Super Stuc Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mooi eindresultaat en uitgevoerd zoals van te voren afgesproken. Achteraf hebben ze nog netjes nagemeten en de factuur naar beneden bijgesteld, omdat bleek dat het om minder vierkante meters ging dan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Topservice en keistrak resultaat! Voor ons nieuwbouwhuis hebben we Super Stuc ingeschakeld voor het stuc- en schilderwerk. Vanaf het eerste contact gaf Henk ons deskundig en fijn advies; hij weet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf het eerste moment zijn we goed begeleid. Uitgenodigd op de zaak, duidelijk uitleg gekregen en veel voorbeelden gezien. Diezelfde dag offerte ontvangen. Tussentijds goed contact gehad per e-mail... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super Stuc is duidelijk, helder en komt zijn afspraken na. Plafond laten stucen, muren met renovlies en ook de boel laten sauzen in ral9016. Ziet er allemaal prima uit!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

66 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden. De wanden zien er super strak uit en de gekleurde wand komt perfect overeen met de gekozen kleur. En de klus was snel geklaard. Al met al een bedrijf om aan te raden.👍👍🤗

22. marraskuuta 2024

Kwaliteit

Stucen plafond, renovlies en verven van de muren zijn snel, professioneel en met kwaliteit gedaan. Snelle en no-nonsense communicatie met Henk. Wij raden dit bedrijf aan!

20. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Super snel en superstrak afgeleverdmuren

Super snel en super strak afgeleverde wanden.
Afspraken vooraf waren duidelijk. er wordt gefactureerd op basis van nacalculatie. Afspraken worden snel nagekomen en de werkzaamheden verliepen boven verwachting snel. Het resultaat: Mooi afgewerkte wanden met renovlies, strak geverfd en 4 prachtige muren, afgewerkt met behang. Wij zijn super tevreden met het resultaat. Een aanrader voor een ieder die straks mooi afgewerkte muren wil.

19. marraskuuta 2024

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Prettig contact en snelle reactie. Er word netjes gewerkt en goed werk afgeleverd!

1. marraskuuta 2024

Strak resultaat

Zeer tevreden met Super Stuc. Contact via Henk verliep goed, snel en prettig, zowel telefonisch als hier en daar een appje.
Na 3 dagen was mijn hele appartement voorzien van renovlies behang en is alles geschilderd.
Voor 'oplevering' kon ik komen kijken, daar had zowel de uitvoerder als ik nog wat kleine puntjes om te verbeteren. Dat is de volgende ochtend gelijk vakkundig gebeurd en alles is netjes schoon achter gelaten. Het resultaat is superstrak en ik ben er erg blij mee!

12. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Het resultaat is perfect, strak en snel gedaan!

SuperStuc heeft mijn wanden voorzien van renovlies en alles gesausd. Het resultaat is perfect, strak en super snel gedaan! Ik zou SuperStuc absoluut aanraden. Het contact verliep goed en was duidelijk. Ik ben zeer tevreden!

9. marraskuuta 2024

Goede ervaring

Wij zijn erg tevreden over het resultaat van Super Stuc. Het renovlies is strak aangebracht. Onze planning liep niet vlekkeloos, maar Henk heeft toch weten te regelen dat ze op tijd klaar waren!

22. lokakuuta 2024

Knap vakwerk

Dit is ons 3e koophuis. Nog nooit had ik zulke strakke muren en plafonds. Of het nu gaat om stucwerk, renovlies behang, patroonbehang of sauswerk, Super Stuc levert vakmensen. Duidelijke afspraken, achteraf betalen en tijdens het werk nuttige tips van met name Henk en Wim. Bedankt!

15. lokakuuta 2024

Uitstekend werk door Superstuc bij nieuwbouwwoning in Velserbroek

Superstuc heeft een professionele en hele nette klus gedaan. Betreft een nieuwbouwwoning in de Velserbroek waar alle muren op alle verdiepingen zijn behangen en geverfd. Op de begane grond ook nog een Resimat laag aangebracht. Er is keihard gewerkt, en de ondersteuning voor, tijdens en na het offerte traject was uitstekend. Kortom een aanrader en ik beveel ze van harte aan.

26. syyskuuta 2024

Vakmensen, betrouwbaar en snel

Hele prettige communicatie, meedenkend. Alle afspraken zijn nagekomen binnen de afgesproken prijs. De mannen hebben vakwerk geleverd. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanraden.

24. syyskuuta 2024

Heel nieuwbouw laten doen

Heel nieuwbouw laten doen, vakmannen kwamen op tijd, werkten snel en hebben netjes afgerond. We waren in tijd nood en ze hebben ons ook nog vooruit kunnen schuiven, goede service!

21. syyskuuta 2024

Geweldig bedrijf

Wij hebben onze nieuwbouw woning in zijn geheel door superstuc laten doen. Zowel renovlies als plafond stucen.We hebben ruim een half jaar van te voren een planning kunnen maken waarin het stucadoorswerk en renovlies plaats moest vinden. Hier is keurig aan gehouden (kunnen andere partijen nog van leren). De mannen zijn zeer vriendelijk en harde werkers. Ze hebben vakwerk geleverd. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan. Henk en de mannen dank jullie wel voor de service.

19. syyskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ik kan Super Stuc van Harte aanbevelen!

Ik kan Super Stuc van Harte aanbevelen!
Duidelijke communicatie, vakkundig personeel en een nette prijs!! Ze denken graag met je mee en weten altijd een passend situatie voor je huis te schetsen!!
Mijn huis ziet er weer uit als een paleisje!

12. syyskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

VAKMANNEN

Super blij met mijn eerste nieuwbouw woning, via groepsapp in contact gekomen met super-stuc te Tiel. Goede voorwaarden samen besproken en prachtige afwerking voor een eerlijke prijs

12. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Zeer matig voor de communicatie

Communicatie verloopt via Henk. Zodra er enige weerstand is wordt Henk ronduit uiterst onbeschoft. Afspraken in de planning worden niet nagekomen, meerwerk moet je goede prijsafspraken over maken anders wordt je opgezadeld met onverklaarbare kosten waar Henk niet over wil praten en gelijk dreigt met een deurwaarder. Kortom kijk even verder voor je in zee gaat met Henk.

12. elokuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Topmannen

Bedrijf neemt binnen no time contact met je op. Binnen 8 dagen ook echt klaar. Super goede en snelle service. Denkt met je mee. Vriendelijk en recht door zee. Zeer goede en duidelijke communicatie. Muren mooi afgewerkt.

22. heinäkuuta 2024

Wij zijn zeer tevreden over Super Stuc

Wij zijn zeer tevreden over Super Stuc. Op twee verdiepingen zijn de wanden aangesmeerd en vervolgens behangen met renovlies. Overal erg netjes aangebracht, gesaust en afgekit en dat alles in drie werkdagen.

10. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin