Jeg havde nogle problemer med min returning og min refundering af pengene, da jeg havde fået nyt kort siden ordren. Jeg fandt en løsning med Nanna fra kundeservice. Hun var rigtig sød, effektiv og hjæ... Näytä lisää

Hej Senge tid Jeg har af flere omgange købt ved jer og jeg har været super glad for både produkterne og leveringer. Produkterne er super fine og jeg syntes virkelig kvaliteten er... Näytä lisää

Jeg har købt meget af Studio Feders smukke tøj i en anden forretning og er begejstret for både farver, kvalitet og pasform. Det betyder efterhånden også ganske meget for mig, at tøjet er fremstillet u... Näytä lisää

Skøn kvalitet! Har ledt længe efter lignende design og naturlige materialer. Er så glad og tilfreds for de lækre varer jeg har modtaget! Tusind tak Studio Feder! Det er som en kærlig omfavnelse at i... Näytä lisää

1. Kauppa
  2. Vaateliike

STUDIO FEDER Studio Feder blev skabt i 2018 af Sascha Feder med en ambition om at opbygge en bæredygtig virksomhed hvor DNA’et, helt naturligt, er æstetisk design. Studio Feder er en spejling af Saschas personlige stil, der er enkel og ren i et blødt og afstemt farveunivers, sammen med det uundværlige øje for kvalitet i design og valg af lækre tekstiler. Kollektionerne omfatter tekstiler til hjemmet, som sengetøj, pudebetræk og viskestykker, og en mindre kollektion af tøj til voksne og børn. Studio Feder blev GOTS certificeret i 2019 og det betyder, at alle bomuldsprodukter er økologiske og produceret med stor social ansvarlighed og mindst mulig belastning for miljøet. Missionen er at gøre det tilgængeligt for flere at vælge bæredygtigt design, og på den måde influere til at købe mere kvalitetsstærke produkter, som kan bruges længe eller ligefrem gives videre. Sideløbende har vi en daglig passion for altid at forbedre os, så vores aftryk på kloden bliver positivt og ikke skadeligt på nogen måde.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ikke fået penge retur

Købte 4 sengesæt (2 par). Det ene havde en fejl i syningen og det andet par var dunebetrækkene så store at dynen svømmede rundt inde i. Returnere derfor begge par, men har kun fået penge tilbage for det ene, fordi studio feder ikke mener der er noget galt ned de sæt hvor dynebetrækket er for stort. Så nu har jeg betalt 700kr for ingenting.

28. helmikuuta 2023

Løbende information

Man får med det samme en bekræftelse på at ens ordre er modtaget. Efterfølgende kommer der besked hvornår ens ordre er sendt afsted og hvornår den er ude til levering. Det er betryggende løbende at blive opdateret.
I forhold til mange andre webshops synes jeg derimod, at det er et ret højt beløb man skal købe for, for at få gratis fragt.

27. helmikuuta 2023

Elsker Studio Feder

Elsker Studio Feder. God kvalitet, fair pris og hurtig levering. Og så er de altid vildt søde til at hjælpe hvis man har spørgsmål.

28. lokakuuta 2022
Studiofeder-logo

Vastaus yritykseltä Studiofeder

Kære Kamille

Tusind tak for din feedback, det sætter vi utrolig meget pris på.

Rigtig god dag.