subtel.no Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Raskt levert men batteriet som jeg fikk passet ikke Husqvarna Automower 305 selv om det fremgikk av nettsiden deres. Måtte returnere varen for egen regning på 280 kr. Fikk oppgitt nytt batteri som... Näytä lisää

Kjempe fornøyd med Subtel. De lever raskt, jeg har nå fått min 5 forsendelse fra dem og terningkast 6 hver gang. Produktene funger helt perfekt, er av god kvalitet. Og jeg synes Subtel har god variert... Näytä lisää

De leverte til feil adresse, men det ordnet seg til slutt. Produktet jeg kjøpte er ikke helt likt som original versjonen til selskapet, men det funker. Display som skal vise hvor mye batteriet er lade... Näytä lisää

Batteri kunne ikke lades. Jeg måtte betale for retur til Tyskland. Det var en grei kommunikasjon underveis. Det er ikke godt nok at kunde må betale retur for en gjenstand som ikke virker slik den skul... Näytä lisää

1. Elektroniikka & Teknologia

subtel er din spesialist for tilbehør til smarttelefoner, kameraer, bærbare PCer, drill og mye mer. Sjekk vårt store utvalg til topp priser på subtel.no

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 91 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

42 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Raskt effektivt og rimelig.

Batteriladeren til min laptop tok kvelden. Trengte raskt en ny. Subtel leverte raskt og rimelig en lader som fungerer helt perfekt.Fikk oppdateringer om status på bestillingen underveis. Anbefales.

23. syyskuuta 2024

Positivt overasket!

Kjøpte et batteri og en batterilader og var ganske skeptisk til siden, men alt gikk ryddig for seg. Jeg fikk pakken raskt og varene virker ordentlige. Ville kjøpt her igjen :)

27. syyskuuta 2024

Klarer ikke å levere.Sier det er…

Klarer ikke å levere.Sier det er mangler ved adresse, men den er jo helt korrekt. Ikke bra.....

26. elokuuta 2024
subtel.no-logo

Vastaus yritykseltä subtel.no

Kjære kunde,

Siden det ikke var noe husnummer i adressen din, ble den automatisk blokkert av systemet i den tro at det var en feil.

Vi sendte deg en e-post den 26. august der vi ba om en bekreftelse på adressen. Du svarte ikke.
Vi sendte deg en ny e-post den 04.09, som du endelig svarte på 3 dager senere.

Det var bare en tvil om adressen som vi sendte deg to e-poster om uten noe svar fra deg.

Subtel Team

Jeg bestilte en vare (batteri til en…

Jeg bestilte en vare (batteri til en JBL Extreme 2-høytaler) som jeg ikke har fått. Den ble registrert som levert i postkasse, men er ikke levert! Dette ligner mer på nettsvindel enn noe annet og det advares mot å bestille noe herfra!

23. elokuuta 2024
subtel.no-logo

Vastaus yritykseltä subtel.no

Kjære Arild Anfinsen,

Vi beklager å lese dette.
Posten opplyser at pakken ble rettidig levert. Du kontaktet oss den 07.09 og sa at dette ikke var tilfelle. Vi svarte da med de enkle prosedyrene i denne saken. Dessverre skrev du aldri tilbake. I stedet for å komme med useriøse svindelbeskyldninger til en selger som stort sett har gode anmeldelser, vennligst bare svar på våre e-poster slik at vi kan hjelpe deg.

Subtel Team

Meget fornøyd.

Pakken tok en uke, noe jeg er fornøyd med. Batteri og lader er av god kvalitet! Anbefaler virkelig denne nettbutikken.

25. heinäkuuta 2024

Null stress

Rask levering rett i postkassen. Produktet ser bra ut. Kan anbefale å handle her.

16. heinäkuuta 2024