Bra lokal frisør-salong med enkel booking via app, bra klipp og gode med farge. Har mange kunder og er effektive, her blir du ikke sittende i 3 timer der en frisør har mange kunder samtidig! Alltid hy... Näytä lisää
En hyggelig -og seriøs salong. Arild er meget dyktig, og man finner roen i salongen. Kjempe fornøyd med klippen, og de produktene jeg bruker, som er kjøpt i salongen. Samtidig som det er en god atmosf... Näytä lisää
Vært fast kunde her i mange år, det ser jeg at mange andre er også, med god grunn. Her arbeider det dyktige frisører som kan sitt fag, de er oppmerksomme, lytter til kundene og leverer på alle måter.... Näytä lisää
Arild er en frisør jeg aldri har vært misfornøyd med iløped av de 10+ årene jeg har klippet meg hos han! Ikke bare er han en klasse frisør, men også person. Lett er han å prate med også, om alt! 10/... Näytä lisää
Førstevalget i Bærum – Studio Classic Frisør på Jar! Med enkel tilgang til kollektivtransport og gratis parkering, gjør vi ditt besøk bekvemt. Våre profesjonelle frisører tilbyr alt fra farge, klipp, foliestriper og balayage til Keratin Straightening og brudefrisering. Med et dyktig team av herre- og damefrisører, er du garantert kvalitet og kompetanse. Kom innom Jarhuset og opplev hvorfor vi er Bærums mest anbefalte frisørsalong!
Jarveien 1, 1358, Jar, Norja
- 67 14 80 80
- post@studioclassic.no
- studioclassic.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Muut katsoivat myös näitä
Effektiv og hyggelig
Rask, effektiv og hyggelig frisør. Kommer gjerne tilbake til samme sted og frisør😊
Lydhør frisør 👍
Arild er flink og veldig hyggelig
Arild er flink og veldig hyggelig. Brukt han i over 30 år!
Alltid bra klipp og hyggelig miljø!
Jeg har brukt Arild fast i flere år
Jeg har brukt Arild fast i flere år
Det blir bare som det skal være
Det blir bare som det skal være - fast kunde👻
Kjempeflinke og hyggelige
Meget dyktig frisør og hyggelig opplevelse som alltid.
Fantastisk salong
Fantastisk salong. Dyktig ansatte. Eiere i toppklasse
Irina er en lyttende og flink frisør
Irina er en lyttende og flink frisør , alltid vennlig
Jeg kommer igjen
Hyggelig telefonkontakt ved timebestilling.
Vennlighet ved fremmøte og ingen ventetid.
Rolig og behagelig behandling og absolutt tilfredsstillende resultat.
Irene er kjempeflink og hyggelig.
Kjempekoselig og hyggelig. Veldig fornøyd med Irena med klipp og service. Anbefales 😊
Resultatet ble bra.
Alltid bra resultat og hyggelige ansatte
Meget bra
Som alltid, kjempefin hårklipp og en meget hyggelig og effektiv frisør. Anbefales!
God kommunikasjon
God til å forstå hva slags sveis sønnen ønsket seg. Oppdatert, flink og hyggelig herrefrisør.
Arild klippet en fin klipp
Arild klippet en fin klipp, til tross for at jeg hadde glemt å huke av for "ny frisyre" og dermed bare hadde 30 min, inkludert vask!