Yritys on vastannut
Har köpt 10st sändare och mottagare här men när en av dem gick sönder tog de inget ansvar utan skyller på yttre påverkan såsom åska. Tråkigt att de väljer att totalt sabba en kundrelation som varat... Näytä lisää
Har nyligen lagt två beställningar till Styrahem. Enkel hemsida, bra utbud. Otroligt snabba leveranser. Blev ett mindre fel i en av leveranserna. Åtgärdades direkt via ett mail. Mycket bra service
Sveriges bästa webbutik för smarta hem. Våra experter hjälper dig att göra ditt hem smart på dina villkor. Allt från smarta lampor till att mäta energi och styra värme och spa-bad efter timpriser. Vi har produkterna, bara fantasin sätter gränserna. Alltid expertsupport, bra priser och snabba leveranser med lager i Sverige.
Sorterargatan 12, 16250, Vällingby, Ruotsi
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Tråkigt att de väljer att totalt sabba en kundrelation som varat flera år på en produkt som kostar 199kr.
Har pratat med Håkan på kundtjänst och han löste mitt problem på ett väldigt föredömligt sätt.
Sen att som har bra produkter vet jag sen förut.
Som kund får jag bra råd, snabb service, flexibel betalning, och ett brett och innovativt sortiment.
Dem svarar email efter några veckor och när de svarar så gör de det med en fråga!
Ett av dem få värsta butikerna i Sverige när det gäller service.
Vid ett problem med ena enheten kunde jag skicka tillbaka hela med ansluten sond för koll om det var sonden eller enheten och fick sedan retur på nytt som fungera, snabbt och smidigt.
Dyrt och dålig kvalitet, man kan hitta samma produkt på Temu , skilnaden är man kan reklamera produkten på Temu men på styrahem det går inte, även när man ringer och förklarar varför.

Vastaus yritykseltä Styrahem
Bra info på hemsidan, bra priserbjudanden, snabb leverans, bra förpackat, mycket bra service från supporten när jag reklamerade en vara.
Kort sagt, mycket bra handlare, rekommenderas.

Vastaus yritykseltä Styrahem
Som teknikfreek är det kul att upptäcka lite nya prylar, och det finns hos Styrahem!

Vastaus yritykseltä Styrahem
Bra sortiment, vettiga priser och ultrasnabb leverans (I mitt fall Västmanland, 24h). Trevligt med bulk-rabatter på flera grejer. Vet ej om de har permanenta kampanjer, men med rabatten hamnar de i prisklass med andra online-butiker, och 15-20% billigare än fysiska butiker (iaf. på grejerna jag köpte).

Vastaus yritykseltä Styrahem
Beställde 4 st Shellys men fick bara 3 st .Efter lite diskussioner så visade det sig att det var Postnord eller någon som hanterat paketet som hade tagit en av mina Shellys . Men styrahem hjälpte mig med allt strul med Postnord och skickade en ny till mig . Riktigt bra service!!

Vastaus yritykseltä Styrahem
Snabba leveranser och snabbt proffsigt bemötande vid reklamationer!

Vastaus yritykseltä Styrahem
Snabb leverans och bra hantering av tilläggsbeställning utan extra fraktkostnad.

Vastaus yritykseltä Styrahem
Inget att klaga på. Ofta billigare än Amazon men tar fraktkostnad för små ordrar. Sakerna kommer fram betydligt helare än Amazon.
Bra utbud, bra priser, otroligt snabba leveranser! Bra återkoppling vid frågor.
Mycket nöjd

Vastaus yritykseltä Styrahem
Väldigt tillmötesgående och hjälpsamma när man har problem och frågor.