spil og siden begyndt at hoste i flere og flere spil. Sv-Hosting startede ud med kun at have fokus på Minecraft men har begyndt at hoste flere spil og have et bredere fokus men stadig have det samme mål. Med et specifikt mål, at hoste servere med fantastisk support, god pris og stabilitet kræver det også viden og tiden til at kunne opbygge en god struktur. Der er blevet brugt meget tid på Sv-Hosting og der bliver konstant tjekket om hvad der kan forbedres, vi lytter meget til vores kunder for at finde ud af, hvad vi kan gøre bedre og hvad der kan gøre det nemmere for dem, at have deres servere. Mathias har selv været rundt omkring med diverse server hosts, der har manglet diverse ting ved de hosts og det er det, som Sv-Hosting gerne vil gøre bedre.
Muut katsoivat myös näitä
Hurtig til at tage support
God stabil og billig hosting.
Great products excellent service.
super support kan klart anbefales.
Det er den bedste kundeservice jeg har…
Det er den bedste kundeservice jeg har haft nogensinde. Anbefales på det kræftigste
Relly good service and support :D
Kan VARMT anbefales!
Rigtig flinke og virkelig hurtig til at svare på supports i forhold til andre hosting sider.
HOLD JER VÆK FRA DET HER FIRMA
Det er simpelthen utroligt med det her firma. Efter flere måneders slåskamp troede jeg det var slut. Men nu prøver de dælme på at tage penge fra mig igen. jeg sagde mit abonnement op for flere måneder siden. Ringer til min bank og får dem til at lukke dem ned for mig.
Update:
Modtog en faktura som var ment som en måde at få mig startet op med abonnementet igen. men på ingen måde bliver der beskrevet at det mit eget valg om jeg vil betale den eller ej. For mig virker det som en lumsk måde at prøve at lokke flere penge ud af kunder. Der egentlig ikke vil have mere med firmaet at gøre.
Men alting er iorden nu, ser det ud til. Utroligt det skulle tage så lang tid at få mig fjernet fra systemet.

Vastaus yritykseltä SV Hosting
Jeg syntes ikke så godt om SDS da det…
Jeg syntes ikke så godt om SDS da det ikke var det jeg regnede med men Jeg kan godt lige jeres support. Ros til Mathias Olsen Skide godt arbejde.
de er det bedste fordi de svare så…
de er det bedste fordi de svare så hurtig og de er rare og de refunder penge vis det er det var en fejl
Gode servere og rigtigt god service 👍🏽
Stable server
Stable server, quick response, friendly service.
Utrolig god service
Utrolig god service! Hjalp / guidede mig igennem, hvilken størrelse server jeg skulle bruge til mine krav og var super flink! Kan klart anbefale Sv-Hosting!
Mega god support
Rigtig godt
rigtig god support og er gode til at hjælpe, ellers er det bare en god start hvis du gerne vil starte en server
1.Jeg kan ikke finde ip som jeg har…
1.Jeg kan ikke finde ip som jeg har fået
2.nej
3.nej
Ja det må i gerne
Gode tilbud og suveræne servere
Gode tilbud og suveræne servere. 99% stabil. kunne ikke have haft server et bedre sted
Jeg synes at det er en rigtigt god…
Jeg synes at det er en rigtigt god høst. MEN. Det er svært at opsige en server
der er et nice sted at have en server…
der er et nice sted at have en server på ;
-Gotholdt...