Super Stuc Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mooi eindresultaat en uitgevoerd zoals van te voren afgesproken. Achteraf hebben ze nog netjes nagemeten en de factuur naar beneden bijgesteld, omdat bleek dat het om minder vierkante meters ging dan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Topservice en keistrak resultaat! Voor ons nieuwbouwhuis hebben we Super Stuc ingeschakeld voor het stuc- en schilderwerk. Vanaf het eerste contact gaf Henk ons deskundig en fijn advies; hij weet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf het eerste moment zijn we goed begeleid. Uitgenodigd op de zaak, duidelijk uitleg gekregen en veel voorbeelden gezien. Diezelfde dag offerte ontvangen. Tussentijds goed contact gehad per e-mail... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super Stuc is duidelijk, helder en komt zijn afspraken na. Plafond laten stucen, muren met renovlies en ook de boel laten sauzen in ral9016. Ziet er allemaal prima uit!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

66 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Super Stuc did an excellent job at my…

Super Stuc did an excellent job at my new home in Almere!
From start to finish, the team was professional, punctual, and easy to communicate with. They handled the renovlies wallpapering perfectly — smooth finish, sharp corners, and no visible seams anywhere. The RAL 9016 paint looks clean and bright, giving the walls a high-end plastered look.

What I really appreciated was how organized they were — they covered everything properly, cleaned up after the work, and delivered exactly on time. The quality of their work clearly shows their experience and craftsmanship.

I’m really happy with the results and would definitely recommend Super Stuc to anyone looking for top-quality renovlies or painting work!

9. lokakuuta 2025

Flexibel, betrouwbaar en behulpzaam

Nadat we problemen kregen met onze vloer, bleef er bijzonder weinig tijd over voor de muren. Super Stuc was wél enorm behulpzaam. Binnen 4 dagen het complete huis met renovlies en een keer verven opgeleverd. Strak en echt topwerk. Dikke aanrader!

6. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Goed en snel werk volgens afspraak

Goede afspraken met Henk. Snel renovlies behang aangebracht en daarna geschilderd. Resultaat was mooi. Afval werd keurig verzameld. Ook de factuur werd netjes door Henk afgehandeld.

19. syyskuuta 2025

Verwachtingen overtroffen

Duidelijke offerte; mooie gladde plafonds. En het eindresultaat van de muren is ook mooi en netjes.
Afspraken zijn nagekomen. En bij vragen of opmerkingen van onze kant nam hij na bellen of appen zo snel mogelijk contact op.
Kortom zeer tevreden!

19. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Top werk van een top bedrijf

Ongelooflijk blij met het werk van Super Stuc! Transparant, snelle communicatie, gezellige communicatie ook en goed werk geleverd door de mannen. Keurig alles nagelopen, achteraf gebeld door Henk met de begroting die zelfs nog voordeliger uitviel en fijn contact met de mannen die het werk kwamen uitvoeren.

18. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Prachtig resultaat en fijne communicatie

Wij hebben door SuperStuc renovliesbehang laten plaatsen, de muren laten schilderen en de zolderplaten laten verven. Vanaf het eerste contact waren de communicatie en werkwijze erg prettig: duidelijk, snel en professioneel. Het project is zelfs eerder dan gepland afgerond, wat een fijne verrassing was. Het eindresultaat ziet er strak en netjes uit. Wij zijn zeer tevreden en raden SuperStuc zeker aan!

16. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ons nieuwe appartement is door Super…

Ons nieuwe appartement is door Super Stuc perfect van
Renovlies behang voorzien.
Alles perfect en zowel met Henk en zijn medewerkers
was het zeer prettig samen
te werken.
De verrekening met het echte
aantal m2 geeft ook weer dat Super Stuc professioneel te
werk gaat.
Team Super Stuc 👍
Familie Ruijters Hellevoetsluis

6. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

We hebben ons gehele huis (3…

We hebben ons gehele huis (3 verdiepingen) laten behangen plus sauzen door Super Stuc, waarbij een aantal wanden in kleur zijn gedaan.
Ze hebben snel en goed werk afgeleverd waarbij de communicatie onderling ook erg prettig is verlopen.

30. heinäkuuta 2025

SuperStuc SuperStrak

Ik heb mijn hele huis (3verdiepingen) door SuperStuc laten Renovliezen en sausen.
Zeer tevreden over SuperStuc. De jongens waren vroeg aanwezig, hebben netjes en schoon gewerkt en zijn zeer kundig. Binnen 1 dag was de woning gerenovliest en binnen 1 dag gesaust. Muren zijn strak, goed gesaust en alles goed gekit. Kortom hier niks te klagen.

28. heinäkuuta 2025

Goed prijs en kwaliteit

Goed prijs en kwaliteit. Werk was goed opgeleverd en volgens aangegeven schema. Communicatie met Henk was fantastisch en overlegde goed wanneer er een probleem was met vervolg adviezen.

24. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Snel, goed en degelijk werk geleverd tegen scherpe prijs

Super Stuc heeft heel snel, goed en degelijk werk geleverd bij het plaatsen van renovlies en schilderwerk in mijn nieuwbouwwoning. De communicatie was goed en de prijzen zijn zeer scherp. Collectiviteitskorting heeft het extra interessant gemaakt, door het samen met mijn buren af te stemmen. Ook na problemen met het schilderwerk in het toilet is dit netjes en snel opgelost.

16. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin