Su Kancelaria Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Yrityksen tiedot

1. Asianajotoimisto

Yrityksen kirjoittama

Jesteśmy jedną z nielicznych kancelarii w Polsce zajmująca się prowadzeniem spraw przeciwko nierzetelnym instytucjom finansowym oraz brokerom. Odzyskiwanie należności finansowych nie jest prostą sprawą. Współpraca z nieodpowiednimi firmami, może przynieść więcej szkód niż pożytku. Dlatego warto rozwiązywanie problemu powierzyć specjalistom w branży. Podejmij rozsądny wybór! Mamy wieloletnie doświadczenie poparte ogromnymi sukcesami. Specjalnie dla klientów opracowaliśmy autorską metodę, na jak najszybszy i pewny sposób na odmrożenie kapitału znajdującego się w niespłaconych należnościach. W większości przypadków nasze usługi świadczymy online, w szczególnych przypadkach jest możliwość spotkania z naszym specjalistą.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Oszustwo inwestycyjne

Oszukał mnie broker, który doradzał mi nielegalnie w inwestycjach na swojej platformie. Sprawa jest długa i zawiła, poszkodowanych jest więcej, wszystko trafiło do prokuratury. W międzyczasie dostałem propozycję ugody i zwrotu dużej części wpłaconych pieniędzy. Generalnie ok, cały czas kontakt mailowy. Chociaż sprawa trwa długo, jestem zadowolony.

28. toukokuuta 2026

Pomogli mi bardzo

Pomogli mi nie tylko w sprawie oszustwa ale też doradzili jak się zabezpieczyć na przyszłość, a już prawie dałam się oszukać znowu..

29. huhtikuuta 2026

Świetna firma

Świetna firma, uporała się z moim problemem w optymalnym czasie. To co wyróżnia tá kancelarię na tle innych to profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Gorąco polecam.

28. marraskuuta 2024

Aleksandra Adriana

Kancelaria pomogła uporać mi się z problemem w niedługim czasie. Uważam,że jest warta uwagi, ponieważ ludzie w niej pracujący są konkretni, znają się na tym co robią i nie zdzierają pieniędzy. Informują o każdym etapie sprawy, są w stałym kontakcie z klientem co się bardzo ceni.

10. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Korzystałem z usług SU-Kancelaria i…

Korzystałem z usług SU-Kancelaria i jestem bardzo zadowolony. Ich profesjonalne podejście i skuteczność w odzyskiwaniu pieniędzy zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Personel jest pomocny i bardzo zaangażowany, a cały proces został mi jasno wyjaśniony na każdym etapie. Zdecydowanie polecam ich wsparcie każdemu, kto potrzebuje pomocy w podobnych sprawach!

14. marraskuuta 2024

Rzetelna firma

Zadzwoniłam do kancelarii SU, bo zostałam oszukana przez brokera, który okazał się nielegalny. Kancelaria przeanalizowala moje dokumenty i skriny transakcji, po czym oceniła szanse na odzyskanie na zbyt małe, żeby podjąć się tego. Poprzednie kancelarie gwarantowały sukces. Tutaj wszystko zostało mi wyłożone kawa na ławę. Dzięki nim prawdopodobnie uniknelam kolejnego oszustwa.

6. marraskuuta 2024

Polecam Kancelarie

Do Kancelarii trafiłam z polecenia. Niestety dałam się namówić na inwestycje, która doprowadziła do utraty oszczędności mojego życia. Kiedy Pan, który prowadzi moją sprawę opisał mi sposób działania, i opowiedział o tym, jakie są szanse na odzyskanie pieniędzy, nie do końca mu ufałam, po wcześniejszych doświadczeniach. Umowę z Kancelarią SU podpisałam w czerwcu, a w ubiegłym tygodniu odzyskałam część straconych przeze mnie środków. z tego co wiem, to Kancelaria zamierza podjąć kolejne ruchy, mam nadzieje na pozytywne zakończenie sprawy.

28. lokakuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin