SUIT CLUB - Aarhus Arvostelua

2. Vaateliike
  3. Asusteet
  4. Pukuliike

Tietoja yrityksestä SUIT CLUB - Aarhus

Vores koncept er simpelt – at producere højkvalitets jakkesæt, i nutidige og særprægede designs. Med respekt for klassisk simplicitet og traditionelt håndværk, er vores mission at nytænke det moderne jakkesæt og sætte vores præg på herremoden.

Vi mener at enhver mand fortjener at være iklædt et vel-tilpasset jakkesæt. Vi mener også, at normen om at jakkesæt er til særlige begivenheder bør udfordres. Vi tror på at et jakkesæt er mere end bare en beklædningsgenstand, det er et uvurderligt førstehåndsindtryk og et udtryk for selvsikkerhed.

Med denne vision tilbyder vi vores kunder unikke og gennemførte produkter til overkommelige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med stærke partnerskaber gennem hele vores forsyningskæde er vi i stand til at tilbyde moderne produkter af fremragende kvalitet, til en pris vi kan stå inde for.

SUIT CLUB mere end bare en herretøjsforretning. Vores fokus er på dig, og din oplevelse hos os. Således bestræber vi os efter kunne yde det højeste niveau af kundeservice. Vores ønske er at kunne invitere vores kunder ind i et univers af ambition, mode og fællesskab. Vi vil bringe jakkesættet tilbage til sin storhedstid som allemandseje, i en nytænkt og raffineret version, som imødekommer de muligheder og udfordringer den mordene mand møder på sin vej.

Jakkesæt fra SUIT CLUB er specialdesignet til hverdage og weekender, de små stunder der gør livet værd at leve og de store øjeblikke du aldrig glemmer. Vi tror på at et jakkesæt kan bæres på mange forskellige måder, og det burde det også.

Derfor skal du vælge SUIT CLUB

100 dages gratis ombytning og retur
Vi ombytter kvit og frit, indtil du har din ønskede størrelse. Skulle vi ikke leve op til dine forventninger, så benytter du dig blot af det vedlagte retur label.
1-2 dages levering
Hos SUIT CLUB har vi 1-2 dages levering med GLS. Er du bosiddende udenfor Danmark i Europa, kan du forvente en leveringstid på 2-5 hverdage.
Personlig rådgivning og kundeservice
Få personlig rådgivning og hjælp fra vores kompetente team - både før, under og efter dit køb.

Promotion box for SUIT CLUB - Aarhus

Book tid i en af vores butikker

Besøg en af vores fire butikker og få personlig hjælp og vejledning.

0,0

Kaikki arvostelut

199 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Ei arvosteluja

Tämä yritys ei ole vielä saanut yhtään arvostelua.