Raskt levert men batteriet som jeg fikk passet ikke Husqvarna Automower 305 selv om det fremgikk av nettsiden deres. Måtte returnere varen for egen regning på 280 kr. Fikk oppgitt nytt batteri som... Näytä lisää
Kjempe fornøyd med Subtel. De lever raskt, jeg har nå fått min 5 forsendelse fra dem og terningkast 6 hver gang. Produktene funger helt perfekt, er av god kvalitet. Og jeg synes Subtel har god variert... Näytä lisää
De leverte til feil adresse, men det ordnet seg til slutt. Produktet jeg kjøpte er ikke helt likt som original versjonen til selskapet, men det funker. Display som skal vise hvor mye batteriet er lade... Näytä lisää
Batteri kunne ikke lades. Jeg måtte betale for retur til Tyskland. Det var en grei kommunikasjon underveis. Det er ikke godt nok at kunde må betale retur for en gjenstand som ikke virker slik den skul... Näytä lisää
subtel er din spesialist for tilbehør til smarttelefoner, kameraer, bærbare PCer, drill og mye mer. Sjekk vårt store utvalg til topp priser på subtel.no
Yhdysvallat
- subtel.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 91 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Raskt effektivt og rimelig.
Batteriladeren til min laptop tok kvelden. Trengte raskt en ny. Subtel leverte raskt og rimelig en lader som fungerer helt perfekt.Fikk oppdateringer om status på bestillingen underveis. Anbefales.
Bra pris og ganske rask levering
Positivt overasket!
Kjøpte et batteri og en batterilader og var ganske skeptisk til siden, men alt gikk ryddig for seg. Jeg fikk pakken raskt og varene virker ordentlige. Ville kjøpt her igjen :)
Kvaliteten på varen var god og som…
Kvaliteten på varen var god og som forventet. Bestilte søndag 22 sept og mottatt i dag tirsdag 1 okt. Dette var noe senere enn forventet da det sto levering 3-5 virkedager.
Klarer ikke å levere.Sier det er…
Klarer ikke å levere.Sier det er mangler ved adresse, men den er jo helt korrekt. Ikke bra.....

Vastaus yritykseltä subtel.no
Jeg bestilte en vare (batteri til en…
Jeg bestilte en vare (batteri til en JBL Extreme 2-høytaler) som jeg ikke har fått. Den ble registrert som levert i postkasse, men er ikke levert! Dette ligner mer på nettsvindel enn noe annet og det advares mot å bestille noe herfra!

Vastaus yritykseltä subtel.no
Rask levering
Good and fast service
Raskt og billig
Alt var OK med denne handelen
Canon, batteri
Ok nettside, rask tilbakemelding og rask levering direkte i postkasse, god kvalitet på varen, god pris.
Rask levering og bra produkt
Rask levering. Batteriet jeg kjøpte passet, og virker bra
Meget fornøyd.
Pakken tok en uke, noe jeg er fornøyd med. Batteri og lader er av god kvalitet! Anbefaler virkelig denne nettbutikken.
Null stress
Rask levering rett i postkassen. Produktet ser bra ut. Kan anbefale å handle her.