Meget overskuelig hjemmeside og med grundig beskrivelse af kniven. Hurtig levering og sikke et produkt, håndværket er endnu bedre end beskrivelsen. Ikke den sidste kniv jeg har købt fra Steffen.
Yritys on vastannut
Det er altid en fornøjelse at handle i Suba Knives. Personlig betjening og god service selv om det foregår via nettet. Og knivene er bare en stor fornøjelse at arbejde med, kvalitet fra skæfte til spi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Steffen Bach AKA Suba Knives skuffer aldrig. Lige købt min anden kniv fra Suba Knives og jeg bliver kun mere begejstret, hver gang jeg handler hos Steffen. Unikke og 2nd to non knive i absolut top... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Efter at have arbejdet som kok på nogle af verdens bedste restauranter – rejste Steffen Bach til Osaka, Japan i 2017 for at lære det legendariske håndværk knivslibning af de bedste i branchen. I dag, som blot én af tre udlændinge uden for Japan, der mestrer håndværket, har Bach grundlagt Suba Knives i. Efter sin 3,5 års læretid hos mester Keiichi Fujii og Tower Knives Osaka vendte Steffen Bach tilbage til Danmark for at starte sin egen knivvirksomhed i midten af 2021. Suba Knives arbejder ud fra værkstedet på Frederiksberg hvor vi sliber, producerer køkkenknive af topkvalitet og vejleder kunder mht. køb af knive, slibning mm. dermed kombinerer Steffen Bachs erfaring fra madscenen og hans tid med japanske smedemestre og slibere.
Roskildevej 42b, Baghuset, 2000, Frederiksberg, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg har købt tre fantastiske Suba Knives. De ligger super i hånden og madlavningen sker med et ekstra smil på læben. Rigtig god kundeservice - og tak for den lille fødselsdagshilsen til min søn. Han blev meget glad for de 3 knive :-)

Perfekte & unikke egenskaber har alle de produkter fra Steffen, jeg har købt 💪🙂

Vastaus yritykseltä Suba Knives
Der findes ingen højere ære, end den Steffen behandler sine knive og kunder med.
Jeg skulle bruge en kniv til en meget speciel gave, og havde brug for at få indgraveret i kniven. Steffen hjalp mig hele vejen igennem forløbet, og læste desuden korrektur på mit forsøg på at få sat de japanske bogstaver i den korrekte rækkefølge.
Det viste sig så, at han under hele forløbet var i Japan, og på trods af at tidsforskellen er stor, svarede han prompte på mine mails, og det hele blev løst til perfektion.
Modtageren blev ekstremt glad for gaven, og har nu en kniv for livet.

Vastaus yritykseltä Suba Knives
Det er skønne produkter, hjemmesiden er god og betjeningen er personlig

Vastaus yritykseltä Suba Knives
Købte en Suba Takumi Petty 135 mm, og det er den bedste kniv, jeg nogensinde har ejet!
Perfekt størrelse til de fleste køkkenopgaver, og fantastisk skarp. En kæmpe fornøjelse at bruge!
Steffen er fantastisk dygtig, super vejledning og hurtig levering. Vil anbefale Suba Knives og Steffen til alle jeg kender.

Vastaus yritykseltä Suba Knives
Professionel og god rådgivning, da jeg mailede en forespørgsel på en ny kniv. Hurtig service fra Steffen, hvor jeg fik tilsendt ekstra billeder, så jeg kunne tage en beslutning.
Santoku-kniven jeg fik tilsendt er lækker og skarp - smukt håndværk.

Vastaus yritykseltä Suba Knives
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Suba Knives. Jeg fik en lille skade på en af mine knive og kontaktede Steffen, som gav både professionel og ærlig vejledning fra første kontakt. Jeg sendte knivene ind til ham, og resultatet er helt i top – de er nu igen ekstremt skarpe og i perfekt stand. Man mærker tydeligt, at der er tale om solid faglighed, stor erfaring og passion for håndværket.

Vastaus yritykseltä Suba Knives
100% god oplevelse. Venlig og personlig rådgivning på telefonen og fantastisk opfølgende service.
Og produkterne holder hvad de lover - det er super knive.

Vastaus yritykseltä Suba Knives
Meget venlig og imødekommende betjening. Kan kun anbefales

Vastaus yritykseltä Suba Knives
En sand fornøjelse at bruge kniven, det er ægte håndværk. Super god kundeservice.

Super service og ordentlighed
Go vejledning og man kan mærke der er en knivelsker i den anden ende

Vastaus yritykseltä Suba Knives
Balancen i knivene jeg glæder mig til at bruge dem

Vastaus yritykseltä Suba Knives
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.