Stylizhgym Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Een paar weken geleden een “mysterie” box besteld. Toen ik het binnen kreeg zaten er wat items in die ik zelf niet zou kiezen. In eerste instantie vond ik dit prima. Je koopt niet voor niks een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben oprecht verliefd op Stylizh Gym! Prachtige producten en wat laten deze items mij zeker voelen! Maten zitten perfect (tenzij in de beschrijving van de site anders staat, dan neem ik een L ip... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel veel verschillende merken qua sportkleding al geprobeerd maar nog nooit ergens zo enthousiast over geweest als over Stylizhgym. De kleding zit zo mooi, echt een instant confidence boost, echt onw... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Waar moet ik beginnen.. Zooo onwijs tevreden over Lize en der sportkleding. 1 maand geleden mijn eerste bestelling gedaan, en de dag erna meteen in huis! Sindsdien zijn we 10 orders verder, e... Näytä lisää

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

2e bestelling en zo happy mee

Nu voor de 2e keer besteld! De eerste keer had ik het shirt in een andere maat gekregen dan ik besteld had. Dit werd na contact via de mail snel en fijn opgelost. Het shirt in de verkeerde maat mocht ik cadeau doen aan iemand die hem paste en kreeg de juiste maat opgestuurd. Nu de 2e keer besteld en ben er super blij mee! Zo maar eens snel passen of alles naar wens zit en bij mijn bestelling 2 gratis items mogen ontvangen om uit te proberen. Deze sport sets zijn van kwalitatief materiaal gemaakt, schijnen niet door en zitten ook nog eens heerlijk! Heb het zondag avond laat besteld en is vandaag (dinsdag middag) al binnen gekomen.

25. huhtikuuta 2023

Super tevreden!!

Ik kwam dit tegen op tiktok en aangezien ik al even aan het denken was om een zwarte sportshort te bestellen, heb ik deze hier besteld. Dit is mijn go-to short nu en ik ben superblij dat ik hier heb besteld. De prijs is totaal niet overdreven, wat je soms wel is ziet bij small businesses, en de kwaliteit is echt top! Ook de verzending duurde totaal niet lang, het was er over 2 dagen al (wat ik niet had verwacht aangezien het van Nederland naar België moest komen.)
Het enigste wat ik nog graag zou zien is een donkerrode variant, maar dat is natuurlijk mijn eigen voorkeur. :)

13. maaliskuuta 2023

Stylizhgym review

Normaal altijd erg tevreden met de kwaliteit. Je mag alleen een voorkeur aangeven voor een gratis item, hartstikke leuk! Wordt alleen niks mee gedaan.... top flink te groot, dus denk niet de aangegeven maat, alsnog doorschijnend, met make up vlekken en belettering laat als los. Erg jammer.... bestelde kleding was wel goed

7. huhtikuuta 2023

5 sterren waard!

De communicatie gaat altijd perfect. Ze is heel open en eerlijk en probeert altijd alles zo snel en goed mogelijk op te lossen. De kleren zitten super fijn, als je de goede maat hebt schijnen de leggings zeker niet door! Ik heb sommige leggings nu al 1,5 jaar en ik draag ze wekelijks. Ze gaan nog hartstikke goed mee. Afgelopen week weer andere leggings besteld en ook deze zitten geweldig.

1. huhtikuuta 2023

Elke cent waard!

Na heel lang twijfelen laatst de electric blue legging besteld en OMG niet niet niet normaal! Ik heb me nog nooit zo zelfverzekerd in sportkleding gevoeld, inmiddels heb ik 2 nieuwe leggings erbij en geen een merkt gaat mij nog sportkleding zien bestellen bij hun want dit merk is echt out of this world! Beter dan gymshark! Heb al 2 gymshark leggings verkocht en vervangen voor deze. Als je twijfelt, niet doen en bestel nu want het is ECHT elke cent waard!! 100%😍

29. maaliskuuta 2023

Perfect!!

Snelle verzending, netjes en leuk ingepakt en wow! De kwaliteit van de kleding is zo (!!) goed en dat voor een super leuke en eerlijke prijs. Dit is by far de beste prijs kwaliteit verhouding die ik ooit heb geshopt. Zowel de short als topjes zitten heerlijk en flaterend, ik ga hier vaker shoppen!! Dankjewel :)

29. maaliskuuta 2023

Opgelost

Heb van de week besteld en de sportset is top en super kwaliteit !! Enige nadeel vond ik het “gratis item” wat ik erbij kreeg dat deze naar rook stonk. Daarna contact over gehad met Lize en alles erg goed opgelost, ga zeker nog een keer bestellen:)

24. maaliskuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Zag toevallig een advertentie op…

Zag toevallig een advertentie op instagram, bekeken en meteen gevolgd. Zie vaak dingen voorbij komen van dit bedrijf en grappige is het is 30 min van mijn woonplaats. Heb nu voor de 1e besteld en kreeg er een gratis cadeautje bij en het was waar ik ok vroeg. Bestel procedure ging prima. Ben heel erg benieuwd naar de kwaliteit.

20. maaliskuuta 2023
Stylizhgym-logo

Vastaus yritykseltä Stylizhgym

Hi Aafke! Bedankt voor jouw leuke woorden. Ik ben benieuwd wat wij kunnen verbeteren om van jouw 3-sterren review een 5-sterren review te maken.. Liefs, Lize

Saanut 4/5 tähteä

Tevreden

Ik heb twee keer besteld bij Stylizhgym.

De eerste keer ging er wat mis bij postNL maar heeft Lize dit superfijn opgelost.
Ik kreeg toen een nieuwe en die was er ook binnen twee dagen. De kleding zit superlekker en ik voel me er inderdaad zelfverzekerd in.

Wel had ik voorkeuren doorgegeven als cadeautje maar daar is helaas niks mee gedaan. Dat is niet erg, want het is een cadeautje, maar wel jammer dat daar dan wel mee geadverteerd wordt.

Nu heb ik toch dat item maar bijbesteld (en weer een voorkeur als cadeautje gevraagd om te testen) en nu kreeg ik weer zo’n t-shirt. Wel heel lief maar ik hou niet zo van blote armen dus het is zo jammer dat als er gevraagd wordt naar een voorkeur (en je een beetje de hoop krijgt dat je dat item krijgt), dat je dan iets anders krijgt.

Nogmaals het is absoluut niet erg, maar adverteer er dan ook niet mee.

Verder ben ik super tevreden en is de verkoopster een superlieve meid dus gun ik het haar ook vooral enorm.

Ik zag dat ik een antwoord had ontvangen van Lize. Dat snap ik precies en dat geeft ook helemaal niks, want het is een cadeautje dat je krijgt dus dat is al te lief voor woorden. Wel kan het wat misleidend zijn als er in de story’s staat “als cadeautje crop top met lange mouwen” en erbij gezet wordt dat je voorkeuren in mag stellen. Dat is best specifiek namelijk. Het was een klein puntje van feedback maar verder absoluut niet een klacht.

9. maaliskuuta 2023
Stylizhgym-logo

Vastaus yritykseltä Stylizhgym

Hi Daphne!

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen voor deze uitgebreide review, dat waardeer ik enorm. Ik wil je toch even uitleggen dat een voorkeur inhoud dat je mag aangeven wat je liever wel/liever niet draagt. Sommige meiden voelen zich bijvoorbeeld niet fijn in een sportbh, dan wil ik daar door middel van het voorkeuren vakje rekening mee kunnen houden. Het idee van een voorkeur is dus niet dat je zelf exact het item kan uitkiezen. Helaas is dit voorraad technisch ook echt onmogelijk, ookal zou ik het met alle liefde doen! Ik hoop dat ik je hiermee iets meer duidelijkheid heb kunnen geven en ik zal kijken hoe ik dit helderder kan communiceren op de social media kanalen.
Liefs, Lize

Tweede keer scheepsrecht..

Eerder een ‘obsidian black’ legging besteld. Dit is een van mijn favoriete. Vandaag de ‘chocolate brown’ binnen gekregen, deze gaat helaas retour. Vind de achterkant hierbij erg heftig. Niet mijn ding.
Retourkosten voor eigen rekening. Beetje jammer

8. maaliskuuta 2023

Topper

Topper van een verkoopster, ook voor als je XL hebt kan je bij Lize haar shop terecht voor leuke sportkleding. Dat vond ik zelf met xl xxl moeilijk namelijk een leuk sportkleding merk wat past, waar je je fijn in voelt en zelfvertrouwen geeft. Lize haar kleding doet dat.
Ik heb al 7 oversized shirtjes en een topje en ben daar echt heel blij mee.

26. helmikuuta 2023

Fijne legging!

Legging besteld, in een mooie blauwe kleur. Zit heerlijk en kreeg er veel complimenten op! Zo leuk dat ze een extra gratis item toevoegen!

17. helmikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin