Ik heb producten retour gestuurd naar het door hun opgegeven adres moet zelf de retour kosten betalen is ook afgeleverd door PostNL maar de retour betaling heb ik op de dag van vandaag nog steeds niet... Näytä lisää
Precies zoals bij al de andere benadeelden. Begin maart 3 lampjes besteld na info was de bestelling tijdens transport “verloren” gegaan. Daarna de standaardmails van 10 % korting. Op al je vragen krij... Näytä lisää
Eén ster nog te veel. Inmiddels is website uit de lucht. Heb niet betaald, had bij bestellen gekozen voor "betalen achteraf" wel Klarna nu die aanmaning stuurt, beetje raar, heel bizar. Klarna heeft... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Arnaque
Arnaque,
vous payez et eux utilisent votre argent.
J’ai commandé deux produits.
Lendemain j’ai reçu un e-mail que
ils ont déjà livré un de deux produits
chez moi. Que ce n’est pas vrai.
Après ma plante ils écrivent
des e-mails aimables,
que je recevrai mes produits au plus vite, que ils font tout nécessaire.
Aujourd’hui c’est 18 jours est passé.
Rien,
que après votre paiement ils disent
que les produits vont arrivés en max 5 jour. C’est l’arnaque!
wandlampen besteld, niet geleverd
Ook ik heb wandlampen besteld op 8 februari en via Klarna betaald. Ik heb vandaag 30 maart het geld terug laten boeken, voordeel van Klarna omdat er nog altijd niks geleverd is. Wel keurige antwoorden van de klantenservice, maar er gebeurt niks. Tracking laat zien dat er vanaf 13 feb. een zending klaarstaat om opgepikt te worden. Er staan wel 5 sterren van Trustpilot in hun mails... Mag dat Trustpilot??
Oplichters
Februari besteld tot opheden niets ontvangen, alleen maar smoesjes via mail en zg excuus verhalen.
Ik wacht al een maand
Ik wacht al een maand op 2 wandlampjes..zo 'n spijt dat ik hier besteld en al betaald heb..ik snap niet waarom dit bedrijf zijn producten op pinterest mag aanbieden ik krijg steeds te horen dat ze ermee bezig zijn. Het enige wat ik nog wil is mijn geld terug ..heel onbetrouwbaar bedrijf
BESTEL NIKS BIJ DEZE OPLICHTERS!!!!!
BESTEL NIKS BIJ DEZE OPLICHTERS!!!!!
Begin februari bestelling gedaan, nu nog steeds niks geleverd. Meerdere keren al gevraagd om mijn geld terug. Elke keer mooie verhalen van "sorry uw bestelling is onderweg" maar als ik de track & trace link bekijk, staar er mog steeds alleen maar "shipment infomation received" dus het pakket is nog niet eens verstuurd. Volgens mij is dit een ook soort dropship bedrijf die spullen voor een prikkie op ali of temu koopt en dan het voor grof geld doorverkoopt. En dan ook niet eens leveren. Als ik lager dan 1 ster had kunnen geven, had ik dat gedaan. EEN DIKKE 0!!!!!
Overigens heb ik nietbezorgd.nl ingeschakeld om mijn geld terug te halen👍 even afwachten of zij meer voor elkaar krijgen
Geen levering; oplichting
Wacht al 31 dagen op levering. Krijg telkens track en trace bericht waarbij de datum wordt verschoven. Zo claimen dat ze zoveel tevreden klanten hebben met een afbeelding van een enorme hoge sterrenscore op Trustpilot, maar daar klopt dus niets van zodra je op Trustpilot zelf kijkt! Bestel hier niets; je krijgt nml niets. Gelukkig met Klarna achteraf betalen gekozen dus hoef niet achter mijn geld aan.....
Niet bestellen/kopen bij Supreme products
Is er een adres of telefoonnummer van deze zaak? Ik zou graag even langsgaan of met ze bellen… zitten al geruime tijd te wachten op bestelling, wordt iedere keer beloofd maar komt niets. Annulering en terugbetaling gevraagd maar daar wordt niet op gereageerd. Mijn advies… wil je geen ellende, bestel hier dan niets en koop elders je spullen!
Pure oplichting
Pure oplichting. Kreeg nooit m’n aankoop binnen en kon nergens mijn pakketje traceren. Code klopte niet en ik kon nergens iets vinden om mijn aankoop te annuleren en m’n geld terug te krijgen!
Bedrijf levert niet
Bedrijf levert niet. Daarna diverse malen via de mail de order geannuleerd maar er komt er geen enkele reactie en de order wordt niet afgemeld bij Klarna. Slechte service in deze.
een -0 sterren bedrijf
een -0 sterren bedrijf, bestelling wordt niet geleverd, geen geld terug, oplichters zijn het
Zit al weken op een pakje te…
Zit al weken op een pakje te wachten.Iedere keer krijgen we te horen dat het onderweg is.
Gaat om een krulborstel.Zij bestellen waarschijnlijk zelf in China bij Ali Expres.Weet zeker dat we opgelicht zijn.Iets voor Kees v d.Spek of Steegeman?Zaakje stinkt aan alle kanten.
Oplichters!!
Oplichters!!! 2 weken geleden besteld. Via track en trace staat er dat het geretourneerd is naar het bedrijf uit China. Bij contact zeggen ze dat de lampen zo hard gingen dat ze bijgemaakt moesten worden en ik het product binnenkort ontvang.
Ik heb om geld terug gevraagd omdat ze mij hier niet over informeren, maar je raad het al. Geen reactie meer....
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf, slechte service, ze pakken je geld maar leveren niets, je krijg een track en trace link waar niets op gevonden word! hun producten komen gewoon uit china, niks echts aan,, niet eens een refund als ik ooit in de buurt ben van dit bedrijf pak ik ze terug!
Lampen kwijt
Heb in Jan 2024, 2 lampen gekocht ter waarde €65. Zou de lampen binnen 1 week ontvangen. Steeds weer appjes dat ze eraan werken. Later appjes dat ze het product gestuurd is en dat de vervoerder het product kwijt is. Nooit iets ontvangen. Dat ik geen recht heb op een vervangend product.
Mevr. L. Demidof , Capelle aan den IJssel
Als ik nul sterren kon geven
Als ik nul sterren kon geven, deed ik dat..
Verschrikkelijk..
Heb een product besteld, 5in1 fohn, maar wat een slechte kwaliteit.. is gewoon van plastic..
Nu probeer ik al een week lang een retourformulier te krijgen en na inmiddels 5 mails, nog niets vernomen..
Nooit meer hier bestellen..
Bestelling is niet geleverd
Bestelling is niet geleverd, werd buiten onze schuld door DHL teruggestuurd, wilde mijn geld daarom terug.
Na diverse mails na twee maanden nog geen reactie.
Dus wel geld € 25,95 innen, niets leveren of terug storten.
Waardeloos bedrijf. Is dit geen diefstal.
Bestel hier NIET
begin december een bestelling geplaatst, zou eind december geleverd zijn. Helemaal uitgezocht via post en buren. Er is iets fout gegaan met de huisnummer op het verzendlabel, het pakketje had nooit op het juiste adres terecht kunnen komen. In mijn ogen fout dus helemaal bij hen. Ben ondertussen al bijna 2 maanden via mail aant communiceren, maar krijg van hen geen duidelijke antwoorden. Tis volgens mij ook een chatrobot en geen persoon waar ik mee mail. Klantenservice trekt op niks!!!
Supreme 5in 1 gekocht
Supreme 5in 1 gekocht. Veel later ontvangen dan aangegeven. Product is van nep plastic. "Te gebruiken als speelgoed voor barbies misschien".
Gemaild voor retouradres. Krijg telkens de zelfde antwoorden van robot chatbox.
Nog steeds geen adres gekregen. Ik heb er ook geen vertrouwen in dat ik het bedrag ook terug zal krijgen.
Koop geen producten. Slechte zaak
Retourneren en klantenservice
Ik heb lampjes gekocht, maar deze waren niet naar wens, nu ben ik al een week bezig met mailen om achter het retour adres te komen, iedere keer krijg ik weer een andere vraag i.p.v. het retour adres. Het beleid is 14 dagen na ontvangst dat je nog retour mag zenden. Maar ze reageren pas na 2 of 3 dagen op een mail. Het is dezelfde persoon, maar ik heb het vermoeden dat het een chatrobot is. Zo zorgen ze ervoor dat je nooit meer op tijd bent en je geld kwijt bent en je vervolgens een product hebt wat niet naar wens is. Bij dit bedrijf koop ik nooit meer iets.
Dacht een luxe leren tas te hebben…
Dacht een luxe leren tas te hebben besteld krijg ik daar een plastic/skai tas die er een beetje op moet lijken.na een mailtje erover O wat jammer dat het product niet naar verwachting is Mischien dat ik iemand anders blij met deze plastic stinkende tas kan maken vlg het bedrijf maar geld terug nee staat in de kleine lettertjes.Ja dat geldt als jij het product niet vind wat je kocht niet als er totaal iets anders wordt geleverd maar krij maar 20% van het betaalde terug en mag deze tas houden nee die wil ik niet rommel ik ben van kwaliteit dat je het überhaupt durft voortestellen.Nee ik wil een leren tas hebben anders gewoon m’n geld retour dat is in de wet geregeld wat je op je site ook mag schrijven. Wat een waardeloze webshop niks bestellen want deze tas is ook Made in China schandalig en bewust misleidend want ze adverteren nog steeds ermee op hun site dat het echt leer is.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.