Surf & Ski Odense + Bike Arvostelua 435

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Bestilte et par ski meget tidlig morgen på Black Friday. Allerede omkring kl. 8 samme dag var skiene indstillet efter mine specifikationer og afsendt. Næste dag til middag lå de klar til afhentning ho... Näytä lisää

Ubetinget den bedste service jeg har oplevet ved online handel.. Fik desværre købt en forkert størrelse, sender en mail, der bliver sendt en vare afsted i den rigtige størrelse med en returlabel på... Näytä lisää

Helt alm. Og standard oplevelse. Men læg en returseddel med i jeres forsendelser - det er altså et must efterhånden og en niceness man som kunde er forvent med efterhånden. Jeg er overbevist om... Näytä lisää

Alletiders kommunikation med butik. Købte cykel var fint samlet og de skærme de havde valgt for mig og påmonteret, var virkelig flotte. Fuld tilfredshed fra mig. Handler gerne her igen 😃👍

1. Talviurheiluliike
  2. Kanootti- ja kajakkikauppa
  3. Surffimyymälä

Fyns største specialbutik med alt indenfor vand- og vintersport + cykler

Surf & Ski Odense +Bike

Fyns største ski- og surfbutik
Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde. Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren. Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning. Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Lynhurtig og gratis levering med GLS

Fri levering på alle ordrer over 500 kr.

Fri levering på alle ordrer over 500 kr.
Alle lagervarer leveres på 1-2 hverdage med GLS

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Dårlig kundeservice

Jeg var inde i Surf & Ski sammen med en kammerat, og jeg har sjældent oplevet så dårlig service. Vi blev ikke budt velkommen, da vi kom ind i butikken, og man skulle selv henvende sig, hvis man havde spørgsmål.

Da vi spurgte ind til noget bestemt skitøj i en bestemt prisklasse, pegede medarbejderen bare fra disken og sagde: “Det er dernede.” Man fik virkelig følelsen af, at man var til besvær som kunde.

Da vi ikke kunne finde det, vi ledte efter, gik vi tilbage til disken. Her sagde han “Hva så?” i en tone, der mere lød som “Hva nu?”.

Efterfølgende talte jeg med en anden kammerat, som tilfældigvis også havde været i butikken, og han havde haft nøjagtig den samme oplevelse – at man som kunde nærmest følte sig til besvær.

Derudover hjælper de heller ikke kunden igennem processen. Man kunne som minimum forvente, at en medarbejder går med ned og viser de forskellige muligheder og forklarer forskellen – f.eks. hvad det ene sæt kan i forhold til det andet. Det er helt almindelig service, især når vi var de eneste kunder i butikken på det tidspunkt.

Vi var begge klar til at bruge en del penge på det rigtige skitøj, og butikken havde egentlig det, vi skulle bruge. Men med den behandling besluttede vi, at vi under ingen omstændigheder vil støtte sådan en butik.

4. maaliskuuta 2026

Køb af skistøvler.

Køb af skistøvler.
Tak for super service og kompetent vejledning af Daniel til køb af de for mig rigtige skitøvler👍👍

27. helmikuuta 2026

Ringe service for slibning og…

Ringe service for slibning og voksbehandling!

Man afleverer sine twintip ski i fredags til slibning og voksbehandling i surf og ski Odense.
Når man så i dag henter dem, kan der konstateres at huller og revner ikke er fyldt ud i voksbehandlingen.
Da jeg appelerer over min konstatering, får jeg besked på ved kassen at jeg “bare” kunne have valgt den dyreste gang voksbehandling og slibning de tilbyder, så var problemet blevet ordnet.
Det næste problem opstår i at da jeg afleverer skiene fredag, kigger ekspedienten ikke en gang på skiene, der bliver blot tastet “standard behandling” ind i systemet. Det tænker jeg af gode grunde ikke over som forbruger, blot at det har de som ekspedient/fagfolk/
Professionelle fuldstændig styr på. Da jeg så får besked på at jeg blot kunne have valgt den dyre model som kostede 50 kr. ekstra, så foreslår jeg at betale de 50 kr. ekstra for samlet at have betalt det fulde beløb som den dyre behandling ville have kosetet. Det synes ekspedienten ikke om, men mener derimod at jeg skal betale 100 kr, altså 50 kr. over den oprindelige pris med argumentet om at skiene skulle igennem på ny og derfor mente han at prisen ville være fair.

Venligst forklar hvordan man som forbruger kan komme til at betale ekstra for en varer, hvor rådgivningen på forhånd ikke er tilstede. Det burde da være surf og ski som tog ansvar i deres rådgivning og fiksede fejlen. Havde man nu været så heldig at modtage en god service, kunne de have forslået nu hvor man kører forgæves at ordne det uden beregning…

Opdatering:
Hej Jan.
Tusind tak for den gode service og for at tage min bemærkning seriøst. Jeg hentede i torsdags d. 19.03 mine ski retur, efter at de har fået jeres pro behandling uden beregning som du tilbød. Det må jeg sige er fornemt, nu skinner de igen som jeg håbede på de gjorde efter første behandling. Jeg kan atter varmt anbefale din service og butik. 👍

23. helmikuuta 2026
Surf & Ski Odense + Bike-logo

Vastaus yritykseltä Surf & Ski Odense + Bike

Kære Thomas

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi oprigtigt kede af at læse – for det lever ikke op til den service, vi ønsker at give vores kunder.

Du har helt ret i, at rådgivningen skal være tydelig og fagligt funderet, når man indleverer sit udstyr hos os. Vi burde naturligvis have gennemgået dine ski sammen med dig ved indlevering og vejledt om, hvilken behandling der ville være den rigtige i forhold til stand og behov. Hvis det ikke er sket, forstår vi godt din frustration.

Vores standardbehandling omfatter slibning og voks, men ikke reparation og udfyldning af huller og skader i sålen – det ligger normalt i vores udvidede behandling. Når det er sagt, skal det selvfølgelig forklares klart og tydeligt, så du som kunde kan træffe det rigtige valg. Det ansvar ligger hos os.

Vi beklager også, at dialogen omkring prisen for efterfølgende udbedring ikke blev håndteret på en måde, der gav dig en god oplevelse. Det er aldrig vores intention, at en kunde skal føle sig dårligt behandlet eller utilstrækkeligt rådgivet.

Vi vil meget gerne tilbyde en komplet Pro-behandling af dine ski uden beregning og du vælger selv om du vil bruge den nu eller senere.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på forløbet – det vil vi tage med os videre og snakke om på næste medarbejdermøde.

Mvh

Jan - Surf og Ski Odense

Den bedste service jeg har oplevet…

Den bedste service jeg har oplevet længe.
De bestilte ski var desværre udsolgt, men I fandt en løsning som jeg kun kan være tilfreds med.
Vi købte ski hos jer første gang for 30 år siden og det er blevet til en del siden dengang.
I har altid været garant for god service og vejledning.
Og vi vender helt sikkert tilbage!

5. tammikuuta 2026

Information

Det virker mærkværdigt, at man ikke modtager en sms eller mail når ens vare kan afhentes hvis man har bestilt levering til butik.

12. joulukuuta 2025

Ubetinget den bedste service..

Ubetinget den bedste service jeg har oplevet ved online handel..
Fik desværre købt en forkert størrelse, sender en mail, der bliver sendt en vare afsted i den rigtige størrelse med en returlabel på trods af fejlen 100% var min.
Vil til hver en tid når jeg skal købe noget, se om det er på “hylden” i denne forretning før jeg handler andre steder.!!

7. lokakuuta 2025