Ik heb op 14 augustus een product besteld, en nog niet ontvangen. Ik heb 2 x gebeld tijdens kantooruren, het bandje dat ik krijg vertelt dat ze op niet open zijn maar wel tijdens kantoor uren, op mij... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heet duurde nogal lang voor ik de bestelling binnen kreeg. Achteraf werd het me duidelijk dat het door jullie verhuizing kwam. Dus nu 3 sterren, voor eerdere en mogelijk toekomstige bestellingen 5 ste... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het producr was niet meer leverbaar. Ik heb gebeld en ze konden mij mededelen dat het product binnen was gekomen en binnen 2 uur op de site zou staan. En inderdaad kon ik het product na 2 uur bestelle... Näytä lisää
- Terveysruokakauppa
- ja myös
- Luomukauppa
- Luontaistuoteliike
- Urheiluravintokauppa
- Vitamiinit ja lisäravinteet
Yrityksen kirjoittama
Superfood, natuurvoeding en natuurlijke supplementen bestel je eenvoudig online!
Superfoordmarkt: superfood, natuurvoeding en natuurlijke supplementen bestel je eenvoudig online!
Yrityksen kirjoittama
- Bij ons kun je terecht voor superfoods, hoogwaardige natuurvoeding, natuurlijke voedingsupplementen of natuurlijke lichaamsverzorging en natuurlijke huidverzorging.
- Alles is puur natuur, biologisch en zoveel mogelijk rauw, wij hebben alleen het allerbeste voor je geselecteerd. Wat hebben ‘dure’ superfoods of andere hoogwaardige voedingsstoffen voor zin als je (een tijd) niet goed voor je lichaam hebt gezorgd?
Zelfde dag verzonden
We verzenden je pakket nog dezelfde dag wanneer deze besteld en betaald is voor 20:00 uur.
Herenweg 15, 3602AM, Maarssen, Hollanti
- 020 - 30 90 400
- info@superfoodmarkt.nl
- superfoodmarkt.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Muut katsoivat myös näitä
Ik heb het gemakkelijk kunnen bestellen…
Ik heb het gemakkelijk kunnen bestellen en de volgende dag al in huis.
Snel en goed afgehandeld
Too fast!
this shop is good and fast, only too fast to read the remarks they ask for that go with an order.
I asked for delivery the day after tomorrow because i was not at home next day.... this was nog read and tha package arrived on the wrong day.
But the products are okay!!
Vlotte levering
Jullie doen wat jullie ook beloven
Jullie doen wat jullie ook beloven, zending was keurig verpakt en in goede staat aangekomen.
Alles klopte
Aanrader!
Dit is 3e keer dat bij Superfoodmarkt besteld heb ; een snelle en zorgvuldige levering.
Herhaal bestelling Greenspan for life
Eenvoudig bestellen en de volgende dag geleverd 👍
Goede behulpzame klantenservice.
Goede behulpzame klantenservice.
Echter was 1 product niet voorradig, terwijl er stond (en nog steeds staat) van wel.
De andere producten die ik had besteld zijn al oud/hebben al lang gestaan ...en dat is ook wel te proeven.
Vandaar 3 sterren ipv 4.
Altijd vlot en correcte levering
Goede service’s
Simpel proces en snel geleverd
Product was op voorraad en werd snel geleverd, vlekkeloos proces!
Aankoop Irish Moss Gold 150g
Bestelling geplaatst 05/04 product 2 x Irish Moss gold 150gram aangeschaft. Ik ontvang een langwerpige doos met een poster. Ik zie negens waar foto’s kan toevoegen anders had ik het direct hierbij toegevoegd. Klantenservice gecontacteerd, prima geholpen. Bijna Top service, ik heb een nalevering ontvangen, enorm bedankt! Wat de teleurstelling is, dat de houdbaarheidsdatum 30/04/23 is. Dat is echt tekort tijd om dit te kunnen consumeren. Betekent dat ik meer dan de helft moet weggooien ivm bederven, dat is toch onwijs zonde.
Superfoodmarkt kwam direct in actie…
Superfoodmarkt kwam direct in actie toen bleek dat er iets niet helemaal klopte en loste het probleem naar alle tevredenheid op.