Perfect aplication for windsurfing…
Perfect aplication for windsurfing school. Very friendly . Greetings from Croatia
SurfCloud is a management and booking system dedicated to surfing, windsurfing and kitesurfing schools. It helps you to manage bookings, schedules, settlements with instructors and customers and much more.
Kilka lat współpracy z SurfCloud i ani jednego zawodu. Platforma kompleksowo odpowiada na potrzeby zarządzania zespołami instruktorskimi oraz szkoleniami. Intuicyjny oraz czytelny interfejs, mnogość opcji, łatwość w obsłudze. Dodatkowo Panowie stojący za projektem zawsze są otwarci do rozmów o wprowadzaniu zmian, ulepszeń czy personalizacji dla klientów. Żadnej innej mapki / platformy nam nie potrzeba. Ekipa Zero Gravity :)
Jest współwłaścicielem szkoły Windsurfingu i Kitesurfingu w Jastarni. Na przestrzeni 18 lat przetestowałam różne programy i aplikacje do obsługi biura. Szukałam czegoś co kompleksowo zatroszczy się o "obsługę", kluczowe parametry, które musiała spełnić apka, to: zarządzanie grafikiem, baza klienta, rozliczenia z klientami, system powiadomień, rozliczenia z pracownikami, raporty finansowe, statystyki, rodzaje płatności etc. Niestety dostępne rozwiązania nie były kompleksowe, często mało intuicyjne i zdecydowanie nieelastyczne (nie można było dopasować funkcji do sowich potrzeb), nie wspominając już o fatalnym centrum pomocy, które rzadko kiedy odbierało telefon i faktycznie pomagało. Chcąc nie chcąc korzystałam z EXCEL'a (KOCHAM do dziś dzień). Rok temu trafiałam na Aplikacje Surf Cloud i używałam jej w okresie 1.04-31.10.2024! Szczerze? póki co uważam, że to TOP na naszym rynku! Ma wszystko czego szukałam, do tego ładny interface i co NAJWAŻNIEJSZE, DOSKONAŁY support który odpisuje niemalże natychmiast, a jeśli pojawi się problem, dosłownie "rzucają" wszystko i się nim zajmują! Również bardzo chętnie wysłuchują pomysłów i jeśli widzą w nich zasadność, to wdrażają (tak było w przypadku kilku moich). W tym roku również będę z nimi kontynuować współprace. POLECAM i pozdrawiam serdecznie, Tusia - Akademia Windsurfingu Pana Nikodema

Vastaus yritykseltä SurfCloud
Zaczęłam korzystać z aplikacji jeszcze w wersji BETA i od paru lat już współpracuje z SurfCloud. System bardzo ułatwia mi pracę w sezonie podczas zapisów na lekcje, wypożyczalnie czy podliczanie godzin pracowników. Co roku się rozwija i są dodawane nowe funkcje. Polecam serdecznie

Vastaus yritykseltä SurfCloud
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.