Saanut 4/5 tähteä

Concept zit goed in elkaar, er zijn heel veel mooie aspecten geïntegreerd waardoor Supplentia veel kan bieden voor therapeuten. Er zijn nog technische verbeteringen mogelijk. De makers staan open v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Betrouwbare, goede supplementen met echt een goede samenstelling. Fijn dat ik daar op kan vertrouwen. Super snelle levering van bij Supplentia is ‘vandaag besteld = dezelfde dag verzonden = evt de voe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De levering heeft iets langer geduurd ivm een langere levertijd van 1 van de producten. Dit werd aangegeven bij afrekenen en je kreeg de keus om alles in 1 keer te laten versturen of de direct leverba... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Tietoja yrityksestä Supplentia

Yrityksen kirjoittama

Recommended by professionals, delivered with care

Supplentia is the platform where you can easily order the supplements recommended by your health professional. Your practitioner creates a personalized care plan for you, including expert advice on nutritional supplements. Using the link you receive, you can review this advice and order the recommended products.

Professional with patient Clear platform overview Easy ordering

With access to a wide range of high-quality brands, you can order exactly what your professional recommends. Always at a fair price. Orders placed before 22:00 are shipped the same working day within the Benelux, if in stock.

Supplentia makes ordering simple and ensures fast delivery, giving you hassle-free access to the supplements selected for you by your practitioner.

Supplentia bridges the gap between professionals and patients with a strong focus on quality, speed, and ease of use.

4,7

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

On est bien informé et la livraison…

On est bien informé et la livraison s'est bien déroulée.

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Supplentia

Merci beaucoup pour votre avis positif ! Nous sommes ravis d’apprendre que votre expérience s’est bien déroulée. N’hésitez pas à revenir vers nous si vous avez la moindre question. À très bientôt !

Goedtelefonisch contact bij bestelling

Goedtelefonisch contact bij bestelling

Vastaus yritykseltä Supplentia

Dank je wel voor het delen van je ervaring! We zijn blij dat alles naar wens verliep en hopen je snel weer te mogen helpen.

Saanut 4/5 tähteä

Concept zit goed in elkaar

Er zijn nog technische verbeteringen mogelijk. De makers staan open voor feedback.
Ik ben een tevreden gebruiker.

30. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Supplentia

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve feedback. Fijn om te lezen dat je het concept sterk vindt en de meerwaarde voor therapeuten duidelijk ervaart. We blijven inderdaad continu werken aan technische verbeteringen en waarderen het enorm dat gebruikers actief meedenken. Bedankt voor het vertrouwen.

Saanut 5/5 tähteä

Het product was niet in voorraad en kon…

Het product was niet in voorraad en kon dus maar een week later geleverd worden. Dat is geen enkel probleem maar ik had het graag geweten. Ik heb nu een hele dag thuis zitten wachten en na een telefonisch contact werd me gezegd dat het product dus volgende week zou geleverd worden. Niks dramatisch hoor!

20. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Supplentia

Dank je wel voor je 5-sterrenreview en je begripvolle feedback. Jammer dat de vertraging en de communicatie rond de beschikbaarheid niet meteen duidelijk waren dat had zeker beter gekund. Fijn dat dit na telefonisch contact werd opgehelderd. We nemen je opmerking mee om onze communicatie hierover verder te verbeteren. Bedankt voor je vertrouwen.

Soepel bestelproces

Makkelijk bestelproces. Snelle verzending. Nette afhandeling toen deel niet direct leverbaar bleek (kan gebeuren).

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Supplentia

Dank je wel voor je fijne review. Goed om te horen dat het bestelproces vlot verliep en dat je tevreden bent over de snelle verzending en de communicatie bij een tijdelijke niet-beschikbaarheid. We doen ons best om alles zo transparant en correct mogelijk af te handelen. Bedankt voor het vertrouwen.

Vlotte samenwerking en levering

Vlotte samenwerking en levering

Vastaus yritykseltä Supplentia

Dank u wel voor uw feedback! Fijn om te horen dat u de samenwerking en levering als vlot heeft ervaren. We waarderen uw vertrouwen in Supplentia.

Saanut 1/5 tähteä

Mon colis n’est toujours pas livré

Mon colis n’est toujours pas livré

24. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Supplentia

Nous sommes désolés d’apprendre que votre commande est arrivée plus tard que prévu. En raison des jours fériés, notre partenaire logistique n’a pas assuré de livraisons quotidiennes durant cette période, ce qui a malheureusement entraîné un retard. Nous comprenons que cela puisse être décevant et vous remercions pour votre patience.

Saanut 5/5 tähteä

Geen idee wat er beter zou kunnen

Geen idee wat er beter zou kunnen, zeer snelle afhandeling van de bestelling

Vastaus yritykseltä Supplentia

Hartelijk dank voor uw fijne feedback! We zijn blij om te horen dat de bestelling snel en vlot werd afgehandeld. Bedankt voor uw vertrouwen in Supplentia.

Goeie communicatie

Goeie communicatie

Vastaus yritykseltä Supplentia

Dank u wel voor uw feedback! Fijn om te horen dat u onze communicatie als positief ervaart. We stellen uw vertrouwen erg op prijs.

Een zeer snelle levering

Een zeer snelle levering, producten makkelijk gevonden op de website, correcte afhandeling!

Vastaus yritykseltä Supplentia

Hartelijk dank voor uw mooie feedback! Fijn om te horen dat u de snelle levering weet te appreciëren. Bedankt voor uw vertrouwen in Supplentia.

Heel tevreden…

Ik heb reeds eerder bij hen besteld en ben dus heel tevreden

15. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Supplentia

Dank je wel voor het delen van je ervaring!
We zijn blij dat alles naar wens verliep en hopen je snel weer te mogen helpen.

Livraison rapide

Commande ok
Disponibilité parfaite

15. joulukuuta 2025

Goede prijskwaliteit verhouding

Goede prijskwaliteit verhouding, snelle levering en eenvoudige betaling middels vele keuzemogelijkheden

Saanut 4/5 tähteä

Door de kerstdrukte duurde de…

Door de kerstdrukte duurde de bestelling langer dan gepland. Verder prima.

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Supplentia

Dank je wel voor het delen van je ervaring! Bedankt ook voor je begrip in deze drukke tijden.

Saanut 2/5 tähteä

Ik vind jullie prijzen veel te hoog en…

Ik vind jullie prijzen veel te hoog en we moesten heel lang op onze bestelling wachten.

16. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Supplentia

Bedankt voor je eerlijke feedback. We begrijpen dat dit vervelend voor je was. We houden ons aan de adviesverkoopprijzen van de producenten, laat ons vooral weten van welke producten je vindt dat er een groot prijsverschil is, menselijke fouten zijn niet uit te sluiten. Voor de levertijd is het jammer genoeg in uw geval een terechte opmerking, doorgaans leveren we op 1 werkdag als de prodcuten op stock zijn maar met enkele leveringsproblemen is het bij u fout gelopen. Onze excuses voor het ongemak.

16. joulukuuta 2025

Saanut 4/5 tähteä

Produits livrés dans les délais et en bon état.

Produits livrés dans les délais et en état!.
Je débute seulement la supplémentation.
Je suis pleinement confiant.

12. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Supplentia

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin