Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Hejjj! Vi er 1.g elever og vi har været utrolig heldige at kunne få hjælp fra Studenterugen.dk med at finde den helt perfekte vogn! ❣️ vi vil gerne specifikt sige tak og anbefale kontaktperson Adam! �... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig god oplevelse, vi fik en rigtig god forståelse af hvilke vogne vi skulle vælge og hvad vi skulle gøre. Rigtig banger møder#takadam. Dsv. bliver vores klasser slået sammen og vi skal derfor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk oplevelse! Vi har været i meget kontakt med en medarbejder ved navn Henrik. Henrik har simpelthen givet os den bedste service og altid svaret med det samme, når vi har skrevet! Kæmpe an... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har haft, en virkelig god oplevelse. Vi har været i kontakt med Adam, som har været en stor hjælp. Vi har haft god kontakt og hurtige svar. Hvilket har været super rart. Vi vidste på ingen måde... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Huvipuistolaitteiden toimittaja
  2. Verkkoyhteistyöalusta

Yrityksen kirjoittama

Hos Studenterugen.dk har vi ét formål - at gøre jeres studenteruge til så fed en fest som mulig, hvor vi sørger for ALT det praktiske, så I kun skal tænke på at have de bedste dage. Vi leverer alt hvad der skal til for at gøre dit sidste minde fra jeres gymnasietid til en uforglemmelig uge. Vi er 100% uafhængige og du kan derfor vide dig sikker på at vi varetager dine interesser og ingen andres. Vi ejer ingen vogne selv, men samarbejder derimod med landets dygtigste vognmænd. Sammen sikre vi at I med ro i maven kan se frem til en uforglemmelig tid, en tid som kun kommer én gang i livet. Studenterugen.dk blev skabt, fordi mange glade studerende desværre støder på en del praktiske problemer i forbindelse med studenterugen. Derfor har vi skabt et univers, hvor I kan finde alt hvad I skal bruge for at få en uforglemmelig uge og alt er samlet lige her. Ved at være kunde hos Studenterugen får du en medspiller som sikre at du og din klasse får netop den studenterkørsel I drømmer om. Vi er med jer hele vejen, før, under og efter I er på vognen. Via personlig og seriøs rådgivning, sikre vi at I får den bedst mulige oplevelse hele vejen igennem.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Fantastisk oplevelse

Vi vidste på ingen måde, hvor vi skulle starte, men vi fik gode klare svar.
Studenterugen kan 100% anbefales.

24. helmikuuta 2026

Hej Cecilie

Mange tak for din anmeldelse af os og ikke mindst af Adam. Det giver store smil på læberne i hele teamet 😊

En anbefaling som denne, giver os kun endnu mere mod på at gøre en forskel hver dag.

Endnu engang tak for din anbefaling og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Saanut 5/5 tähteä

Studenterugen fortjener en ordentlig øl-bong!

Hejjj! Vi er 1.g elever og vi har været utrolig heldige at kunne få hjælp fra Studenterugen.dk med at finde den helt perfekte vogn! ❣️ vi vil gerne specifikt sige tak og anbefale kontaktperson Adam! 🫶 han har været sygt sød og mega hjælpsom med hele vores proces :) så tusind tak til dig Adam og hele Studenterugen.dk 💟

16. helmikuuta 2026

Hej Thea

Vi er utrolig heldige med at vi måtte hjælpe jer med at finde jeres studentervogn.

TAK fordi I deler jeres oplevelse med os, jeg glæder mig til at vise jeres anmeldelse til teamet og ikke mindst til Adam.

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!

Kæmpe anbefaling herfra

13. helmikuuta 2026

Hej Sofia

1000 tak fordi du har taget dig tid til at beskrivelse din oplevelse med os. Det giver os alle store smil på læberne.

Din anbefaling betyder mere end I tror.
Endnu engang tak!

God weekend til dig.

Vildt god service

Vildt god service af en medarbejder ved navn Henrik. Hvis man støder på et problem og skriver en mail til dem, så svarer han med det samme

13. helmikuuta 2026

Hej Emily

Mange tak for din anmeldelse af os, det gør os meget glade at læse og giver os endnu mere motivation til at blive ved med at yde god service.

Super nemt

Vi havde en vildt god oplevelse, med vores kontaktperson Adam. 😊😊😊
Alt gik meget hurtigt og nemt, og vi fik allerede bestilt vogn en uge efter vi først havde fået kontakten.

4. helmikuuta 2026

Hej Thea

Mange tak for at dele din oplevelse med os og ikke mindst Adam. Den glæder vi os til at dele med ham, det gør ham helt sikkert meget glad.

Vi er glade for at høre om jeres oplevelse med os - TAK!

God dag.

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig god oplevelse skud ud til Adam

Dsv. bliver vores klasser slået sammen og vi skal derfor ikke have en studentervogn da de andre klasser har købt😭. Det syns vi er rigtig træls fordi, vi fik så god hjælp af studenterugen.dk!! kan klart anbefales.
- josephine og simone

27. tammikuuta 2026

Hej Simone og Josephine

1000 tak for din flotte anmeldelse af os og ikke mindst Adam, det er vi alle stolte af.

Tak fordi I tog jer tid til at dele oplevelsen med os.

Rigtig god dag til jer.

Kan varmt anbefale!!!

Min klasse og jeg oplevede dsv meget bøvl med booking af vores vogn (ikke Studenterugens skyld, men nogle der droppede ud fra vores klasse) som derfor skabte en meget trykket stemning omkring vogn - i stedet for noget vi skulle se frem til og glæde os til. Men her kom studenterugen virkelig til hjælp. Deres meget søde medarbejder er altid klar til at hjælpe gennem deres møder - og det er desuden mega nemt at booke møde, samt er der mange tider! Og man kan typisk få mødetider allerede dagen efter. De er så absolut søde og virkelig gode til at rådgive og vejlede os - og det havde vores klasse virkelig brug for!! De gør alt hvad de kan for, at man får den absolut bedste tur og ikke mindst, gør de vejen derhen så nem! De holder en i hånden hele vejen til målstregen, og er så hurtige til at handle!
Desuden var vi så heldige at få deres helt store grundpakke gratis (ifm. en rabatkode gennem samarbejde), men den indeholder dog ikke det store banner, som vores klasse ønskede… - MEN, der var de (rettere sagt Henrik) så absolut sød at give os den med, kvit og frit - og var desuden mega hjælpsom og hurtigt til at få den pakkeløsning løst for os!! Dette var noget som vores klasse var yderst taknemmelige for, især efter alt det kaos, vi i klassen, oplevede med vognen - så var det bare noget der betød så meget for os!

Som sagt kan jeg KLART anbefale at i booker jeres vogn gennem dem! Det har i hvertfald gjort vores vej meget nemmere, og de er de absolut sødeste og mest hjælpsomfulde mennesker, der blot ønsker en, den bedste vogntur!!

20. marraskuuta 2025

Hej Erjona

Tak for din flotte anmeldelse og anbefaling af os, den giver kæmpe store smil på læberne her mandag morgen.

Vi er glade for at kunne hjælpe dig og din klasse, det er netop derfor vi er her 😊

Simone - Studenterugen

Kæmpe anbefaling her fra

Helt perfekt oplevelse
Man bliver taget i hånden og hjulpen på vej til den helt perfekte vogn og løsning til lige præcis sin klasse.
Så hjælpsomme medarbejdere. Samt er det hurtigt og voldsomt nemt.
Kæmpe anbefaling her fra❤️

29. syyskuuta 2025

Hej Line

MANGE 1000 tak for din kæmpe anbefaling af os. Det gør os glade helt ned i maven af læse den. Vi er glade for at vi måtte hjælpe.

Tak fordi du tog dig tid.

Fantastisk tur

Vi had en chaffør der hed Christian, han var hyggeligt, vitterligt kunne ikke spørge for nogen hyggeligere end ham. Mvh Stefan <3

11. heinäkuuta 2025

Hej Stefan

Mange tak for din anmeldelse af os, det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre om jeres oplevelse og vil lade rosen gå direkte videre til Christian og give ham en kæmpe high-five.

Rigtig god sommer til dig.

Katrine - Studenterugen.dk

Saanut 1/5 tähteä

Ravns bil konfiskeret af politiet 10 min før adgang

Pas på klare aftaler!
Bookede Ravns studenterkørsel gennem studenterugen ( 2,2 på trustpilot)
Bilen ( som ikke lignede den som klassen havde bestilt) blev konfiskeret af politiet da den stod oppyntet og 10 min før afgang. Ubehageligt, uacceptabelt og vækker ikke tillid til leverandøren!!!
Vi ventede 2 timer på ny bil .. som kørte rundt uden tag og med løse bøjler rundt om bilen. Dermed blev hele turen forsinket voldsomt og fandt sted i anden - ikke særlig sikker - løsning. Vi kan IKKE anbefale Ravns.

27. kesäkuuta 2025

Kære Pernille

Vi talte sammen i går omkring jeres oplevelse med Ravns Studentervogne. Vi er naturligvis kede af at høre om jeres datters oplevelse. Studenterkørsel er en livsbegivenhed og en mulighed der kun er én gang i livet.

Hos Studenterugen ønsker vi at gøre det mere sikkert og trygt for de kommende studenter, at bestille en studentervogn. Da det ikke er vores egne vogne eller chauffører, kan vi tage alle vores forholdsregler, men i sidste ende er det vognmanden og den pågældende chauffør der afgøre hvordan oplevelsen bliver.

Vi afventer iøjeblikket svar fra Ravns Studentervogne omkring denne sag.

Vi screener og godkender de vognmænd der ligger på vores side. Det gør vi inden de kan komme ind på siden og så gør vi det naturligvis også løbende. Hvis en vognmand med tiden ikke viser sig at leve op til vores krav, så vil samarbejdet ophøre.

Som jeg også nævnte i telefonen, er samarbejdet med Ravns Studentervogne er ophørt og det er dermed ikke længere muligt at finde eller bestille en af deres vogne på vores side.

Tak for din feedback.

Henrik, Studenterugen.dk

Saanut 5/5 tähteä

Stor hjælp og godt firma som har styr på tingene

Der var problemer med vores vognfirma, hvorfra jeg søgte hjælp hos studenterugen, de var til en kæmpe hjælp og har hjulpet mig med sagen i mange måneder, er meget taknemmelig og glad for den store hjælp de har været til at løse sagen, derfor får de 5 store stjerner

26. kesäkuuta 2025

Hej Dicte

Tak for din flotte anmeldelse af os, den gør os meget glade at læse.

Vi er kun glade for at kunne hjælpe, det er lige netop derfor vi er her.

Rigtig god dag og god sommer til dig.

Ingen stress

Det føles mega overvældende at skulle tage stilling til alt det der studenterhejs, imens man er ved at finde sin plads i 1g, men hold op hvor de de bare søde og hjælpsomme. Vi følte os aldrig presset eller stresset efter at have snakket med Katrine☺️

9. toukokuuta 2025

Hej Selma

Mange tak for din flotte anmeldelse af os! Den sætter vi meget stor pris på. Jeg glæder mig til at vise Katrine den og er sikker på hun bliver meget glad.

Rigtig god dag ☀️

Saanut 5/5 tähteä

Det har været en fornøjelse!

Vi har haft en rigtig god vejleder Sebastian, som har været super hjælpsom med at vejlede os igennem forløbet og der har ikke været noget at sætte en finger på!
Processen har været virkelig nem, og uproblematisk. Og vi har været i trygge hænder, og glæder os til at komme ud og køre!

21. maaliskuuta 2025

Hej Molly

Tak fordi vi måtte være med til at hjælpe jer med jeres kommende studentervogn.

Jeg glæder mig til at vise Sebastian din fine anmeldelse af os og ikke mindst af ham.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Rigtig god weekend ☀️

Meget behaglige medarbejdere.

Meget behaglige medarbejdere.
i klassen havde vi ikke rigtigt nogen forventninger til kørslen, Sebastian vores "kontaktperson" fra studenterugen, var mega god til at guide os igennem det hele, og var meget ærlig omkring det hele, både med dato'er i forhold til priser. og det viste jo egenligt bare han var klar på at hjælpe os frem til præcis det som var bedst for os.

19. maaliskuuta 2025

Hej Gry

Sikke en dejlig anmeldelse! At være behagelige og hele vejen igennem hjælpsomme, er lige netop det vi ønsker at være.

1000 tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Ha en dejlig weekend ☀️

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse

Med hjælp fra vores dygtige vejleder Sebastian, fandt vores klasse den helt rigtige vogn. Processen er tryg og behagelig, og man bliver vejledt gennem det hele. Kan anbefale.

17. maaliskuuta 2025

Hej Lærke

Mange tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse af os og ikke mindst Sebastian. Vi er glade for at læse om din oplevelse af os, samt din anbefaling.

Tak fordi vi måtte hjælpe dig og din klasse med at finde jeres kommende studentervogn.

Ha en dejlig dag ☀️

Fed service!

Vi fandt præcis hvad vi ledte efter som passede til vores klasse. Vores kontaktperson, Sebastian, hjalp os godt igennem det og vi var ikke i tvivl om noget af det vi skulle.
Kan helt sikkert anbefale. Service i top!

5. maaliskuuta 2025

Hej Ida

1000 tak for dine flotte anmeldelse af os og ikke mindst af Sebastian. Jeg glæder mig til at give ham en kæmpe high-five.

Tak for din anbefaling, den sætter vi stor pris på.

Suveræn service!

Suveræn service!!

Min klasse og jeg fandt studentervognen, der passede helt perfekt til os, og vores behov- takket være vores søde konsulent Katrine, der vejledte os gennem processen, og stod til rådighed, hvis vi havde spørgsmål eller ønsker🙏🏽🥰

Studenterugen.dk kan klart anbefales herfra, til alle kommende studenter.

5. maaliskuuta 2025

Hej Nicoline

MANGE tak for din flotte anmeldelse af os, den giver os store smil på læberne.

Katrine blev meget glad da hun så jeres anmeldelse, det betyder mere end I tror.

Rigtig god dag til dig ☀️

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service, virkelig søde medarbejder der er klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål. Kæmpe anbefalelse at bestille gennem studenterugen!!❤️

4. maaliskuuta 2025

Hej Mynthe

Hvor er det bare dejligt at læse din kæmpe anbefaling af os - 1000 tak fordi du tog dig tid til at lave den, det gør os meget glade.

Rigtig god dag til dig ☀️

Vildt god service

Vildt god service! De har været så gode til at hjælpe os med at finde en perfekt studentervogn til vores klasse!😊

27. helmikuuta 2025

Hej Laura

1000 tak for jeres søde anmeldelse.

Tak fordi vi havde fornøjelsen af at hjælpe jer med at finde jeres kommende studentervogn.

Ha en dejlig dag ☀️

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin