Helaas moet ik een ster geven. Zeer dure tafel en 6 stoelen gekocht als een set. Bijna ieder jaar ging er wel een stoel kapot bij de lasnaden. Ik wil nu de volledige set retourneren, maar ze bieden al... Näytä lisää
Nadat de garantie periode al enige tijd was verlopen. Was bij een van de eetkamerstoelen een poot afgebroken door het gewicht van een iets te zware oom. Studio Henk gebeld voor advies waar te laten r... Näytä lisää
Onze nieuwe tafel en stoelen van Henk zijn vandaag afgeleverd in Spanje. Alles zat keurig en zeer professioneel verpakt. Vooral de tafel. Van de showroom in Rotterdam waar we vriendelijk, geduldig en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Prachtig butterfly tripod frame gekocht doordat Studio Henk een uitzondering maakte voor de aankoop hiervan. Daar ben ik nog steeds heel blij mee, want hierdoor kan ik genieten van mijn prachtige tafe... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Studio HENK
Yrityksen kirjoittama
Studio HENK heeft ambitieuze plannen om de meubelindustrie van binnenuit te hervormen en volledig afvalvrij te maken. We creëren meubels die een leven lang meegaan, met oog voor kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Onze meubels worden vervaardigd met duurzame, gecertificeerde en gerecyclede materialen, en op bestelling geproduceerd in Europa waardoor overtollige voorraad wordt vermeden. We hebben een service programma om de levensduur van onze meubels te verlengen, waaronder een reparatie-, inruil-, herstoffeer-, en recycleservice.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Top product
Top product, goede prijs kwaliteitverhouding en goede levering conform afspraken. Ik kan Studio Henk aanraden, mede door de tijdloze ontwerpen.

De service van Studio Henk is super
De service van Studio Henk is super. We werden goed geholpen in de showroom en later bij de bezorging werd de tafel vakkundig in elkaar gezet.
De tafel is ook mooi egaal zoals ons beloofd werd.Het enige minpuntje was dat de kleur toch wel wat afwijkt van het staaltje dat we meekregen. Hij is wat roder en dat staat niet zo goed in ons interieur.
Inmiddels hebben we contact gehad met Studio Henk en krijgen we een nieuw tafelblad. Wat een topservice! En supersnel geregeld allemaal.

Prachtige stoelen
Prachtige stoelen, handzaam personeel, levering perfect en accuraat.

De tafelontwerpen zijn top
De tafelontwerpen zijn top! Maar om als bedrijf een tafel B2B te bestellen gaat alles een beetje traag en omslachtig. Niet heel klantvriendelijk. Ook de levering duurde lang omdat eerst alles betaald diende te worden +12 weken ,logisch maar vanuit een bedrijf betalen via iDeal is lastig met een financiële afdeling werkend met facturen.
Bij levering bleek de tafel beschadigd en dient hij te worden vervangen, weer 10 weken wachten..
als dit verbeterd wordt dan zeker 5 sterren

Mooie collectie
Mooie collectie, vriendelijk personeel, goede afwikkeling van de bestelling. Stipte en correcte bezorging. De bezorgers hadden wel een klein duwtje nodig om de levering in elkaar te zetten. Dank!

Goede service!
Goed, persoonlijk en prettig advies. Bestelproces en levering eenvoudig en goed verlopen.

Vastaus yritykseltä Studio HENK
Uitstekende voorlichting en begeleiding…
Uitstekende voorlichting en begeleiding bij de keuze van de stoelen. Zeer vriendelijk, deskundig en klantvriendelijk. Informatie over de levering was zeer goed. Kortom, Studio Henk is een aanrader!

Kwaliteit zeer hoog
Kwaliteit zeer hoog. Mooie stoffen en tijdloos model. Levering liet even op zich wachten, maar stoelen werden gemonteerd geleverd en verpakkingsmateriaal is direct weer mee genomen.

Super service
Super service! Tafeltje was iets beschadigd tijdens levering en meteen netjes opgelost. Mooie meubelen en lokaal in NL gemaakt. Top.

Vastaus yritykseltä Studio HENK
I was of the understanding the couch is…
I was of the understanding the couch is macular, which is not. This has caused a big problem and additional expenses. It should be made clearer the couch is in fact one piece.

Zo mooi !
We hebben in de mooie winkel in Antwerpen onze eetkamertafel, stoelen en bijpassende salontafeltjes besteld. Alles werd mooi afgeleverd op de vooraf afgesproken datum.
Degelijke kwaliteit. Dit hebben we voor het leven!

Vastaus yritykseltä Studio HENK
Goede service, fijne communicatie, stipte bezorging
In de showroom (Utrecht) ben ik al ontzettend goed geholpen. Ik wist al welke stoelen ik wilde hebben, maar er werd veel tijd genomen voor de uitleg over de verschillende stoffen. De medewerkster was vriendelijk en geduldig, en we kregen thee en iets lekkers. De communicatie na afloop was perfect: heel duidelijk, niet te veel en niet te weinig. Het proces tot de daadwerkelijke levering was glashelder. Ook vanuit de bezorgdienst werd goed gecommuniceerd en de stoelen werden stipt op tijd geleverd en aan de eettafel geplaatst door twee uiterst correcte bezorgers. Een goede ervaring!

Vastaus yritykseltä Studio HENK
De tafel is ongeschonden en met keurige…
De tafel is ongeschonden en met keurige service geleverd.
Wel was het wennen dat vooraf betaald moest worden. Dat ben ik niet gewend maar ik begrijp het wel.

Vastaus yritykseltä Studio HENK
Alles verliep volgens afspraak en…
Alles verliep volgens afspraak en netjes afgeleverd

6 eetkamer stoelen
6 eetkamer stoelen gekocht. Goede communicatie en super fijne stoelen.
Netjes en op tijd geleverd. Kortom zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Studio HENK
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.