1. Elektroniikkaliike

Vi bidrager med bedste udvalg af el-drevne produkter/transport midler til vores kunder, fordi vi ved at vores kunder fortjener det bedste!

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Hurtig levering og lækkert produkt

Modtog mit løbehjul 2 dage efter jeg bestilte det. Super hurtigt, nemt og sikkert.

22. joulukuuta 2022

Hej Rasmus.

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at læse at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber du er glad for dit køb! :-)

De bedste hilsner
Super Wheels

Glimrende service

Rigtig god oplevelse alt i alt.

De skulle lige have ændret noget på deres betalingsside, men fem minutter senere var det løst, og derfra gik det som smurt!

8. joulukuuta 2022

Hej Kristoffer.

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb! Vi beklager mange gange ulejligheden med problemet, men det er godt vi fik det løst. Tak for din tålmodighed!

De bedste hilsner
Super Wheels

Fremragende hjemmeside

Super simpelt og let overskuelig hjemmeside.

Fik den bedste hjælp fra venlig kundesupport omkring valg af hvilke løbehjul, som ville være det bedste for mig!

Vil klart anbefale, at handle hos super wheels!

Thomas

6. joulukuuta 2022

Hej Thomas.

Tak for din anmeldelse. Hos Super Wheels forsøger vi altid at give den bedste service og vejledning som muligt. Vi håber du bliver glad for dit el-løbehjul!

Mvh.
Team Super Wheels

Troværdig og outstanding service hos Super Wheels

Jeg har netop bestilt et EL-løbehjul fra Super Wheels. Normalt anmelder jeg ikke ting eller på nogen måde bruger min tid på at "evaluere" online shopping oplevelser, men det er jeg nødsaget til i dette tilfælde. Stor ros til Super Wheels for deres outstanding rådgivning og kundeservice. Sjælendt har jeg følt mig så velkommen og tilgodeset i forbindelse med køb af julegaver. I en tid hvor stress og julegaveræs fylder meget, er det ekstremt opløftende at opleve en virksomhed som på den måde varetager kundernes interesser.

Tusinde tak til Super Wheels for at gøre en stresset julegave dag til en god oplevelse :)

6. joulukuuta 2022

Hej Emil

Hold op hvor er det en fin anmeldelse. Vores kunder vil altid være i første prioritet for os, og vi står altid klar til at hjælpe.

Vi håber at personen der får din julegave bliver glad for gaven. Hvis du/i får brug for yderligere hjælp eller vejledning, så står vi altid til rådighed.

Mvh.
Team Super Wheels