**Sundy Handspray – Altijd fris en beschermd** Met Sundy Handspray houd je je handen schoon, fris en verzorgd, waar je ook bent. De effectieve formule helpt bacteriën te verminderen zonder w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Handig en leuk formaat om in je handtas of in de auto te hebben.Heb ze besteld om mee op vakantie te nemen. Frisse geurtjes en zijn niet plakkerig ook zacht aan je handen heel tevreden
Snelle levering en goede communicatie, verpakking ziet er goed uit en handig van formaat. Heb de try-out bundel besteld en heb tot nu toe de watermeloen gebruikt. De geur is fris en blijft een poosj... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Verfrissende reiniging, waar je ook bent!
Hollanti
- info@sundy.nl
- sundy.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Handig en leuk formaat om in je handtas…
Frisse geurtjes en zijn niet plakkerig ook zacht aan je handen heel tevreden
Wat een lekkere geuren!
Wat een lekkere geuren! Ik ben helemaal blij, telkens als ik het gebruik! Bestellen was makkelijk, de verzending snel! Hou ik van!
Heerlijk product
Heerlijk product, makkelijk mee te nemen en een heerlijke geur
Heerlijke geuren
Heerlijke geuren. Plakt niet. Droogt snel. Makkelijk mee te nemen.
Ik ben fan!
Super handig om mee te nemen, het ruikt heerlijk! Dit was mijn eerste bestelling en zou het nu al jammer vinden wanneer het flesje opgaat en leeg weggegooid moet worden. Hoe fantastisch zou het zijn wanneer de flesjes hergebruikt konden worden 🌸 Idee? Ik ben alvast fan!
Product zie er prachtig en heel chic uit, ik zal zeker in de toekomst meer gaan kopen.
Bestellen is soepel gegaan.
Kleine tip is dat ik 1 besteld had, maar ik vond verpakking te groot voor maar 1 klein ding
Schone handen!
Heerlijke handsanitizers waarbij Coconut mijn absolute favoriet is! Mooie vormgeving van het product!

Prima
Snelle levering, stevig verpakt met persoonlijke boodschap. Ruikt licht maar lang.

Vastaus yritykseltä Sundy
Goede duidelijke webshop…ik heb de…
Goede duidelijke webshop…snelle levering…ik heb de bestsellers..lekkere geuren..plakt niet..ik ben heel tevreden..

Mooie veepakking
De geur is fris en blijft een poosje hangen zonder dat het plakt en het desinfecteert ook.
Ben er blij mee

Heel fijn
Heel fijn, de geur blijft lang! Altijd makkelijk om iets verfrissend bij te hebben, zeker met deze temperaturen.

Mooie verpakking
Mooie verpakking. Handig voor in je tas en in de auto. Geuren echt heerlijk. Ook te gebruiken als spray op kleding.

Heerlijke geurtjes
Heerlijke geurtjes. Plakken niet je handen. En handig verpakking. Super voor reis.

Vastaus yritykseltä Sundy
Heerlijke geuren en fijn op de huid
Fijn formaat om mee te nemen.
Vele geuren om uit te kiezen.
Ruikt heerlijk en voelt fijn op de huid, en ontsmet ook nog!
De geur vervliegt maar blijft subtiel hangen.

Vastaus yritykseltä Sundy
Snelle levering van de spray,plakt niet…
Snelle levering van de spray,plakt niet ruikt heerlijk en makkelijk om mee te nemen heel tevreden mee.

Top!
Ik vind de handsprays van Sundy echt een topproduct! De kokos geur is nu mijn favoriet, hiervoor was dat aloe vera. Ook super snel geleverd.

Vastaus yritykseltä Sundy
Geweldig product het ruikt lekker
Geweldig product het ruikt lekker, niet naar alcohol, en het plakt niet! Ik ben fan en mijn dochters nu ook.

Vastaus yritykseltä Sundy
Snelle levering en mooie duidelijke…
Snelle levering en mooie duidelijke website.
Ben erg tevreden over het product.

Vastaus yritykseltä Sundy
Goede site snelle levering,goed op de…
Goede site snelle levering,goed op de hoogte gehouden.
Het product voldoet aan de verwachting
Laat je handen niet plaken snel opte brengen geur heel goed heb de Sakura-coconut en lavendel.