Supergezellig, goede begeleiding en keurig compleet verzorgd! We zijn met iets moois naas huis gegaan en komen zeker weer terug, want dit smaakt naar meer!
Yritys on vastannut
Wat een gezellige middag hebben we gehad met elkaar. Xan geeft een duidelijke uitleg over de materialen en hoe we te werk gaan. Ze is super vriendelijk en erg behulpzaam. De ruimte is erg sfeervol ing... Näytä lisää
Studio 33 mei is een super fijne plek om een workshop bij te krijgen. Ze hebben een gezellige ruimte waar je de workshop krikgt met mooi uitzicht. Ik heb er een mos art/schilderij gemaakt.... Näytä lisää
Ontzettend enthousiaste mensen met veel kennis en creativiteit waardoor je echt met iets moois naar huis gaat, een leuke tijd hebt gehad en op een fijne plek goed bent verzorgd. Aanrader!
Yritys on vastannut
Studio 33 mei is een creatief atelier in Renkum waar natuur, groene (werk)plekken & beleving samenkomen. Wij maken duurzame Moss Art, verzorgen workshops en ontwerpen maatwerk moswanden en mosschilderijen voor particulieren en bedrijven. Van een creatieve middag met vrienden tot grote zakelijke projecten: we geloven dat ruimtes meer moeten doen dan alleen praktisch gevuld zijn. Wij gaan voor levendigheid en natuurlijke schoonheid die voelbaar wordt in de ruimte en doorwerkt in de dag. Met 100% natuurlijke, geconserveerde materialen creëren we onderhoudsvrije kunstwerken die jarenlang mooi blijven. Geen water, geen zonlicht en geen onderhoud – wel blijvende impact. Voor bedrijven ontwerpen we unieke groene wanden, akoestische Moss Art en maatwerk installaties die kale ruimtes veranderen in plekken waar mensen graag werken, ontmoeten en creëren. Onder de naam Wall Rescue Crew helpen we organisaties om steriele ruimtes om te vormen tot ruimtes met karakter. Naast zakelijke projecten organiseren we creatieve workshops en teamuitjes waarbij deelnemers hun eigen Moss Art maken. Geen standaard knutselmiddag, maar een ervaring waarbij je even uit je hoofd en met je handen aan de slag gaat. Onze deelnemers en klanten waarderen vooral de persoonlijke begeleiding, hoogwaardige materialen, warme sfeer en originele aanpak. Want sommige dingen kun je niet downloaden. Die moet je maken, voelen en beleven! "we build atMOSphere"
Bennekomseweg 126-5, 6871KH, Renkum, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Superleuke workshop gedaan om een mosschilderij te maken. Trots op resultaat.

Vastaus yritykseltä Studio33mei
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.