Saanut 2/5 tähteä

De DvD was kwijt waardoor ik niet meer kon ophalen voor maanden. Ik moest toen verplicht verzendkosten betalen waardoor ik 3x zoveel betaalde voor de dvd

Saanut 5/5 tähteä

De bestelling van twee raam-/deurklemmen heeft geresulteerd in meerdere bestellingen. De klemmen zijn super handig om je klapramen niet dicht te laten slaan en zo tocht het huis heerlijk door. De klem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Omdat ik het product snel nodig had kon ik het ophalen. Telefonisch werd, zonder dat ik ernaar hoefde te vragen, uitgelegd bij welk pand ik moest zijn. Dat vind ik altijd prettig. Medewerker was vrien... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Was super. Ze waren op vakantie en daar door moesten we langer op onze bestelling wachten maar dat werd duidelijk vermeld toen we het product kochten

1. Sisustusliike
  2. Tavaratalo
  3. Lahjatavaraliike

Yrityksen kirjoittama

In onze webwinkels kunt u terecht voor handige benodigdheden voor in en om het huis! De volgende webwinkels zijn onderdeel van SumioShop: SumioShop.com | DeurstopperShop.nl | Brandblusballen.nl | Stroopwafelbakkers.nl

4,1

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 4/5 tähteä

Zeer goed

Zeer goed , ze zijn super mooi .
Alleen 1 nadeel de verzendingskosten zijn nogal duur voor België

5. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä SumioShop

Bedankt voor uw beoordeling! Inmiddels hebben wij de verzendkosten naar België gelijkgesteld aan Nederland (€ 5,95 en gratis bij besteding vanaf € 50,00). Voor deze bestelling kunnen wij hier helaas niets meer aan veranderen, maar wellicht handig om te weten als u nog eens wilt bestellen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze webwinkel.

Snelle levering.

Snelle levering.
Goede omschrijving van het product.
Goede kwaliteit/ prijs verhouding

30. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä SumioShop

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze webwinkel.

Lekkere chocolade

Lekkere chocolade, snel bezorgd en leuk verpakt!

4. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä SumioShop

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wellicht tot ziens in onze webwinkel.

super

danke, schnelle Lieferung, tolle Artikel, alles perfekt

8. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä SumioShop

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Wir wünschen Ihnen viel Spaß bei Ihrem Einkauf und freuen uns auf ein Wiedersehen in unserem Webshop.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goed verpakt.
Makkelijke en overzichtelijke site.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

20. tammikuuta 2022

Veel keuze

Veel keuze , snel afgehandeld en geleverd , ondanks de kerst drukte

2. tammikuuta 2022

Snelle levering. Top.

22. joulukuuta 2021

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestelde deurstoppers en ik ben er…

Ik bestelde deurstoppers en ik ben er erg blij mee, ze passen op al m'n deuren.

20. joulukuuta 2021

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en juiste levering van het…

Snelle en juiste levering van het gewenste artikel! Top!!

16. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä SumioShop

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin