Sunweb.be Arvostelua 4 015

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 3/5 tähteä

Boekingsproces ging vlot en via de app waren alle nodige documenten voorhanden. Hotel was perfect gelegen. Dat de inbegrepen skipas pas een dag later werd afgeleverd, heeft ons wel een halve dag skiën... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben inmiddels al vier reizen geboekt via Sunweb en zijn elke keer opnieuw bijzonder tevreden. Vanaf het eerste contact tot en met de reis zelf wordt alles steeds tot in de puntjes geregeld.... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Good website,easy booking process,all inclusive hotel with lots of food variety, okish rooms(but not anything impressive),pool was small but didnt use as water was very cold.the hotel staff was fabulo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Grote keuze uit vele skigebieden & accommodaties beschikbaar in meerdere landen. Alle bestemmingen worden uitgebreid voorgesteld. Bij contactname wordt er snel gereageerd & zoekt men a.s.a.p. naar een... Näytä lisää

1. Matkailu & Loma

Tietoja yrityksestä Sunweb.be

Yrityksen kirjoittama

Nederlands

Bij Sunweb boek je zorgeloos jouw zomervakantie of wintersport aan de scherpste prijs.

Het hele jaar door bieden we een ruim aanbod aan zonvakanties en skireizen naar topbestemmingen in Europa. Of je nu op zoek bent naar een familievakantie, een all-in adults only of een last minute naar de zon – bij Sunweb ben je zeker van kwaliteit en gemak.

✔️ Laagsteprijsgarantie
Vind je dezelfde reis elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug én je ontvangt een voucher van €100 voor je volgende vakantie.

✔️ Gratis omboeken
Plannen gewijzigd? Bij Sunweb kun je tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken.

✔️ Exclusieve Sunweb Only-reizen
Unieke pakketreizen die je enkel bij ons vindt.

Français

Réservez vos vacances d’été ou vos sports d’hiver sans souci avec Sunweb, au meilleur prix garanti.

Tout au long de l’année, Sunweb propose un large choix de séjours au soleil et de vacances au ski vers les plus belles destinations en Europe. En famille, en couple ou entre amis, trouvez la formule qui vous convient le mieux.

✔️ Garantie du prix le plus bas
Vous trouvez le même voyage moins cher ailleurs ? Nous vous remboursons la différence et vous offrons un bon de €100 pour vos prochaines vacances.

✔️ Changement gratuit
Vos plans changent ? Modifiez votre réservation gratuitement jusqu’à 6 semaines avant le départ.

✔️ Séjours Sunweb Only
Des voyages exclusifs disponibles uniquement chez Sunweb.

Last minute vakanties

Snel de zon opzoeken? Maak je keuze uit ons aanbod last minutes.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk om te boeken met de vele…

Makkelijk om te boeken met de vele filters top 👍

Beste mevrouw Maerevoet,

Bedankt voor uw 5-sterren review. Fijn om te lezen dat u ons boekingsproces als gemakkelijk en overzichtelijk heeft ervaren.

We hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn.

Namens Sunweb, wens ik u graag mooie vooruitzichten naar een heerlijke vakantie.

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website
Prijs-kwaliteit
Service

13. maaliskuuta 2026

Beste Nick,

Bedankt voor uw positieve feedback Wat fijn om te horen dat u onze website als overzichtelijk ervaart en tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en onze service.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Namens Sunweb, wens ik u graag een heerlijke vakantie toe.

Saanut 2/5 tähteä

Really bad aftercare

Really bad aftercare. No communication. Nothing. It takes more than 3months to get a reply and we still don’t have a reply.

22. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Dear mister,

Thank you for your feedback. We are sorry to hear that your experience with us was not to your liking and that you found our online service difficult. We understand that this can be frustrating.

Aftter reviewing your booking, I see that your complaint is being processed by one of our coworkers from Afercare and that they are doing the necessary research to come to a solution. They will get back to you as soon as this is finalised.

We take your comments seriously and use them to further improve our service and communication.

On behalf of Sunweb, I wish you a pleasant weekend.

Kind regards,

Jenniffer
Sunweb Webcare Team

Helping

Helping, making discount.
Sending emails!

11. maaliskuuta 2026

Dear Kevin,

Thank you for your feedback. We are pleased to hear that you find our service helpful and that you are satisfied with our email communication.

We remain committed to supporting our customers as best as possible and to sharing relevant information and offers.

In name of Sunweb, I would like to wish you a pleasant holiday.

Kind regards,

eenvoudig boeken, veel keuze

eenvoudig boeken

12. maaliskuuta 2026

Beste Swa,

Bedankt voor uw 5-sterren review. Fijn om te lezen dat u ons boekingsproces als eenvoudig heeft ervaren.

Prijs/kwaliteit ok

Prijs/kwaliteit ok
Website gemakkelijk toegankelijk
Duidelijke info over boeking

Goedemiddag Philip,

Bedankt voor uw fijne feedback  Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en dat u onze website als gemakkelijk toegankelijk ervaart. Ook fijn dat de informatie rond de boeking voor u duidelijk was.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Namens Sunweb, wens ik u graag een fijne week tegemoet.

PRACHTIGE EN DUIDELIJKE WEBSITE

PRACHTIGE EN DUIDELIJKE WEBSITE, ZEKER IN VERGELIJKING MET JULLIE COLLEGA'S CONCURENTEN
EN ZEKER WAT BETERFT DE AANDUIDING VAN DE PRIJZEN? JULLIE COLLEGA'S CONCURENTEN KUNNEN ER NOG VEEL VAN LEREN

Beste Daniel,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te lezen dat je onze website zo duidelijk en overzichtelijk vindt, en dat je tevreden bent over de manier waarop de prijzen worden weergegeven.

We doen ons best om alles zo transparant en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, dus het is fijn om te horen dat dit zo wordt ervaren.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij het boeken van een volgende reis!

Josefien

Ik wil zon

Was ik, doch teveel opties.

12. maaliskuuta 2026

Beste meneer/mevrouw De Groote,

Bedankt voor uw feedback.

Jammer om te horen dat het boekingsproces voor u wat te veel opties bevatte. We begrijpen dat een ruim aanbod soms als overweldigend kan worden ervaren. Mocht u problemen ondervinden en/of iets niet duidelijk zijn tijdens het plannen van je volgende vakantie. Dan adviseren we u graag om persoonlijk contact met ons te nemen. Onze collega's helpen u met veel plezier verder.

Uiteraard nemen we uw opmerking zeker mee om te bekijken hoe we het proces nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker kunnen maken.

Namens Sunweb, wens ik u graag een heerlijke vakantie toe.

Correct en goed overzichtelijk

Correct en goed overzichtelijk

Beste meneer/mevrouw Deblomme,

Bedankt voor uw 4-sterren review. Fijn om te lezen dat u ons boekingsproces als overzichtelijk heeft ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Alles is vrij duidelijk bij het boeken…

Alles is vrij duidelijk bij het boeken online, direct na boeken de nodige mails ontvangen met alle informatie die nog komen gaat en de staat van de boeking.
boeking verliep vlot en is zeer overzichtelijk op de site

Hartelijk dank voor het delen van uw 5-sterren review.
Fijn dat alles duidelijk en overzichtelijk voor u was!

super!

super gemakkelijk om alles te boeken

17. maaliskuuta 2026

Het boeken ging vlot.

11. maaliskuuta 2026

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het delen van uw 4-sterren review.

Saanut 5/5 tähteä

geef een 10/10 voor service en…

geef een 10/10 voor service en bediening.

Hartelijk dank voor het delen van uw 5-sterren review.
Ontzettend fijn dat u tevreden bent!

Beste Piscador,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles duidelijk en vlot is verlopen. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Jelisha
Team webcare

Great deals .

Dear sir/madam,
Thank you for sharing your 4 star review with us.
We are glad that you are happy with our deals!
Best Regards,

Zeer duidelijke app

Zeer duidelijke app , makkelijk om te boeken

16. maaliskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

It's quite easy to book an escape from…

It's quite easy to book an escape from the real world with you guys! Loved it and looking forward to our skitrip with the family

Dear Romain,
Thank you so much for sharing your 5 star review with us.
We are glad that everything was clear for you! See you then!
Best Regards,

Saanut 1/5 tähteä

geen reactie van reisleidster…noch klantendienst

Ik kreeg geen reactie van reisleidster ter plaatse(behalve wel voor boeken van excursies)en geen reactie van sunweb klantenservice.Na 2x mailen.Ik kwam door vertraging na avondeten aan:hotel melde me dat sunweb hen had moeten contacteren van vertraging dan hadden ze eten apart kunnen houden Het was een speciale valentijnsdineravond,ook al in water gevallen.Op eigen kosten moeten gaan eten.Meteen hulp gevraagd aan reisleidster dan plots geen hulp meer ..en hele reis geen reactie op gekomen.Ik had ook om een kamer met bad gevraagd.Hotel zei dat het niet was doorgebriefd van Sunweb naar hen.Dat het zeker kon.Maar niet meteen.Later die week pas.Ik kon het aantonen in documenten.Jammer dat sunweb niet reageert.Ik vind het een waardeloze klantendienst.

16. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Veronique

Dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons niet naar wens was en dat u onze dienstverlening als onvoldoende hebt ervaren. Wij begrijpen dat dit frustrerend kan zijn.

Ik zie dat een van mijn collega's u heeft laten zien dat de preferentie die u heeft ingevoerd ook daadwerkelijk in het systeem stond. Echter heeft u deze preferentie niet helemaal goed ingevuld, omdat u het op de plek van een kamernummer heeft gezet in plaats van een losse voorkeur.
Het kan zijn dat de accomodatie de voorkeur daarom niet goed heeft verwerkt. Daarnaast is een voorkeur nooit een garantie, en kunt u er  niet vanuit gaan dat deze bevestigd kan worden.

Helaas kan het voorkomen dat u door vertraging niet op tijd bent voor het eten, hier hebben wij geen invloed op. Dit staat ook aangegeven op onze website: Sunweb FAQ [https://service.sunweb.bel/support/solutions/articles/103000196835-wanneer-gaat-de-verzorging-in-]

We nemen uw opmerkingen serieus en gebruiken deze om onze service en communicatie verder te verbeteren.

Namens Sunweb, wens ik u  een fijn weekend toe.

Jenniffer

Saanut 4/5 tähteä

Een beertje ingewikkeld met het…

Een beertje ingewikkeld met het reserveren van ons vakantie

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het delen van uw 4-sterren review!
Wat vervelend dat u het toch wat ingewikkeld vond. Mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen of nog het een en ander moeten toelichten, neem dan gerust contact met ons op.

Team Webcare

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin